Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakgoot en boeiboorden vervangen:

Dakgoot en boeiboorden vervangen

De dakgoten en de boeiborden van de garage bij onze vrijstaande woning zijn ruim 30 jaar oud. Het is ons niet duidelijk van welk materiaal de goten op dit moment van zijn. De nieuwe goten dienen van zink te worden. De boeiboorden zijn van hout en moeten worden vervangen door trespa. De lengte is ongeveer 9 meter per zijde.
Onze klant uit Stellendam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakgoot en boeiboorden vervangen uit heel Nederland:

Boeiboorden vervangen

Ik wil graag bestaande boeiboorden van hout vervangen door Trespa. Het gaat om boeiboorden van circa 25 meter, 2 x met dakgoot en 2 x stal. Ik wil de Trespa gelijmd hebben en niet geschroefd.

Boeiboorden vervangen

Bij onze dakgoten zijn boeiborden gemonteerd. Dit is hout en over de tijd is daar trespa overheen geschroefd. Het hout onder het trespa is nu behoorlijk aan het rotten. Ik wil graag het een en ander laten vervangen. Het gaat om 3* 620cm dakgoot. Als het mogelijk is kan het trespa hergebruikt worden.

Dakgoot en boeiboorden vervangen

De zinken dakgoot aan de voor- en achterzijde dienen te worden vervangen. Verder willen wij de boeiboorden, voor en onderzijde en aan de zijkant van de woning laten vervangen. Hier willen wij graag Keralit voor laten gebruiken. De lengte zal ongeveer 10 meter zijn.

Dakgoot vervangen

Het gaat om het vervangen van dakgoten aan voor achterzijde van een tussenwoning. De lengte is ongeveer 6 meter per dakgoot. Boeiboorden kunnen blijven zitten. Het gaat om een bakgoot met beugels.

Boeiboorden vervangen

Hoekhuis, recentelijk is de dakgoot vervangen. Graag een offerte voor het vervangen van de boeiboorden (trespa). Totale afstand 21 m².

Dertiger jaren hoekhuis schilderen

Ik wil graag mijn jaren '30 hoekhuis laten schilderen: * Begane grond: 5 ramen, openslaande deuren met zijramen, achterdeur met zijraam en 2 bovenramen * Eerste verdieping: 9 ramen en een balkondeur * Zolderverdieping: dakkapel met 5 ramen, boeiboorden achter 6 meter overhangende dakgoot * Garage(loop)deur, plus dubbele deur voor auto.

Zinken dakgoot en boeiboorden nakijken en mogelijk vervangen

Een zinken dakgoot van 25 jaar oud wil ik laten checken en indien nodig upgraden dan wel vervangen. Eventueel EPDM erin aanbrengen? Graag uw advies. Tevens de houten boeiboorden, waar nodig, vervangen. Een aantal bladdert al. Het gaat om 20 meter lengte dakgoot rondom het huis, een helft van een twee-onder-een-kap woning. Voor 2 huizen, dus in totaal circa 40 meter, wil ik graag een offerte van u. Bij een interessante offerte zoeken wij extra belangstellenden, het gaat dan maximaal om 8 woningen.

Dakgoten en boeiboorden vervangen

Zowel aan de voor- als achterkant de zinken goot en bakgoot vervangen. De omtimmering is rot en willen we laten vervangen door kunststof, Trespa of Keralit. De dakgoot hangt zowel voor als achter boven de eerste verdieping. Graag een offerte voor 3 huizen. In totaal ongeveer 40 meter.

Boeiboorden schoonmaken en/of schilderen en raampje schilderen

ACHTER: dakrand van de dakkapel en dakgoot schoonmaken en onderkant rand schilderen; boeiboord en zijraam 1e verdieping schilderen); VOOR: erker en boeiboord schoonmaken; onderkant raamkozijn schoonmaken; dakgoot schoonmaken en boeiboord eventueel schilderen Ik weet niet zeker of ik de juiste vaktermen heb gebruikt maar er zijn foto's beschikbaar.

Timmer-, metsel- en dakwerk

Ik wil graag enkele onderhoudswerkzaamheden aan mijn woning laten verzorgen. De dakgoten aan de voorzijde van mijn woning hebben onderhoud nodig. De houten boeiboorden voor en opzij en de planken onder de brede dakgoot moeten vervangen worden. Verder heb ik aan de zijkant van mijn huis nu een schutting staan van rasterwerk met klimop. Die ga ik weghalen en ik wil daar een fundering met een gemetselde muur laten maken van ongeveer 250 x 200 cm. Als derde klus wil ik wat onderhoud aan de dakbedekking op mijn platte dak laten verzorgen. Ik heb incidenteel lekkages en wil het dak laten nakijken en zo nodig repareren of helemaal opnieuw bedekken.

Partners

Partners van Casius