Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor betimmering dakgoot deels vernieuwen:

Betimmering dakgoot deels vernieuwen

De houten betimmering van de dakgoot moet gedeeltelijk vernieuwd worden. Dit is namelijk verrot door de regen. Deze is ongeveer 1.50 meter.
Onze klant uit Vianen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betimmering dakgoot deels vernieuwen uit heel Nederland:

Zinken dakgoot vervangen

Zinken dakgoot aan de voor- en achterzijde in bestaande betimmering vervangen. Lengte per goot is ongeveer 6 meter en de hoogte is 5.50 meter. Het gaat om een hoekwoning.

Betimmering dakgoot gedeeltelijk vernieuwen

Wij willen onze dakgoot gedeeltelijk vernieuwen d.m.v. een nieuwe houten betimmering betreft 250 cm lang en 35 cm breed. De totale lengte van de dakgoot betreft 8 meter. Eventueel moet dit helemaal vervangen worden. In dit geval wil ik dit met trespa bekleed hebben.

Dakpannen vervangen en isoleren van buitenaf

Het betreft het vervangen van het dak inclusief de dakpannen en isoleren van het dak van buitenaf. De dak goten moeten worden vervangen voor zinken dakgoot inclusief betimmering. De goot is ongeveer 6 meter lang. Verder wil ik het dak laten isoleren met het liefst met een RC waarde van ongeveer 6. De oude pannen dienen te worden afgevoerd. De oppervlakte van het dak is 53 m2 groot.

Dakgootinspectie

Inspectie dakgoot of deze aanvervanging toe is. Zo ja, dan offerte voor 21 meter zinken dakgoot (in houten betimmering) incl. Verbindingen naar regenpijpen. Het is een hoekhuis, dus aan drie kanten dakgoot.

Zinken dakgoot vervangen

De zinken dakgoot dient te worden vervangen. Daar het een hoekhuis is zijn er 2 haakse koppelingen en zal de lengte ongeveer 25 meter zijn. De zinken goot ligt in houten betimmering, boekdelen.

Dakgoot achter vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de zinken dakgoot met houten betimmering aan de achterzijde van mijn woning. De lengte is ongeveer 4 meter.

Dakgoten met houten betimmering vernieuwen

De houten betimmering om de dakgoot heen is verrot. Deze moet vervangen worden. Gaat om ongeveer een lengte van 7 meter. Eventueel een meerprijs voor het vervangen van de goot zelf.

Pannendak met Franse kap renoveren

We willen graag nieuwe pannen op ons dak. Het betreft een franse kap van +/- 65 m2 , Huis is 5.20 x 8.00 m. Hierop willen we glimmende pannen, nieuwe latten en een folie onder de pannen. Ook is er een kleine dakkapel van 1. 20 m die vermoedelijk vervangen moet worden. En we willen graag een nieuwe zinke dakgoot met houten betimmering maar alleen aan de voorkant.

Dakgoot repareren

Er zit een gat onderin de houten betimmering rond onze dakgoot. Het betreft een jaren '30 woning. Het lijkt alsof er iets door de goot heen is gevallen. De goot zit op 2 hoog. Vanwege de locatie van de goot hebben we het niet zelf verder kunnen bekijken.

Vervangen van een bak- en mastgoot

Vervangen van dakgoot aan beide kanten van het huis 1 bakgoot in betimmering 1 mastgoot met teugels De gevel is 6,4 meter. Ik ben alleen per mail bereikbaar.

Partners

Partners van Casius