Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Zoetermeer of directe omgeving.

2622 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, verschillende renovatie klussen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, groen dak realiseren flatgebouw 800m2, dak van boerderij compleet vervangen, behalve de dragende delen, dak vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Zoetermeer:

Dakpannen vervangen

Graag hele dak vervangen. Dak heeft een hoek van 45 graden. Oppervlakte van het huis is 5.0 m bij 8,5 m. Op het dak zijn 2 dakkapellen geplaatst van 3 m en 4,5 m. Oude dakpannen moeten verwijderd en vervangen worden voor nieuwe. Eventueel kunnen buren meedoen met plaatsen. Er zijn 10 huizen naast elkaar, bij al deze huizen moeten de dakpannen vervangen worden. Dakrand begint op de tweede verdieping. Dak nok is 1.60 m hoog. Voorkant makkelijk een steiger te plaatsen. Achterkant uitbouw, de buren hebben allemaal geen uitbouw.

Dak isoleren tegen geluid

Ik hoor knalgeluiden in het dak als de zon erop schijnt. Ik wil het daarom laten isoleren om de ergste geluiden weg te nemen. Het gaat om 50 m2.

Dakgootrand vervangen

Voorkant Van me dakgoot en onderkant 5 meter vervangen . Materiaal dat niet meer geverft hoeft te worden

Bestaande uitbouw met hellend dak recht maken

Ik zoek een dakenspecialist die mij kan helpen met de uitbouw. Wij hebben een uitbouw aan ons huis met een hellend dak. deze willen wij graag recht hebben, hij is 5.20 breed. Het soort afwerking bespreek ik graag met de specialist.

Dak tuinhuisje bedekken

Wij hebben in de tuin een tuinhuisje van ongeveer 3 meter in de breedte en 2.5 meter in de lengte. Wij zouden graag willen dat het dak wordt vervangen. Het betreft een puntdak. De binnenkant is namelijk beschimmelt door de regen. Zou iemand langs kunnen komen om eea te bespreken en voor een offerte?

Kraaiennest verwijderen

Onder twee dakpannen van onze hoekwoning hebben kraaien hun nest gemaakt. Deze graag laten verwijderen en zo afwerken dat kans op herhaling minimaal is. Daarnaast hebben kraaien een grote hoeveelheid takken enz onder onder zonnepanelen geplaatst. Twee van onze dakpakken zijn wat omhoog gekomen door het kraaien nest.

Het platte gedeelte van mijn dak renoveren

Wij hebben een gedeelte pannen en gedeelte plat dak (bouwjaar 1981) het platte dakgedeelte willen wij laten vernieuwen is ongeveer 4,50 m x 5,40 m dus rond de 24 m2. Onze rechterburen hebben hun dak een paar jaar geleden al laten vernieuwen. De linkerburen naast ons zij hebben een hoekpand willen hun platte dak vernieuwen. Is het mogelijk om een prijsopgave te ontvangen van u met ons huis en de buren in een gesplitste opgave. Wij begrijpen dat dit nog geen definitieve offerte zal worden omdat er eerst ingemeten zal moeten worden. Volgens mij ligt er bitumen op het platte (betonnen) dak.

Dakgoten vervangen ( 2 x 6 meter) + stuk regenpijpen

Ik wil graag 2 x een kunststof dakgoot van ± 6 meter vervangen + aansluiten op regenpijp. Graag ontvang ik een offerte.

Vogelnest verwijderen onder zonnepanelen en vogelwering plaatsen

Vorig jaar juli (12) zonnepanelen laten aanbrengen. De panelen liggen in 1 vlak, 3 x4 panelen. Zie nu dat vogels onder de panelen willen gaan nestelen. Wil zsm vogelwering laten aanbrengen en ontvang hiervoor graag offerte.

Regenpijp omleggen

ik wil me regenpijp verplaatsen er moet een schuur gebouwd worden op dezelfde plek dus moet hij weg. Zie foto in de bijlage hij moet naar de zijkant van de woning net als die andere regenpijp.

Vogelnest verwijderen en gaas aanbrengen

Er zijn kauwen bezig nesten te maken onder de zonnepanelen, Graag wil ik ze verwijderd hebben en gelijk gaas rondom alle zonnepanelen laten plaatsen. We hebben 10 zonnepanelen. Twee rijen van 5 panelen.

Nieuwe laag bitumen op plat dak

Goede middag, graag zou ik een offerte ontvangen voor een nieuwe laag bitumen 40 m2 op plat dak.

Dak van serre vervangen

Het betreft vervanging van een glazen dak en bijbehorende liggers van bestaande stenen aanbouw. Het zijn zes liggers van rond de 200 cm lang en 5 glasplaten ( veilig glas voor een serre ) van rond de 200 x 50 cm.

Isoleren van de woning om aanspraak te doen op de subsidie

Het is de bedoeling dat er een inspectie komt om de isolatiewaarde van het dak en de woning vast te stellen. Het dak is ongeveer 100 m2. Daarnaast is het de bedoeling HR++ glazen voor 10 ramen vervangen Ik wil aanspraak doen op de subsidie.

Dakterras reparatie

Wij willen graag een inspectie wat het beste is om te doen met ons dak wat lek is. Dit is nu tijdelijk afgesmeerd met reparatiepasta.

Serre dak vervangen

Ik heb een serre van 5 m bij 3 m en daar moeten de 4 dakplaten vervangen worden. De rubbers zijn slecht en gaat lekken, deze graag ook vervangen. Moet met spoed gebeuren.

Plat dak opnieuw bekleden vanwege een lekkage

Het platte dak heeft een lekkage en zou gerepareerd moeten worden. Het dak bestaat uit twee delen: een balkon dat binnen het huis valt en het platte dak dat bereikbaar is met een trap. Het gaat over een balkon met bitumen dakbedekking waar oude stoeptegels op liggen, dat deels boven de woonkamer ligt. De dakbedekking en de bitumen moet worden afgevoerd. De stoeptegels moeten worden vervangen voor de juiste huidige tegels. Vervang is noodzaak (EPDM). Er zou een nieuwe afvoer en aansluiting op bestaande regenpijp gemaakt moeten worden, en ik twijfel of er een centrale uitvoer pijpje bijgezet moet worden. Het gaat over ongeveer 8 m2. Het gaat om een drive-in woning.

Het vanuit buiten isoleren van een schuin pannendak

Ik zoek een dakdekker voor het isoleren van mijn dak. Het gaat om een schuin pannendak met 2 zijdes met een totaal oppervlakte van 160 m2. Op één zijde zijn zonnepanelen aanwezig welke tijdelijk verwijderd moeten worden in verband met het isoleren. Welke methode van isoleren het best tot zijn recht komt bespreek ik graag met de vakman.

Loodslabben bij 3 dakramen vervangen

Ik wil graag de bestaande kunststof 'loodslabben' bij drie dakramen vervangen door echte. De bestaande zijn door harde wind aan het wapperen.

Loodrand op dak vervangen

Op ons dak zit een loodrand die overeind begint te staan. Waarschijnlijk zal deze vervangen moeten worden. Verdere check van overige looddelen op het dak. De loodrand die overeind staat is op een gezamenlijk dakgedeelte met de buren. Hiervoor graag een seperate offerte. Circa 3 meter bij ons en circa 1 meter bij de buren. Andere buren hebben een extra rand eroverheen aan laten brengen om te voorkomen dat dit nogmaals gebeurt.

Dakkapel inspectie en suggesties voor verbeteringen

We moved now to the new house which has 2 dakkapel. I would like them to be inspected and seen if there are any possible problems with them, not to have any surprises in the winter time. Also if there are possible problems or tips for improvement I would like to have offers and to decide if I will do the improvements. Also in one dakkapel there is a crack on the wall inside and a soft spot (marked with red circle on the picture). So maybe I could get an offer how much will cost repair of that.

Dakraam verwijderen en dak dichtmaken

Ik zoek een dakdekker die mijn dak dicht kan maken. In verband met het plaatsen van zonnepanelen willen wij een oud dakraam verwijderen en het dak dichtmaken. We hebben de oude pannen nog liggen. De afmetingen van het raam is ongeveer 93 cm hoog en 128 cm breed (binnenmaat). Zie bijgaande foto's. Ik zie een offerte graag tegemoet.

Plat dak opnieuw bedekken

Ik heb een plat dak waar nu bitumen en grind op ligt, het is al 25 jaar oud en ik wil dit graag laten vervangen. Ik weet niet wat de oppervlakte is. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

4 nieuwe daken bedekken

We zouden graag een offerte ontvangen voor een geheel nieuw te plaatsen dak. Het gaat eigenlijk om 4 schuine daken (137 m2 per dak). Er moeten dakpannen op komen.

Bitumen dakterras vervangen

Binnenkort moet het bitumen van ons dakterras vervangen worden. De oppervlakte is ongeveer 18 m2. Daarnaast zouden wij graag de verschillen willen weten tussen Bituum en EPDM.