Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Stellendam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Stellendam heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Stellendam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Stellendam of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Stellendam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: realiseren 350 m2 dak op nieuw te bouwen huis, alle dakpannen van een vrijstaande woning vervangen, een puntdak realiseren voor woning, zinken dak van 369 m2 realiseren op een nieuwbouw woning, nieuwbouw woning met sedumdak of leidakbedekking, het vervangen van dakpannen door dakpanplaten, het totaal renoveren van een dak, dak vervangen en isoleren, betonpannen vervangen door keramische pannen, herstelwerkzaamheden dak van woning uit 1910, extensief of vegetatiedak, complete dakvernieuwing, sedumdaken realiseren, dakpannen vervangen door een rieten dak, vernieuwen platte daken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakgoot en regenpijp of dakdekken en dakreparaties in Stellendam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Stellendam:

Vervanging van dakgoot

Ik wil onze dakgoot van voor en achter laten vervangen, betreft 2 onder 1 kap woning ( + 2 x 16 meter). Een stellage bouw is hiervoor zeer gewenst. Ik ontvang graag een offerte waarin het verschil van prijs wordt aangegeven voor zowel kunststof als zink.

Plat dak isoleren

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om twee platte daken. Geschat totale oppervlakte is ongeveer 35 m2. Er zit nu een soort PVC bekleding op. Het is een oud huis en de daken zijn niet geïsoleerd. Aan een kant zit de douche en de andere kant de keuken met schroten. Vandaar graag van buitenaf isoleren.

Dakgoot en boeiboorden vervangen

De dakgoten en de boeiborden van de garage bij onze vrijstaande woning zijn ruim 30 jaar oud. Het is ons niet duidelijk van welk materiaal de goten op dit moment van zijn. De nieuwe goten dienen van zink te worden. De boeiboorden zijn van hout en moeten worden vervangen door trespa. De lengte is ongeveer 9 meter per zijde.

Plat dak vervangen

Nu is de dakbedekking van het platte dak niet best meer en willen het vernieuwen. Er ligt nu grind op en daar onder bitumen en willen de grind eraf halen en dan schoonmaken. We willen eventueel helpen met sjouwen als dit de prijs kan drukken. Het is ongeveer 264 m2.

Dak van de stacaravan opnieuw bekleden

Op onze caravan van ongeveer 10 bij 3,5 meter (Muller Batavier) zouden wij een nieuw dak willen. We twijfelen tussen EPDM of bitumen.

Plat dak bekleden

Graag ontvang ik een offerte om een plat dak van 55 vierkante meter opnieuw te bekleden. Op dit moment zit er een pvc dak op en deze is gaan lekken. Mijn voorkeur gaat uit na een dakbedekking met een langere levensduur, bijvoorbeeld EPDM, maar graag krijg ik hier advies over.

Vernieuwen dakbedekking

Omstreeks 150 m2 dakbedekking vernieuwen; plat dak, goed bereikbaar via vaste buitentrap. Dak op afschot maken. Op het dak zitten 4 lichtkoepels. Dakrand afwerken met zink?

Ik wil graag een mansardekap met ramen ...

Ik wil graag een mansardekap met ramen laten bouwen op de bergvliering voor het realiseren van 2 slaapkamers. Het huis is 5,5m breed en 8,25m lang. Er moet ook nog eens een vaste trap komen.