Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Strijen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Strijen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Strijen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Strijen of directe omgeving.

73 klanten uit Strijen bevelen een bij Casius in Strijen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Strijen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: 250 m2 geisoleerde dakplaten en nieuwe dakkapel van 13 meter, vervangen en isoleren rieten dak, lessenaarsdak van Houtskeletwoning bekleden, schuurdak met riet bedekken, pannendak bungalow van buitenaf isoleren, sneldekkers verwijderen en pannen met zonnecellen terugplaatsen, nieuw dak met dakkapellen realiseren, lekherstel dakterras (vermoedelijk bitumen), plat (beton)dak isoleren en met bitumen bedekken, dakpannen vervangen, vervanging keramische dakpannen en aanbrengen dakisolatie (buitenzijde)., dakrenovatie, dakreparatie, vernieuwen rieten dak, puntdak en vloer van de zolder vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Strijen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Strijen:

EPDM Dakbedekking

Ons schuurtje heeft stormschade opgelopen waardoor 18 m2 (6x3 m) epdm dakbedekking eraf is gewaaid/gescheurd. Oude eraf en nieuwe erop inclusief de aluminium randen.

Een overkapping in de achtertuin realiseren

In onze achtertuin tegen de schuur aan willen wij graag een houten overkapping laten plaatsen met ruimte voor een loungeset. De overkapping kan aan de achterkant tegen onze schuur worden gemonteerd en aan een zijkant tegen de schuur van de buurman. De overkapping moet 260 bij 395 cm groot worden. Dit loopt echter niet haaks dus de maten zullen iets verschillen. We zien graag een golfplaten dak als overkapping.

Asbest dak vervangen

Het dak van de boerderij is 25 meter bij 15 meter groot met een helling van 32,7 graden. In de dakplaten zit asbest wat ik wil laten verwijderen en afvoeren. Hiervoor is nog geen inventarisatierapport aanwezig. Er zal daarna isolatie geplaatst moeten worden en dakpanplaten.

Dak opnieuw bedekken met bitumen

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van mijn uitbouw opnieuw kan bedekken met bitumen. Het dat is 22,6 m2 in totaal. Momenteel ligt er ook grind op het dak, dit dient hoogstwaarschijnlijk verwijderd te worden. Het gaat om een dak boven de begane grond.

Dakpanplaten dak renoveren

Wij hebben een dakpanplatendak van ongeveer 12,5 jaar oud en deze begint te lekken. Wij denken aan een dak over dak of misschien een andere oplossing. Het dak is ongeveer 425 m2 inclusief veranda en met 11 dakramen.

Daken met dakramen realiseren van oude schuur en boerderij

Oude schuur wordt bij woning betrokken. Asbestdak van golfplaten 170M2 wordt gesaneerd. Daarna moet er een nieuw dak op. Zelf zit ik te denken aan sandwitch panelen (160mm isolatie) met dak latten, zodat dakpannen er eenvoudig opgelegd kunnen worden. De korte dijkzijde van het dak is qua breedte 3 x 1,75m = 5,25m en 12m in lengte. Hierin dienen twee dakramen geplaatst te worden. De oude land zijde van het dak is 4X 1,75m = 7m en 12 m in lengte. Hierin wordt 1 dakraam geplaatst en ook een glasgevel van circa 3 X 6 m of eenzelfde oppervlakte aan dakramen. Voorkeur gaat uit naar het laatste de dakramen. Aan de schuur zit ook een boerderijtje vast van 10X5,5 m. Hier willen we eenzelfde dakconstructie op. Waarbij er twee dakramen aan de oude land zijde geplaatst dienen te worden. Dakpannen kunnen we zelf tweede hands regelen, maar tegen de juiste prijs mag u ze ook leveren. Kleur is antracietgrijs VH Idem voor de dakramen. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen, stalen dakplaten of dakpanplaten Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest

Vervangen van dak door groen dak

Het huidige bitumendak is sterk verouderd en moet gerenoveerd. Het betreft een plat garagedak van circa 27 m2. Indien dat verantwoord en haalbaar is gaat de voorkeur uit naar een groendak.

Eindvorst daknok vervangen

Mijn eindnokvorst is kapot en van zijn plaats af. Deze vorst is de laatst in de rij, hij ligt dus op zijn voorganger. Ik heb een reserve eindvorst klaar staan. Wie kan deze eindvorst vervangen, hoeft niet vast gezet te worden, alleen los terug plaaten.

Dak vernieuwen en meer klussen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Woonhuis, aanbouw en aangebouwde garage van een nieuw dak voorzien. Informatieve tekening en situatieschets aanwezig ! (Bij mail reactie kunnen deze meteen aangeleverd worden) Het oppervlak is ongeveer 3,80 meter bij ongeveer 5 meter en 3,80 bij 2 meter. - Woonhuis bedekt met dakbeschot met dakpannen (geen isolatie). - Aanbouw bedekt met asbest golfplaat (hechtgebonden Chrysoliet) - Aangebouwde garage bedekt met asbest golfplaat (hechtgebonden Chrysoliet) - Aanbouw + garage bij elkaar is 75-80 m² asbest golfplaat. - Muurplaten moeten vervangen worden (ongeveer 25,000 mm bij elkaar)! - Bij voorkeur wordt de dak renovatie gecombineerd met een onderhoudsvrij dakkapel (keralit zijkanten + dubbelglas kunststof draai/kiepramen) over gehele lengte (min 50 cm).

Dakkapel bekleden met EPDM

Graag een offerte voor het opnieuw bekleden van mijn dakkapel met EPDM op de 1e verdieping. Afmeting: 220 x 130 cm.

Dak inspecteren en repareren

Ik denk dat we dak lekkage hebben dus graag dak inspecteren n repareren

Boeidelen vervangen en zinken dakgoot controleren

Rondom het dak van de woning moeten diverse houten boeidelen (het gaat om 22 meter) moet worden vervangen en waar nodig de zinken dakgoot. Zou er iemand langs kunnen komen te kijken en te overleggen wat er mogelijk is.

Dakpannen en -latten vervangen

Dakpannen en pannenlatten vervangen en waarschijnlijk wat reparatie aan het dakbeschot. Het dak is zo'n 65 m2, er zitten drie dakkapellen op. Er blijven 40 m2 aan dakpannen over. Ze zijn nu heel bros. Er is nog geen lekkage maar de dakkapellen zijn recentelijk geplaatst, zodra die installateurs op het dak liepen braken de pannen. Er zou iemand langs kunnen komen voor een berekening van de kosten. Het liefst na 17.00 uur bellen of per e-mail contact opnemen. Alvast bedankt!

Dakpannen coaten

Dakpannen coaten in andere kleur, het gaat om een huis van 1920.

Asbesthoudende golfplaten vervangen

Het betreft het verwijderen en vervangen van vermoedelijk asbest houdende golfplaten. A) Garage 6 x 7 meter met een schuin dak; B) Loods 20 x 10 meter met een schuin dak. Graag uw offerte inclusief de aanschaf van de nieuwe golfplaten.

Dakpannen dak geheel vervangen

115 m2 dakpannen er af. Folie aanbrengen. Panlatten vervangen en nieuwe keramische zwarte (mat) pannen er op.

Daklekkage repareren en daklood vervangen

Op zolder hebben wij aan twee zijde lekkage langs de binnen muur. Aan de ene zijde heel duidelijk in de punt van het dak, aan de ander zijde komt het water halverwege langs een balk naar binnen en loop het langs de muur. Het vermoeden is dat de nokpannen opnieuw moeten worden vastgemaakt met flexim of dat er toch een loodaansluitingsprobleem is. Graag een offerte per email.

Zinken dakgoten en bekleding vervangen

Wij willen met 4 woningen de zinken dakgoot voor en achter de woning vervangen. Dit gaat om het verwijderen van de oude goot en een nieuwe zinken goot met Trespa afwerking plaatsen.

Wijziging aan zinken dakgoot

Van een bestaande zinken dakgoot moet de afvoer op een andere plek komen. Dus bestaande afvoerpijp sluiten en nieuwe plaatsen.

Dakgoot vernieuwen

Dakgoot voorkant huis lekt. Vernieuwen, repareren.

Zinken dakgoten vervangen

Graag zou ik een globale prijsopgave willen hebben voor het vervangen van onze zinken dakgoten. Er is al menig keer gerepareerd, maar de lekkage blijft, dus denk ik dat het tijd wordt voor vervanging. De dakgoten lopen aan de voor en achterkant van ons huis en zijn ca. 5,5 tot 6 meter lang per kant. Ons huis is een tussen woning en de buren zijn niet van plan om hun goten te vervangen, voor een afwatering zijn wij aangewezen op een stuk goot (pijp de grond in) van de buren. Wij willen deze reparatie / vervanging z.s.m. laten uitvoeren, dus daarom onze vraag om snel een prijsopgave te doen.

Het vervangen van een zinken goot met ...

Het vervangen van een zinken goot met houten omkasting door een kunsstof goot, lengte ongeveer 11 meter.