Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor asbest golfplaten vervangen:

Asbest golfplaten vervangen

Schuur en afdak totaal ongeveer 18 m2. Oude golfplaten weghalen. Graag een prijsindicatie. Er moet iets anders op, maar ik wil me hierover graag laten adviseren.
Onze klant uit Waddinxveen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor asbest golfplaten vervangen uit heel Nederland:

Schuurdak met asbest vervangen

Ik heb asbest golfplaten op een schuur die eraf gehaald moeten worden. Het gaat om 146 m2 En nieuwe platen terug leggen. Inventariatierapport is aanwezig.

Asbest verwijderen

Ik ga een huis kopen met een asbest verdacht dak met oude golfplaten. Het dak is meer dan 40 jaar oud en zal hoogstwaarschijnlijk asbesthoudend zijn. Mijn vraag is wat het kost om deze te laten verwijderen. Ik zal een monster opsturen ter controle op asbest. Het dak is ongeveer 30-40 m2 en 3 meter hoog.

Afbreken oude schuur van hout en metalen golfplaten

Wij hebben op een terrein een oude schuur (vermoedelijk gebouwd in de jaren 50) staan die willen afbreken: - houten skelet van boomstammen - wanden deels hout deels metalen golfplaten - dak overwegend metalen golfplaten, deels kunststof golfplaten - voor zover bekend geen asbest in deze schuur, maar wij laten nog een asbestinventarisatierapport opmaken - schuur staat naast/tegen een oud bakkershuisje dat behouden moet blijven, dus afbreken met beleid. Wij willen graag een offerte voor het slopen van deze schuur, graag uitgesplitst de sloopwerkzaamheden en de afvoerkosten (wellicht voeren we de metalen platen zelf af en behouden we voorlopig de balken voor renovatiedoeleinden). Evt. kan ik wat foto's sturen voor betere inschatting

Carport verwijderen

Er zitten twee carports aan elkaar vast. Een daarvan, de onze wil ik verwijderen. Er zitten platen op. Misschien zit er asbest in. Er moeten 3 metalenpalen die met een betonnen voet in de grond zit, verwijderd worden. De stang zit ook bevestigd tegen de muur. Er zit een houten plank om de carport heen. Dit is voor de twee carports samen. Daar moet dus een passende oplossing voor gevonden worden. De carport is ongeveer 2 bij 5 meter. Ook ben ik benieuwd wat een nieuwe carport kost. Dus ik zou graag twee offertes willen krijgen. Een alleen voor verwijderen. De andere voor het vervangen van de golfplaten.

Asbest verwijderen van dak met golfplaten

Ik wil ongeveer 73 aan rode asbest van mijn golfplaten laten verwijderen. Ik ben al bezig geweest met het aanvragen van een inventarisatierapport.

Asbest verwijderen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het verwijderen van asbest platen op een lage schuur. Het zal gaan om 87 platen met een afmeting van ongeveer 1.10 bij 2.20 meter. Hierna dienen er golfplaten geplaatst te worden. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.

Asbest verwijderen

Het betreft een landbouwschuur van 8 x 15 meter die afgebroken moet worden. Het dak bestaat uit asbest golfplaten/. Hier is nog geen inventarisatierapport voor aan gemaakt. Het betreft het verwijderen en afvoeren.

Asbest golfplaten vervangen voor sandwichplaten

Ik wil de eternietplaten (asbest) dak van mijn schuur laten vervangen door sandwichplaten. Mogelijk ook 20 zonnepanelen aanbrengen. Het dak oppervlak is 136 m2 Nokhoogte is 4,5 meter, goothoogte is 2 meter. Lengte schuur 15,10 meter en breedte 8,5 meter.

Asbest golfplaten verwijderen van dak boerderij

Wij hebben een oude boerderij waarvan de asbest golfplaten moeten worden verwijderd van ongeveer 400 m2. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Asbest verwijderen van dak met golfplaten

Van een mogelijk toekomstig huis moet het dak met 30 m2 asbest golfplaten verwijderd worden op 250cm hoog , platen zijn van onder ook zichtbaar.

Partners

Partners van Casius