Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor het verbeteren van de afwatering van het dak:

Het verbeteren van de afwatering van het dak

Ik zoek een dakdekker die de afwatering van het dak(terras) kan verbeteren. Bij hevige regenval staat er een te hoge laag water op het dak. Het dak is ongeveer 9 m2 groot. Ik zoek een partij die mijn dak kan renoveren.
Onze klant uit Vlaardingen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het verbeteren van de afwatering van het dak uit heel Nederland:

Aansluiting van de regenpijp aanpassen/afwatering plat dak verbeteren

Ik heb een garage met een bitumen dak. Daar blijft veel water op staan. Ik zou dat graag beter afgevoerd willen hebben. Het mooiste zou zijn als die afvoer aangesloten zou kunnen worden op een regenton. Dat zou ik graag willen laten doen. Alle hulp dus welkom!

Kunststof golfplaat op dak veranda vervangen

De huidige golfplaat op het dak van mijn veranda begint te lekken. Graag wil ik deze op korte termijn laten vervangen. Om de afwatering te verbeteren moet ook de huidige balk structuur iets aangepast worden. De afmetingen van het dak zijn 3.6 bij 5.55 meter.

Afwatering verbeteren in een tuin door een sleuf te realiseren

Er liggen (niet rechthoekige!) siertegels in een patroon in mijn tuin. Er is één putje voor de afwatering. Die kan het regenwater van een flink buitje veelal niet aan. Ik denk dat er een sleuf over de volle breedte van de tuin (5 meter) nodig is. Dat betekent dat er tegels uit moeten, een goot erin, tegels zagen en weer terug. Denk ik, maar ik ben een leek...

Afwatering balkon verbeteren

Ik heb een balkon op de tweede verdieping bij een appartement waar de afwatering niet goed is. Na regen staat het hele balkon blank en het water loopt niet weg.

Afwatering verbeteren bij het plat dak en balkon

Twee klussen betreft het afvoeren van water. 1. plat dak berging. Water gaat naar de andere hoek, ik wil graag een nieuwe afvoer maken met regenpijp. 2. balkon afvoer van regen gaat net niet naar de regenpijp. Laatste 20 cm loopt de balkonvloer niet af.

Kunstgras aanleggen en tuintrap vervangen

Ik ben op zoek naar een hovenier die mij kan helpen met het verbeteren van mijn achtertuin in de binnenstad van Amsterdam. De totale tuin is 40 m2, heeft veel schaduw en is aan de natte kant. Vorig jaar is er op circa 10m2 echt gras aangelegd. Ondergrond is zwarte grond en er zijn schaduw graszoden gebruikt. Omdat de tuin vrij vochtig is, weinig zon krijgt en het water niet zo goed weg kan is de grasmat gedurende de winter verdwenen. Graag wil ik nu kunstgras, alleen maak ik me zorgen over de afwatering. Ik zoek kunstgras dat geschikt is voor kleine kinderen om op te spelen. Daarnaast wil ik de hardhouten tuintrap die van de achterdeur naar de verlaagde tuin (-1 meter) vervangen. Zijn dit zaken waar u mij bij kunt helpen? Zoja, dan kom ik graag in contact om details te bespreken om tot een offerte te komen.

Afwatering op plat dak verbeteren

Op de aanbouw van ongeveer 4 bij 3.50 meter loopt het water niet goed weg, blijft staan. Er is wel een afvoer aanwezig, maar kan niet bereikt worden door het water. Als het straks een beetje gaat vriezen kunnen de rolluiken niet meer open en dicht gaan. Het werk dient dus op korte termijn uitgevoerd te worden.

Terras uitvlakken en bestraten

We hebben een binnenterras waarbij er bij stevige regenval plassen ontstaan, dit heeft deels te maken met de slechte afwatering en de oneffen ligging van de tegels waardoor en heuvels ontstaan zeg maar. De drainage gaan we verbeteren met grind en een slang maar de stenen opnieuw en recht met afwatering leggen is ons te lastig. Het terras is ongeveer 35 m2.

Balkons bij een VvE renoveren

Voor een VvE dienen de balkons van twee woningen te worden gerenoveerd. Het zijn betonnen balkons van ongeveer 2 bij 1 meter, in een jaren '30 appartementencomplex. Er is tenminste bij één balkon lekkage en er is materiaal rot op de randbalken en/of verbindingen, de afwatering verbeteren, balkonvloer graag waterdicht. Als het kan met een gietvloer of iets met epoxy hars. Een inspectie dient gedaan te worden om te kunnen bepalen wat de de precieze staat is van de 2 balkons en wat de mogelijke stappen zijn om de eventuele problemen te verhelpen. Graag ontvang ik een offerte.

Vloer van 2 balkons renoveren

Wij hebben aan de voor- en achterzijde van onze drive-in woning een betonnen balkon van 5 x 1 meter. Wij laten daarop graag de oude coating verwijderen, de afwatering verbeteren en er daarna een nieuwe antislip coating op aanbrengen. We laten de situatie hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Partners

Partners van Casius