Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Zoetermeer of directe omgeving.

2553 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: realiseren van een hellend dak, dak met Tuile du Nord pannen vervangen, isoleren en plaatsen van dakpannen, rieten spitsboogkap met kapconstructie realiseren, hellend dak door zink vervangen, dak inspecteren en deels vervangen, dakpannen vervangen, verzakt dak reconstrueren, dak isoleren, dak van een stal vervangen, plat dak bedekken, isoleren dak woonboerderij, dakrenovatie uitvoeren, ePDM plaatsen, schuin dak insoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakgoot en regenpijp of dakdekken en dakreparaties in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Zoetermeer:

Dakgootherstel of -renovatie

De lat die de boeilijsten vastzet op de goot is rot. Ik denk aan een bevestigingsconstructie zonder hout, bijvoorbeeld hoekijzers. Daarbij lijkt het logisch ook de huidige boeilijsten te vervangen. De PVC goten zijn circa 40 jaar oud. Waarschijnlijk is het wijs deze ook te vervangen. Voorzijde circa 5m en achterzijde ook 5m. Er is een steiger nodig, maximaal 6m. (Pannen dak).

Golfplaten afdak vervangen

Ik wil graag de golfplaten laten verwijderen en vernieuwen. De afmetingen zijn 320 x 250 cm. Er staat al een houten constructie, het moet wel een stevige golfplaat zijn omdat onze katten er overheen wandelen.

Dakpan platen aanleggen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Stalen dakplaten of dakpanplaten. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Wij willen graag dakpan platen. Dak is 100 vierkante meter groot.

Dak vernieuwen

We hebben lekkage aan ons platte bitumineuze dak. Overigens zit er ook een deuk in het dak, dit moet verholpen worden. Het dak is ongeveer 20 m2. Het dak is gelegen op de 1e etage en is makkelijk bereikbaar.

Dakrand repareren

Na een recente storm heeft een gekitte aluminium dakrand losgelaten en is weggeblazen; vermoedelijk bevindt het profiel zich nog op het dak. Als gevolg is de aansluiting van de bitumen dekking op het (volkenplaat) boegdeel nu blootgesteld aan de elementen. De werkzaamheden omvatten: [1] opnieuw aanbrengen van een, mogelijk nieuw, aluminium hoekprofiel aan de dakrand, verankerd met een paar boutjes. [2] preventief de drie overige profielen ook met een paar boutjes zekeren. Het dak is toegankelijk met een ladder, opgesteld tegen de dakopbouw; dat vereist wel, dat de monteur niet al te zwaarlijvig is, want de doorgang over het balkon is maar 25 centimeter hoog. Als dat op onoverkomelijke problemen stuit, moet er met een steiger of hoogwerker gewerkt; de nok bevindt zich ongeveer 11 meter boven straat niveau. Er is een foto van de schade bijgevoegd.

Plat dak voorzien van een bitumen daklaag

Een plat dak van 52 vierkante meter opnieuw voorzien van een bitumen dak laag. Het dak is op de 1e verdieping.

Nest verwijderen uit de dakgoten

In onze zojuist opgeleverde woning (parallel kap) zitten kauwen met nesten bij elk hoekboei deel van de dakgoot uiteinden. Deze zouden we verwijderd willen hebben en zorg dragen dat er geen nesten meer gemaakt kunnen worden (d.m.v. gaas o.i.d.).

Dak van schuurtje vervangen

Op een bakstenen schuur van ongeveer 3 x 3 meter dient het dak, en vermoedelijk de dakconstructie, vervangen te worden. Het hout van het dak is rot en dient door de vakman beoordeeld moeten worden. Graag ontvang ik een overzicht van de mogelijkheden en de richtprijs.

Plat dak renoveren zonder isolatie

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Bitumen of roofing, EPDM. Het dak van de schuur is aan vervanging toe. Enkele draagbalken moeten ook vervangen worden. Het oppervlak is ongeveer 12 m2.

Plat dak renoveren zonder isolatie

Wat is de oppervlakte van uw dak? Betreft 2 dakkapellen van circa 365 x 200 cm en 400 x 200 cm. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Bestaand EPDM heeft losgelaten op de kunststof dakkapellen. Dus dit graag vervangen door zink.

Plat dak renoveren zonder isolatie

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? EPDM, Bitumen of Roofing. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)? 36 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Bestaande platte dak is bitumen. Er liggen kiezels en een aantal stoeptegels 30 x 30 cm op. Dak is uit 2003. Op 2 plaatsen zit er lekkage in het plafond en in de onderliggende slaapkamer. Gaat om de 3e verdieping (zolder). Graag een prijs voor EDPM en Bitumen. Mag over bestaande dak heen gelegd worden. Ik hoop dat het gerepareerd kan worden.

EPDM dakbedekking en dakisolatie aanbrengen

** Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Bitumen of Roofing, EPDM. ** Wat is de oppervlakte van uw dak? 56 m2. ** Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Nu ligt er bitumen met kiezel. Huis met 1 etage. Ik wil dit laten vervangen en isoleren. Dit moet of bitumen of EPDM worden. Ik wil dat de vakman mij helpt met een keuze maken.

Plat dak met golfplaten bedekken

We hebben een soort pergola met daarop golfplaten. De golfplaten zijn er met de storm vanaf gewaaid. Graag willen wij de golfplaten weer bevestigd hebben op de bestaande pergola. Het is ongeveer 2,5 x 3 meter.

Afgewaaide dakpan terugplaatsen

Terugplaatsen van 1 dakpan die nog heel in de goot van de woning ligt. Gaat om een geschakelde 1 gezinswoning met een stijl dak. De dakpan kom van net onder de nok.

Shingles op het dak leggen

Er is lekkage ontstaan aan ons shingles dak door de storm van afgelopen week. Graag willen wij lekkage verhelpen vanwege weggewaaide shingles. Daarnaast willen wij aan de voor en achterzijde allemaal nieuwe shingles laten plaatsen. Grootte ongeveer 30-35 m2. Materialen in overleg. Locatie is goed bereikbaar.

Lichtkoepel plaatsen

In het platte betonnen dak willen wij graag een lichtkoepel laten plaatsen. De koepel dient minimaal 1 bij 1 meter moeten worden. Daarnaast willen wij graag de mogelijkheden weten voor een koepel die open kan en een gesloten koepel.

Daklekkage repareren

Ik wil in verband met daklekkage mijn dak laten repareren in verband met stormschade. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 30 m2. Het gaat om een schuin dak. De woning heeft 2 verdiepingen en een zolder.

Dakpannen weggewaaid door storm

Vanwege de storm zijn er dakpannen afgewaaid. In ieder geval is er 1 gevallen en liggen andere los. Mogelijk zijn er meerdere beschadigd. Uiteraard willen we dit met de meeste spoed laten herstellen om waterschade te voorkomen.

Boeidelen afgewaaid van pannendak

Met de hevige stormvlagen is een groot gedeelte van de houten dakrand naar beneden gekomen en daarmee liggen de pannen nu bloot aan de zijkant van de kap. Er zijn 2 boeidelen in een punten van ongeveer 2.50 a 3 meter per deel dat vervangen dient te worden. Daarnaast zullen er nog een aantal pannen terug gelegd moeten worden die weggegleden zijn. De hoekwoning is goed bereikbaar.

Dak van tuinhuisje vervangen

Ik wil het dak van mijn tuinhuisje laten vervangen/repareren. Dit moet zo goedkoop mogelijk (met golfplaten dak bijvoorbeeld) omdat mijn woning in de verkoop gaat en de nieuwe bewoners hoogstwaarschijnlijk het tuinhuisje zullen verwijderen. Het moet er echter nu even netjes uitzien voor de verkoop, wat op dit moment niet zo is vanwege oranje dekzeil tegen lekkage. Het gaat om een tuinhuis van 2,5 bij 2 meter.

Dakkoepel plaatsen

Graag zou ik de mogelijkheden willen ontvangen voor het plaatsen van een dakkoepel in een plat dak. Het dak is van beton en de grote van de koepel zal 1 bij 1 meter moeten worden. Graag zou ik meerdere opties ontvangen voor verschillende soorten koepels, bijvoorbeeld elektrisch te openen, zonwering en dergelijke.

Nieuwe bitumen als dakbedekking aanbrengen

Nieuwe laag bitumen dakbedekking aanbrengen en indien nodig de dakrand vervangen op een standaard plat dak. Oppervlakte van het geheel is 55 m2 en de omtrek 30 meter. Ik woon zelf in Engeland en het huis is verhuurd. Als bellen gewenst is kan je mij zelf bellen of vragen of ik terug bel. Graag een gespecificeerde offerte, inclusief dakrand.

Dakgoot en regenpijp repareren

Vanaf de dakgoot druppelt het water langs de regenpijp op het dak van de erker. Graag wil ik dit laten repareren. Geen idee of het zink of pvc is. Het huis is 5.40 meter breed. Er zit een losse lasnaad. En ook lekkage aan de achterzijde van het huis moet een en ander gerepareerd.

Daklekkage opsporen en repareren

Een daklekkage repareren. Een schuin dak met pannen. Het is op de zolderverdieping. Binnen zie je in een hoek waterschade. Meneer spreekt alleen Engels.

Plat dak vervangen en isoleren

Het gaat om het dak van een huis van bouwjaar 1978. Ik weet niet of er al bestaande isolatie aanwezig is. Het dak is ca. 45 vierkante meter. Werkhoogte is ca. 9 meter (drie woonlagen). Steiger en pannenlift zijn aanwezig. 15 meter daktrim. (40/65). 2x stadsuiloop. 4x doorvoer (1.25 mm).