Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor sedum aanbrengen op hellend dak:

Sedum aanbrengen op hellend dak

Het betreft een nieuwbouwwoning met een hellend dak van ongeveer 40 graden. Het gaat om 1 zijde van ongeveer 40 m2 bekleden met verschillende soorten mos en sedum met een mooie uitstraling. De andere zijde van het dak wordt met zonnepanelen bekleed. Installatie jan/feb 2019.
Onze klant uit Zevenhuizen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sedum aanbrengen op hellend dak uit heel Nederland:

Sedum aanbrengen op een plat dak

We willen een groendak (sedum) aanleggen op ons platte dak. Dit platte dak is ongeveer 5 vierkante meter. Momenteel ligt er bitumen en grind.

Dak isoleren en waterdicht maken

Heel binnenkort begint de bouw van onze schuur/garage, we zijn nog op zoek naar een dakdekker/loodgieter. Onze aannemer gaat het houtwerk doen en plaatst de dakramen. Graag een offerte voor: Beloopbare isolatieplaten aanbrengen op het dak en dak waterdicht maken met bijvoorbeeld APP wortelbestendig dakbedekking, geschikt voor een groen sedum dak. De dak helling (over de nok) is graden, lengte ongeveer 14,40 meter, breedte ongeveer 7 meter. Dakgoten en HWA aanleggen en aansluiten op riolering. Indien mogelijk willen we ook een offerte voor het aanbrengen van sedum op het dak. We kunnen u de tekeningen van de architect toesturen.

Nieuw PVC of EPDM dak aanbrengen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van het platte bitumen dak van een woning. De oppervlakte is ongeveer 6 bij 11 meter met een hellingshoek van 35 graden, dit is geschat. Kunt u de mogelijkheden aangeven voor een PVC, EPDM of sedum dak?

Nieuwe laag bitumen aanbrengen

Dak van 99 m² moet voorzien worden van nieuwe bitumen, is nu ongeveer 20 jaar oud. Dak bitumen moet geschikt zijn voor sedum = groendak.

Dakbedekking op een nieuw huis aanbrengen

Ik ga een nieuw huis bouwen Dit huis heeft 2 licht hellende daken, hellend dak 5 graden (114 m2) en 20 graden (51 m2). Op het dak komt een mix van zonnepanelen, wit grind en sedum beplanting. Ik ben op zoek naar een bedrijf dat de dak bedekking aan kan brengen. Total oppervalk is 165 m2. Wateropvang op het dak (regenwater afvoer binnen de dakrand. Dakkraal 5 centimeter overstekend (totale lengte 2 x 18 meter).

EPDM dakbedekking aanbrengen

Wat zijn de kosten om een platdak met bitumen van 15 jaar oud te laten vervangen. Het gaat om een stuk van 8 bij 5 meter, een stuk van 11 bij 4 meter en een stuk van 3 bij 5 meter. Totaal circa 100 m2. Alles is recht toe recht aan. Er ligt nu bitumen op en wellicht is het een idee om nieuw EPDM te leggen met sedum.

Sedum dak aanleggen op de uitbouw

Op de uitbouw willen we graag een sedumdak laten aanbrengen. Het betreft 13 m2 en het dak is al geïsoleerd. We willen graag een offerte met alle kosten erin.

Sedum dakbeplanting aanbrengen en dak renoveren

Sedum planten op het platte dak van onze woning aanbrengen. Het oppervlakte is circa 11 x 7 meter. Eventueel ook het dakraam, het hout van de dakkapel en de ombouw van de goot van de woning vervangen.

Groene sedum op dak aanbrengen

Op het dak van een, dit voorjaar geplaatst, tuinhuis groene sedum aanbrengen en leveren. Het dak is iets hellend voor de bestaande afwatering (regenpijp) en de afmetingen zijn ongeveer 3.50 m x 2.40 m. Tuinhuis is ongeveer 2.20 m hoog.

EPDM dakbedekking aanbrengen

Wij willen 36 m2 nieuwe dakbedekking op de garage en 11 m2 op de bijkeuken. Beide zijn platte daken. Op het dak van de bijkeuken is wel een dakterras met rubberen tegels. EPDM dakbedekking en eventueel een groen dak (sedum) voor garage. Maar uiteindelijk gaan wij voor de goedkoopste optie.