Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakgoot en regenpijp repareren:

Dakgoot en regenpijp repareren

Vanaf de dakgoot druppelt het water langs de regenpijp op het dak van de erker. Graag wil ik dit laten repareren. Geen idee of het zink of pvc is. Het huis is 5.40 meter breed. Er zit een losse lasnaad. En ook lekkage aan de achterzijde van het huis moet een en ander gerepareerd.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakgoot en regenpijp repareren uit heel Nederland:

Regenpijp vervangen

Verzakking van de regenpijp (onderaan) zowel voor als achter van het woonhuis. Eventueel schoonmaak dakgoot.

Zink- en gootwerk bij de woning en garage

Voor een nieuwbouw woning + garage heb ik zinken dakgoten nodig. Deze worden in een ombouw geplaatst. In eerste instantie zou ik graag een offerte ontvangen voor de dakgoten voor de garage. Volgende situatie: * garage met kap, aan beide zijden een dakgoot. * enkele zijde is ongeveer 8,50 meter met 1 zinken regenpijp * totaal derhalve circa 17 meter, met 2 zinken regenpijpen

Regenpijp aan dakgoot maken

Bij het laagste punt van de dakgoot zit geen regenpijp. Deze zal hier nog gemaakt moeten worden. Dit mag een kunststof regenpijp zijn of een RVS regenpijp. Mijn tussenwoning heeft 3 woonlagen. Kunt u voor beide materialen een offerte maken?

Dakgoot repareren of vervangen

Het betreft het inspecteren van een lekke zinken dakgoot en daarna overgaan tot reparatie of vervanging. De goot van mijn tussenwoning is ongeveer 5 meter lang, en eventueel zal er een dakgootbescherming geplaatst moeten worden. Daarnaast wil ik de regenpijp laten vervangen plus aansluiten op regenten en de goten late schoonmaken.

Nieuwe zinken dakgoot maken

Betreft 7 meter nieuwe zinken dakgoot aanbrengen. Inclusief een kunststof regenpijp vervangen. De huidige goot hangt in beugels en lekt op meerde plekken. De goot hangt aan de achterzijde van de woning. Hij is goed bereikbaar via een plat dak. Als het niet meer sneeuwt, dan graag zo snel mogelijk de goot en pijp vervangen.

Deel van dak ophogen

Het gaat om een plat dak van 5 bij 4 meter. De helft van het dak die aan de dakgoot grenst is wat verzakt, zodat het water er blijft staan en niet afloopt via het afvoergat naar de regenpijp. Het dak is meer dan 20 jaar oud. Mijn bovenburen en ik willen graag weten wat het kost om het totale dak met vloeibaar bitumen te bedekken en ook de prijs als we alleen de stuk dak met de verzakking recht laten maken met vloeibaar bitumen.

Dakgoot/regenpijp repareren

Dakgoot/regenpijp lekkage. Lekkage zit bij de afvoer van de regenpijp. Het regenwater loopt nu langs de gevel. Het lek bevindt zich op de 1e etage.

Lekkage aan dakgoot oplossen

Precies op de scheiding van onze dakgoot waar bij de buren de regenpijp vanuit de dakgoot naar beneden loopt, lekt de goot zowel aan de achterkant als de voorkant.

Nieuwe zinken dakgoot monteren

Nieuwe dakgoot plaatsen (ongeveer 6. 50 meter) en een nieuwe zinken regenpijp (liefst vierkant, 2e verdiepingen tot aan dakgoot) plaatsen.

Bestaande regenpijp op de dakgoot aansluiten

Bij vernieuwen van dakgoot is men vergeten de regenpijp aan te sluiten aan de dakgoot. Wat gedaan moet worden is een gat maken. In dakgoot en verbinden met regenpijp. Het gaat om een klein klusje.

Partners

Partners van Casius