Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Voorhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Voorhout heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Voorhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Voorhout of directe omgeving.

216 klanten uit Voorhout bevelen een bij Casius in Voorhout aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Voorhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: het maken van een schilddak op een bouwproject, vervangen riet en dakpannen (monument), rieten dak vervangen door dakpannen, 4 nieuwe daken bedekken, het vervangen van dakpannen door panplaten, nieuw dak op bedrijfshal plaatsen, vervanging dak boerderij, pvc deklaag op dak aanbrengen, nieuw geïsoleerd dak plaatsen op boerderijwoning (270 m2), compleet nieuw dak plaatsen, dakgoot verleggen, schoorsteen verwijderen, zonnepanelen aanbrengen en mogelijk dakkapel realiseren, dak en dakkapel vervangen, inclusief dak isoleren, dak lekkage herstellen, realiseren van sedum dak, new roof with insulation en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Voorhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Voorhout:

Plat dak isoleren

Wij willen ons dak in zijn geheel isoleren. Het dak is ongeveer 50 m2, inclusief een schoorsteen en een dakraam. De dakbedekking zit er al een tijd op en moet volgens ons vervangen worden, dat willen we gelijk goed aanpakken door het dak dan ook gelijk te isoleren (het dak is nu nog niet geïsoleerd). De dakrand moet dan ook verhoogd worden en de regenwaterafvoer moet op een goede manier worden aangesloten.

Dakreparaties uit laten voeren

Sinds de storm in januari 2018 hebben wij schade aan het dak. Het lood is weggewaaid en dient te worden terug geplaatst. Verder zijn er dakkapellen geplaatst en dit willen wij graag laten controleren. Ook de rest van het dak van onze hoekwoning willen wij laten controleren en daar waar nodig is laten repareren. Een en ander is volgens ons stuk en beschadigd.

Dakpannen dak met stormschade herstellen

Door stormschade zijn er dakpannen van ons dak afgevallen. Gaat om ongeveer 100 pannen. De bedoeling is dat ze dubbel verankerd gaan worden. Zodat we de volgende keer minder pech hebben met storm. Zie bijgevoegde foto

Lekkage bij de dakkapel repareren

Dakkapel met bitumen plat dak lekt na langdurige zware regenval (al eens eerder gehad). Vrijwel zeker een plekje gevonden met loslatende naad aan de rand, waardoor het gaat lekken wanneer het waterniveau op het dak hoog genoeg staat. M.i. Goed oplosbaar door reparatiestrook of glasvlies aan te brengen. Graag uw offerte. PS indien gewenst kan ik zonodig nog een foto ervan maken.

Kraaiennest verwijderen en vogelwering plaatsen

Heb kraaiennest in dakgoot en de schoorsteen. Wat kost het om te verwijderen en vogelwering te plaatsen?

Nest verwijderen en vogelwering plaatsen

Er zit een kraaiennest onder mijn pannen in de dakgoot. Dat wil ik graag laten verwijderen. Daarna mogelijk vogelwering plaatsen.

Nokvorsten terug plaatsen en overige nokvorsten controleren

Na de Storm van gisteren zijn er 2 nokvorsten los gegaan. De zijn er door de brandweer afgehaald en dus nog in takt maar moeten wel weer terug geplaatst worden en de rest van de nokvorsten moeten worden gecontroleerd.

Dak op vrijstaande woning vernieuwen

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1976 en krijgen daarvan op 2 maart de sleutel. Wij willen het pannendak graag geheel laten vernieuwen, inclusief het dakbeschot en voorzien van dakisolatie. Het betreft een zadeldak van in totaal 106 m². Er zit geen asbesthoudend materiaal in de kap. Er staan foto's van de woning op Funda. We ontvangen graag uw offerte.

Nokvorst repareren met flexibele dakmortel

De flexibele dakmortel laat los bij de nokvorst. Graag laat ik de nokvorst bij mijn tussenwoning repareren.

Lichtkoepel vervangen

Het betreft het vervangen van een lichtkoepel in een woning. De afmeting is 120 bij 120 cm, 2 lagen gepantserde uitvoering opaal, inbraakwerend. De oude koepel dient te worden verwijderd en afgevoerd en de nieuw koepel geleverd en geplaatst.

Nieuwe dakpannendak aanbrengen

Het betreft het leggen van de dakpannen. Het zijn 2 dakvlakken van 7.20 bij 16 meter minus 45 m2 in verband met de zonnepanelen. Verder dient er 16 meter vorst en ondervorst geplaatst te worden en 60 kantpannen. Er staat al een steiger rondom.

Schuin dak met Easy Shingles bedekken

Ik wil graag de dakbedekking van mijn tuinhuisje laten vervangen met easy-shingle standaard bedekking. Het betreft een tuinhuisje met een schuin dak, de oppervlakte van het dak is +/- 11 m2.

Rieten dak door dakpannen vervangen

Gedeeltelijke vervanging rieten dak door pannen. Het zal tussen de 45 en de 70 m2 zijn. Het riet is gedekt op een open dak. Dat deel dichtmaken en het aanbrengen van maximale isolatie onder de pannen. Kilgoot maken met aan de ene zijde riet en de andere zijde dakpannen. U dient dus zowel met riet te kunnen werken en met dakpannen. Eventueel kan ik oom voor het riet mijn eigen rietdekker die het onderhoud doet, vragen. Bij de gemeente ligt de aanvraag of dit mag. Ik zoek een goede prijs/kwaliteit verhouding. Bent u de ervaren, professionele dakdekker die ik zoek?

Lekke dakgoot of regenpijp verhelpen

Onze dakgoot of regenpijp lekt. Er is een recht en schuin gedeelte. Bakgoot van hout, daar lekt het doorheen. Graag bekijken waar de lekkage zit en een offerte voor reparatie hiervan.

Nokvorsten opnieuw vastleggen

Oud pannendak waar nokvorsten met cement zijn vastgezet. Op sommige plekken is cement weg met lekkage alsgevolg. Nokvorsten moeten opnieuw worden vastgezet. Daklengte is ongeveer 8 meter. Alle nokvorsten zijn nog aanwezig.

Dakreparatie

* Het lood van de de schoorsteen is gescheurd. Er moet een nieuw loket ingezet worden, voeg uitslijpen, loket bevestigen met rvs voegklemmen, afvoegen. Daarnaast is de uitwatering van het dakkapel niet goed ingeplakt. De uitwatering primeren en opnieuw inplakken. Huis van twee verdiepingen. Hoekwoning. Graag gespecificeerde offerte.

Pannendak vervangen

Dak vernieuwen. Nieuwe dakpannen en isolatiezeil. Gaat om ongeveer 80 m2. Materialen en dakpannen ook leveren. Het betreft een vrijstaande woning.

Vervangen dakpannen

Het pannendak van ons huis is aan vervanging toe. Hiervoor zijn wij op zoek naar een goede vakman. Twee onder een kap van ongeveer 8 x 6,5 meter met het dak op de tweede verdieping. Er zit ook een stuk dak op de eerste verdieping. Aan een kant steil schuin.

Nieuwe loodslap

Nieuwe loodslap om dakkapel en aan de zijkant van dakkapel een nieuwe plaat van trespa.

Opknappen dakkapel met trespa en vervangen looddbeslag etc.

Na lekkage tussen dak en dakkapel die waarschijnlijk tijdelijk is verholpen, is gebleken dat het loodbeslag moet worden vervangen. Verder moeten sommige houten delen worden vervangen door trespa en evt. een aantal andere dingen moeten worden gedaan om de dakkapel weer in orde te krijgen.

Daklekkage/dakkapellekkage

Lekkage geconstateerd bij het dak. Tussen dak en dakkapel is daar inmiddels ook daklekkage op eerste verdieping door ontstaan en op de zolderkamer. Graag zo spoedig mogelijk problemen bekijken, offerte maken en repareren.

Dakgoot vernieuwen

Vervangen dakgoot ivm lekkages bij hevige buien. Goot is ombouwd met houten back/boeideel. Woning/goot is zo'n 6 meter.

Dakbedekkiing plat dak vernieuwen

Op de uitbouw van mijn woonkamer bevindt zich een plat dak met een opp. van ca. 40 m2 bekleed met bitumen dakbedekking. Op ca. 28 m2 hiervan liggen betonnen drainage tegels op een laagje van split. Ik wil dakbedekking vernieuwen en ook een ander soort tegels. Zijn er mogelijkheden voor kunsstof bekleding in plats van bitumen en wat zijn de alternatieven voor de tegels?

2 blokhutten van 4 x 4 meter moeten met ...

2 blokhutten van 4 x 4 meter moeten met dakpannen gelegd worden normale rode pannen. Evt. leveren pannen. Gaat dus alleen om pannen leggen.

Ik wil graag bij vier aansluitende ...

Ik wil graag bij vier aansluitende huizen uit 1910 het pannendak laten vervangen. Eventueel het dakbeschot en tengels ook.