Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Vianen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Vianen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Vianen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Vianen of directe omgeving.

288 klanten uit Vianen bevelen een bij Casius in Vianen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Vianen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: isolatie en renovatie van boerderij dak, volledige dakrenovatie, mastiek dak (119 m2) vervangen met EPDM en isoleren, dakisolatie van meerdere woningen, nieuwe dak bedekkingen en groendak, rieten dak vernieuwen, kunstleien vervangen door natuur leien, dakpannen vervangen, nieuw Mansarde dak, dak isolatie van buitenaf en dakkapel plaatsen, dak isoleren aan de buitenkant, dak van 450 vierkante meter vervangen met geïsoleerde dakpannen, isoleren + dakpannen hellend dak, asbest dak vervangen, dakpannen vervangen van hellend dak en isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Vianen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Vianen:

Vervangen van de oude dakkapel

Het oude dakkapel dient vervangen te worden voor een kunststof dakkapel. Het moet compleet opgeleverd worden, er hoeft geen elektra in en er hoeft ook niks gestuct te worden. Hij moet 2,5 meter worden. Ik hoor graag van u.

Oude lichtkoepels vervangen

Graag zou ik twee lichtkoepels op een plat dak willen vervangen. Het gaat om oude koepels met klem bevestiging aan de zijkant. De dagmaat is ongeveer 105 cm (niet goed te meten) Kunt u een passende offerte uitbrengen!

Dakgoot vernieuwen

Wij wonen in een rijtje met 6 woningen. Hier zijn de zinken dakgoten bij 4 woningen 5.20 meter breed en bij 2 woningen 3 meter. Graag vervangen wij de goten en laten wij de houders zitten. Ook het rijtje tegenover ons heeft interesse. Kunt u een offerte voor ons maken?

Betimmering dakgoot deels vernieuwen

De houten betimmering van de dakgoot moet gedeeltelijk vernieuwd worden. Dit is namelijk verrot door de regen. Deze is ongeveer 1.50 meter.

Dakpanplaten zetten op zadeldak

Tijdens storm is er bitumen weggewaaid van het dak (8 x 6 x 2 meter) en u wil ik in plaats van bitumen, hier zwarte dakpanplaten overheen laten zetten. Graag dus laten inmeten en plaatsen. Wordt gedeeltelijk vergoed door verzekering. Heb dus een prijsopgave nodig die specificeert wat het verschil zal zijn tussen huidige situatie herstellen en meerprijs voor de dakpanelen.

Daklekkage repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Op dit moment lekt het op 1 plek. Het is een schuin dak. Het betreft een eengezinswoning van 100 m2. De woning telt 2 etages.

Plat dak repareren

Een daklekkage opsporen en repareren. Het lekt op één plek. Het is een plat dak op zolder. Het water loopt niet goed weg dus bij veel regen loopt het water op en dus ergens door een scheurtje naar binnen. Ik denk zelf dat een nieuwe laag op de oude laag al voldoet. De dakbedekking zal een jaar of 15 oud zijn.

Hemelwaterafvoer repareren vanaf garagedak

Drie aansluitingen van de dakafvoer repareren. Deze lekken momenteel.

Dakgoten en hemelwaterafvoeren vervangen

Graag zou ik van u een offerte ontvangen voor het vervangen van de dakgoten inclusief ophangbeugels. Tevens dienen de afvoerbuizen vervangen te worden. Het gaat om 2 woningen, rijtjeshuis. Ik bezit de hoekwoning en mijn buurman wil ook gelijk meedoen. Totaal betreft het 24 meter goot (6 m. voor en achter x 2 voor hoekhuis ook een eindstuk) en 2 hemelwaterafvoeren. Huis is van 1963 en zijn zinken goten, die waarschijnlijk wat breder zijn. Hoogte zal ongeveer 5,20 meter zijn. Aan de achterzijde zit een afdak. Moeten weer zinken goten worden.

Dakafschot herstellen en dakbedekking aanbrengen

Het dakafschot van de dakkapel is niet goed meer. Er ligt nu epdm op. Het dakafschot moet hersteld worden en dakbedekking (circa 24 m2) aangebracht.

Lichtkoepel vervangen en dakpannen controleren

Wij willen graag de huidige lichtkoepel laten vervangen. Het gaat om een ventilerende lichtkoepel met opstand van 60 x 60 cm. Op een plat dak met bitumen dakbedekking. Verder willen we graag de dakpannen op het belendende schuine deel van het dak laten controleren en waar nodig rechtleggen/vervangen.

Regenpijp en eventueel stukje boeiboord vervangen

De regenpijp aan de achterzijde hangt los en is oud. Deze dient of gerepareerd te worden of vervangen. De lengte van de pijp is ongeveer 7 meter. Aan de bovenzijde is hier ook een deel van de boeiboord rot. Hoe groot dit deel is is niet bekend en dient door de vakman beoordeeld te worden.

Dakbedekking vervangen op dakkapel vanwege lekkage

Wij hebben momenteel lekkage in onze dakkapel en willen de bitumen dakbedekking graag laten vervangen. Het gaat om 3 x 2 meter. We ontvangen graag uw offerte voor zowel bitumen als EPDM. We laten deze klus graag op heel korte termijn verzorgen.

Dakgoten door zinken dakgoten vervangen

Wij willen graag onze dakgoten van ons huis vervangen voor zinken dakgoten. Ons huis heeft 3 x 6 meter dakgoot en 2 x een regenpijp van 80 centimeter doorsnede helemaal naar beneden. De goten moeten een rechte bak worden. De regenpijp staat op het midden van ons huis en dat van de buren die zijn er beide op aan gesloten. Ook zij zullen mee moeten doen om de goten te kunnen vervangen. Hierbij zal dus nog een keer 3 x 6 meter komen te hangen.

Dakramen of solatubes leveren en plaatsen

Twee dakramen of solatubes in het dak plaatsen. Met een buis naar beneden toe want het plafond zit 80 cm lager.

12 meter zinken dakgoot vervangen

Ik wil graag een nieuwe dakgoot van zink. Het gaat om 2 keer een goot van 6 meter lang.

EPDM aanbrengen op overkapping

Graag wil ik een prijs hebben voor het aanbrengen van EPDM dakbedekking met een minimale dikte van 1.2 millimeter op een nieuw te plaatsen, geheel vrijstaande, Douglas houten overkapping van 350 x 318 centimeter. Het geheel wil ik afgewerkt hebben met een aluminium daktrim en een HWA afvoer gat gemaakt door het dak en in de EPDM bekleding. De veranda is 220 centimeter hoog en goed bereikbaar.

Zinken dakgoot met regenpijpen monteren

Ik wil graag mijn zinken dakgoten vernieuwen. Het gaat om 2 keer 20 meter lang en 55 cm breed, met elke lengte 3 regenpijpen. Het gaat om een rijtje van 4 huizen.

Dakgoot repareren

Het expansiestuk in de dakgoot moet vervangen worden. Nieuw expansiestuk is reeds besteld. Er is een foto beschikbaar.

Dakbedekking op tuinhuisje aanbrengen

Ik wil de dakbedekking van mijn tuinhuisje laten bekleden met dakplaten van Onduvilla Onduline zwart, over de bestaande shingels- dakbedekking. Het is wel een puntdak in 4 delen. De onderste rand is ongeveer 285 cm.

Dakgoten schoonmaken

Graag op locatie komen kijken en daarna offerte ontvangen voor schoonmaken dakgoten voor en achter. Het gaat om ongeveer 90 meter dakgoot. Groot huis met praktijkruimte. 3 verdiepingen met dakkapellen.

Dak van dakkapel en het boeideel laten vervangen

Ik heb een kleine lekkage op mijn dakkapel, bij de afvoer. Tevens is mijn boeiboord slecht.

Extra hemelwaterafvoer aanbrengen

Onze uitbouw heeft een plat dak. De hoogte van het dak is ongeveer 3 meter. Bij enorme regenbuien is de bestaande afvoer en leeuwenbek niet voldoende om het hemelwater af te voeren waardoor er lekkages ontstaan. Wij willen een extra regenpijp op ons platte dak laten maken zodat al het regenwater afgevoerd kan worden.

Compleet dak met dakpannen vervangen

Vervangen van alle dakpannen, nokvorsten en loodwerk, m.a.w. compleet dak dus. 1 dakkapel aanwezig.

Nokpannen in cement vastzetten

Ik heb 12 jaar geleden een dakkapel laten plaatsen en een nieuwe pannendak. De nokpannen zijn niet vastgezet met cement maar ik heb toch een lekje. Graag maak ik een afspraak met een vakman die de lek kan opsporen en kan repareren. Het betreft een hoekwoning en het dak is ongeveer 6 meter breed.