Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor het renoveren van een groot pannendak:

Het renoveren van een groot pannendak

Ik zoek een dakdekker die het grote pannendak van een complex kan renoveren. Het gaat om het inspecteren en vervangen van het dak (panlatten, dakfolie en dakpannen). Het dak is ongeveer 600 m2 groot.
Onze klant uit Vlaardingen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het renoveren van een groot pannendak uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde, Badkamer-renovatie en een aanpassing aan de voorgevel

Het gaat om een reeds aangekochte woning in Nederhorst den Berg. De sleuteloverdracht vind in december 2020 plaats. Het gaat om meerdere werkzaamheden; 1. Een uitbouw aan de achterzijde van 3,50 meter breed x 2,00 meter diep. Er moeten dubbele openslaande kunststof deuren in komen. 2. Badkamer aan voorzijde van 1e verdieping compleet renoveren en iets uitbreiden (ten koste van naastgelegen slaapkamer). Tussenmuur lijkt geen draagmuur te zijn. 3. Aan de voorzijde van de woonkamer zit op de begane grond een "zwevend" groot raam met een vrij diepe vensterbank en kozijnen die iets uit de voorgevel steken. Graag de ondergevel gelijk trekken met deze uit de voorgevel stekende raampartij (o.a. ook de vensterbank er uitbreken) zodat er een rechthoekige beloopbare erker ontstaat.

Tuinrenovatie

Wij willen graag onze tuin renoveren ongeveer 55 m2. O.a. vanwege een Engelenboom/duivelswandelstok die in een groot deel van de tuin uitlopers/wortels heeft willen wij renoveren. De wortels dienen dus overal verwijderd te worden. Tegels kunnen wij eventueel zelf verwijderen. We hebben ook een vijver met veel fauna, die wij graag willen verplaatsen (meer naar de zijkant/achterkant). Daarnaast willen wij ons kleine grasveldje weg hebben en zal er opnieuw bestraat dienen te worden. Mogelijk willen wij aan één kant nog een schutting plaatsen (12.5 m)

Warmtepomp installeren d.m.v. bodemwarmte.

We willen graag een warmtepomp laten installeren. Wij gaan ons pand in Den Haag namelijk helemaal renoveren, volledig gasloos. Begane grond (nu nog garage/opslag) wordt kantoor, daarboven een appartement op verdieping 1 en een appartement op verdieping 2 en 3 Het gaat om een aardig groot pand, namelijk 6 meter breed en 20 meter diep (x 4 verdiepingen). Alle units willen we verwarmen d.m.v. warmtepomp. De keuze is tussen 3 luchtwarmte-installaties op het dak, of een installatie voor 3 separate bodemwarmte-aansluitingen. Graag ontvang ik offerte en advies over de mogelijke bodemwarmte-installatie. We hebben geen tuin, dus de warmtepomp zou dan in het huis op de grond moeten worden geïnstalleerd. De vloerverwarming op alle verdiepingen graag dan op basis van water.

Een badkamer renoveren

Ik zoek een specialist die mijn badkamer kan renoveren. De badkamer is 280 bij 200 cm groot. Er moet een toilet in geplaatst worden, douche, bad, wastafel en nieuwe tegels.

Het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren

Ik zoek een dakdekker die het dak van mijn woning kan isoleren (van buiten) en renoveren. Het betreft een vrijstaande woning met verschillende dakdelen. Op achterkant is een behoorlijk groot dakkapel gezet. Totale dakoppervlakte 125 m2. Als extra moet ook een schoorsteen worden verwijderd.

vervangen houten kozijnen voor kunststof, vervangen enkel glas en gevelbekleding

Ik zoek een aannemer die mijn gevel, kozijnen en ramen kan renoveren. Vervanging houten kozijnen voor kunststof. erkerraam van 2,6 x 2m), groot raam (3x2m), 2 kleine ramen(0,6 x1,5m). Enkel glas vervangen voor HR ++ benedenverdieping ongeveer 10 m2 in totaal. Kunststof gevelbekleding aan zijkant van huis vanaf 2e verdieping tot dak (puntdak 7x3,5x0,5m). Verder ben ik op zoek naar een mooie oplossing voor isoleren van glas en lood. Ik hoor graag wat daar opties voor zijn en bijbehorende kosten voor 8 kleine bovenraampjes van ongeveer 40x40 cm). Het betreft een hoekwoning.

Kosten renovatie boerderij

Ik zou graag een kostenraming willen inzake de renovatie van een boerderij. De boerderij is 1500 kubieke meter groot, deels dubbele ramen (in het woongedeelte wat ongeveer een derde is). Hier is ook de isolatie goed. In het boerderij gedeelte is de put gedempt, maar is geen sprake van dubbele beglazing, spouwmuur of dakisolatie. Er zit wel een verdiepingsvloer in met deels holle bakstenen. Voordat we verder gaan zou ik graag een kostenraming willen indien we casco het huis laten renoveren.

Achtertuin bestrating

Ik wil graag mijn achtertuin renoveren. Een stuk gras moet eruit en daar moet kunstgras komen, gaat om 20 m2. Daarnaast moet er een groot deel opnieuw betegeld worden. Gaat om 60 m2. We kunnen de oude tegels er zelf uit halen. Voor ons is vooral het belangrijkste dat tegels er goed worden ingezet, daarom zijn we op zoek naar een stratenmaker. Verder is de tuin te bereiken via een looppad vanaf de tuin van de buren (dat is volgens de buren oke).

Het renoveren van een badkamer

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn gehele badkamer kan renoveren. De badkamer is 215 bij 260 cm groot en bevindt zich op de eerste verdieping. Het betreft de tegels, WC, bad, inloopdouche en raam wat vervangen moet worden.

Het totaal renoveren van de badkamer

De oude badkamer en tegels moeten eruit gesloopt worden en afgevoerd. De elektriciteit en de leidingen moeten iets verlegd worden en de leidingen moeten ingefreesd worden in de muren. De muren moeten gestuct worden met Tadelakt. Vloer betegelen. Nieuwe badkuip, wasbak (op bestaande plekken) kranen en meubel plaatsen. De badkamer is ongeveer 165 bij 245 cm groot en bevindt zich op de eerste verdieping.

Partners

Partners van Casius