Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Vlaardingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Vlaardingen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Vlaardingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Vlaardingen of directe omgeving.

844 klanten uit Vlaardingen bevelen een bij Casius in Vlaardingen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Vlaardingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: kunstriet van mansarde dak vervangen, epdm plus groen dak vervangen op meerdere garage daken, dak vervangen, het realiseren van groen dak i.c.m. zonnepanelen. over 702m platdak, een sedumdak realiseren op een loods, dak isoleren en dakpannen vervangen, dak isoleren, hellend dak isoleren, dakvorsten vervangen, complete dakvernieuwing, huidig dak vernieuwen, isoleren en nieuwe dakpannen, vervangen van compleet dak en plaatsen dakkapel, dak isoleren en renoveren en vervangen van een dakraam, dak isoleren, dak voorzien van zinken felsbanen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakgoot en regenpijp of dakdekken en dakreparaties in Vlaardingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Vlaardingen:

RVS pijp in schoorsteen plaatsen

Ik wil graag een RVS pijp in bestaande schoorsteen plaatsen voor de aankomende winter.

Dak vervangen

Het dak aan vervanging toe. Ik wil het na laten kijken en bespreken wat de mogelijkheden zijn. De boeiboorden, dakpannen en dakbeschot moeten vervangen worden, en ik wil het misschien ook laten isoleren (van binnen of van buiten is in overleg). Het is een hellend dak van 100 m2. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden.

Het verbeteren van de afwatering van het dak

Ik zoek een dakdekker die de afwatering van het dak(terras) kan verbeteren. Bij hevige regenval staat er een te hoge laag water op het dak. Het dak is ongeveer 9 m2 groot. Ik zoek een partij die mijn dak kan renoveren.

Groendak plaatsen

Ik heb interesse in een sedumdak voor op het dak van onze aanbouw. Daarnaast wil ik graag sedum laten plaatsen op een losstaand tuinhuis naast ons huis. Mijn buren willen tegelijkertijd ook sedum op hun aanbouw laten plaatsen. We hebben onderling afgesproken dat ik de offerte aanvraag voor de gehele klus en dat we het werk in één x willen laten uitvoeren. Het gaat om deze afmetingen (afgerond): 1. Dak van onze aanbouw = 50 m2. De dakconstructie is grotendeels van beton en deels (14 m2) van hout (carport). 2. Dak van ons tuinhuis = 31,5 m2. Dit dak is van hout. 3. Dak van de aanbouw van onze buren = 47 m2, Dit dak is deels van beton en deels van hout (garagedak 20 m2 en carport 15,2 m22). Ik ontvang graag een gespecificeerde offerte voor de totale klus, met uitsplitsing van het werk voor beide aanbouwen en het tuinhuis. Ons huis is nieuwbouw en wordt half juli opgeleverd. Er ligt geen grind op het platte dak, omdat wij alvast rekening hebben gehouden met de plaatsing van sedum na de oplevering. Het huis van onze buren is intussen bewoond en heeft wel grind op het platte dak. Dat grind kan worden gebruikt voor de randen rond het sedumdak op alle daken (dus bij ons en bij onze buren). Er hoeft dus geen grind te worden aangeschaft. Het overtollige grind kan worden afgevoerd. We willen de klus graag eind augustus of begin september laten uitvoeren, als dat mogelijk is in jullie planning.

Het renoveren van een groot pannendak

Ik zoek een dakdekker die het grote pannendak van een complex kan renoveren. Het gaat om het inspecteren en vervangen van het dak (panlatten, dakfolie en dakpannen). Het dak is ongeveer 600 m2 groot.

Isolatie pakket gipsplaten zolder

Ik heb een schuin dak. Ik wil de zolder graag van binnenuit isoleren. het gaat om 49 m2 en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn.

vogel werende borste aan brengen

Gaarne een offerte voor vogel werende borstel te plaatsen onder de 5 zonne panelen op het hoogst gelegen dak de vogels kunnen er alleen via de zijkant eronder kruipen dus allen de borsteplaatsen aan de zijkant van de 5 panelen

Dakleien vervangen (asbest)

Wij willen ons dak met leien laten vernieuwen voor asbest vrije leien het gaat om ongeveer 40 m2 er moet een steiger bij van ongeveer 10 meter lang en 3 meter hoog schat ik.er zijn ook nog 2 buren geïnteresseerd en dan word het rond de 120 m2 vervanging en meer steigerwerk.er moet waarschijnlijk ook asbest sanering bij voor de leien.

Dak vervangen

Ik wil een dak van 30 m2 laten plaatsen op mijn plat dak. Het gaat om een oppervlak van 30 m2 wat aangepast moet worden in een schilddak. Ik heb nu niks en wil pannen of panlatten. Het dak is 2 meter hoog.

Betimmering dakgoot achterkant rijtjeshuis vervangen

Ik wil de houten betimmering van mijn zinken dakgoot aan de achterzijde van het huis (rijtjeshuis) laten repareren. De betimmering is ongeveer 5 meter breed, 30 cm diep en 15 cm hoog. De materiaalkosten en de arbeidskosten apart vermelden in de offerte.

Dak renoveren

Het dak van mijn woning is slecht. De pannen en de daklatten moeten worden vernieuwd. Er zijn geen dakramen op kapellen aanwezig. De woning is 9 meter breed en 4 meter diep. Graag maken wij een afspraak om het dak te laten beoordelen en wat de kosten zullen worden.

advies voor dak renovatie

Wil graag advies wat het beste is voor mijn dak, of alle dakpannen vervangen of reinigen. Bij elkaar zo'n 50 m2. Tevens ook gedeelte plat dak van 17 m2 mag aangepakt worden, ook hier graag advies voor beste optie.

Betimmering dakgoot gedeeltelijk vernieuwen

Wij willen onze dakgoot gedeeltelijk vernieuwen d.m.v. een nieuwe houten betimmering betreft 250 cm lang en 35 cm breed. De totale lengte van de dakgoot betreft 8 meter. Eventueel moet dit helemaal vervangen worden. In dit geval wil ik dit met trespa bekleed hebben.

Na- isoleren van een bitumen dak

Het na-isoleren van een bestaand (5 jaar oud) bitumen dak, afmetingen 5,5 x 10 meter. Het liefst met XPS platen (eurothane bi-4 of soortgelijks). Huis stamt uit 1992. Ik laat mij graag adviseren over het na-isoleren van het dak. Graag rekening houden met het installeren van zonnepanelen.

Dakkoepel plaatsen op een plat dak

Het gaat om het plaatsen van een niet al te grote lichtkoepel (die open/dicht kan, zodat ik het dak op kan) op een plat bitumen gedekt dak. Het betreft een oud huis.

Vogelwering in dakgoot aanbrengen

Bij het laten reinigen van de dakgoten is geconstateerd dat er vogels onder het dakbeschot van mijn woning zitten. De vogels zitten in de dakgoot aan de achterzijde van mijn woning. De dakgoot heeft een lengte van 5 meter. Wat zijn de kosten om in de dakgoot een vogelwering te laten plaatsen. De dakgoot bevind zich aan de bovenzijde van de eerste etage. De dakgoot is middels een ladder goed te bereiken.

Dakpannen recht leggen

Tijdens de storm van 2 weken geleden, zijn 3 dakpannen verschoven. Wij zoeken iemand die deze weer recht op hun plaats kunnen leggen.

Regenpijp gedeeltelijk vervangen .

Gedeelte van regenpijp is niet goed en geeft lekkage buiten de regenpijp om.

Dak renoveren en isoleren

Renoveren en isoleren ongeveer 50 m2

Dak garage lek verhelpen of gehele bedekking vernieuwen

Het dak van mijn garage moet dicht gemaakt worden. Er ligt wel dakbedekking op, maar toch is er lekkage. De lekkage zit in de buurt van een HWA. Deze is al gedicht (deels), maar het lekt nog steeds. Het dak is ongeveer 4 bij 8 meter. Het is een plat dak. De bedekking is circa 20 jaar oud. Misschien moet de gehele bedekking vervangen worden?

Garagedak dicht maken

Het dak van mijn garage moet dicht gemaakt worden. Het dak is ongeveer 4 bij 8. Het is een plat dak

EPDM dakbedekking op een loods aanbrengen

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het leveren en/of plaatsen van een EPDM dakbedekking op een nieuwe nog te bouwen loods a 220 m2. De ondergrond is van metalen damwandplaten met isolatie en daarop PIR platen. Graag uw offerte voor het aanbrengen van EPDM. Optioneel ook de isolatielaag van 140 mm aanbrengen. De vergunning voor de bouw van de loods zal in week 2 worden aangevraagd, het werk zal dus niet voor week 20 kunnen worden uitgevoerd.

Dakkapel beleggen met nieuw bitumen

Graag ontvang ik een indicatie voor het vernieuwen van het bitumen op de dakkapel. Er is nog geen lekkage aanwezig. De oppervlakte is ongeveer 5 m2.

Dakgoot repareren of vervangen

Mijn dakgoot is kapot aan de binnenzijde zodat daar water inkomt bij hevige regen. Tevens heb ikntwijfels bij een naad Mijn dakgoot moet gemaakt of vervangen en aansluiting regenpijp moet nagekeken worden

Daklekkage opsporen en verhelpen

Na de hevige regenval van de afgelopen periode hebben wij een kleine lekkage aan het plafond in de badkamer. Deze lijkt vanaf het schuine met dakpannen dak af te komen. Graag maken wij een afspraak met een vakman die de lekkage op kan sporen. De offerte zullen wij daarna indienen bij de verzekeringsmaatschappij. Hierna zal de vakman het werk mogen uitvoeren.