Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor vervangen regenpijpen:

Vervangen regenpijpen

Ik wil 2 regenpijpen laten vervangen voor pvc of aluminium. Het betreft 2 regenpijpen van circa 9 meter elk (3 verdiepingen). Nu hebben we pvc en we willen deze laten afvoeren.
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen regenpijpen uit heel Nederland:

Meerdere woningen dakgoot vervangen

Ik ben op zoek naar een loodgieter die de dakgoot inclusief regenpijpen voor 5 woningen kan vervangen. Totale lengte ongeveer 27,5 meter, materiaalkeuze in overleg. Oude dakgoot dient door de loodgieter verwijderd te worden.

Nieuwe zinkengoten en regenpijpen

Ik wil mijn dakgoten vervangen, de huidige zijn helemaal op. Ze liggen op 2.5 meter hoogte. Ze zijn 8m lang, er moeten ook 2 nieuwe regenpijpen in van ongeveer 2 meter. Op dit moment zijn ze 10cm dik, graag ook nieuwe beugels etc.

Dakgoten vervangen

Samen met de buren wil ik 2 dakgoten laten vervangen door zinken dakgoten en regenpijp. Het gaat om 2 keer 9 meter op de begane grond en 2 regenpijpen. Graag prijsopgave en indicatie wanneer dit gedaan zou kunnen worden

Dakgoten vervangen ( 2 x 6 meter) + stuk regenpijpen

Ik wil graag 2 x een kunststof dakgoot van ± 6 meter vervangen + aansluiten op regenpijp. Graag ontvang ik een offerte.

Pvc regenpijp vervangen door zink

Ik wil de pvc-regenpijpen van het huis met schuine daken voor en achter én van de schuur met plat dak, laten vervangen door zinken regenpijpen. De regenpijpen van het huis dienen voorzien te worden van een bladvanger. De afmeting van de huis regenpijp is ongeveer 2 x 5 meter. Van de garage ongeveer 4 meter.

Kunststof regenpijpen vervangen

De bestaande (2) regenpijpen zaten verstopt met modder, bladeren en grint en sluiten door verzakking niet meer aan op de riolering. De pijpen moeten vervangen worden en aangesloten op het riool en uiteraard de dakgoot. De dakgoot bevindt zich bovenaan de eerste verdieping, dus de lengte van de pijpen zal zo'n 5,5 a 6 meter zijn. Ze zijn van kunststof. Wie de regenpijpen afvoert wil ik graag overleggen. Een regenpijp aan de voorkant is goed te bereiken. Degene aan de zijkant is lastiger, omdat er een plantsoentje zit. Ik kan bij de gemeente navragen of zij dit willen snoeien. Ik heb een hoekwoning.

Dakgoten 5 woningen vervangen

We willen de zinken dakgoten van 5 woningen laten verwijderen, afvoeren en vervangen door nieuwe zinken dakgoten. De dakgoten moeten in totaal 26 meter lang worden, en op 8 meter hoogte komen. Ook moeten er 4 aansluitingen komen voor regenpijpen. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.

Zinken dakgoten en regenpijpen vervangen inclusief metselwerk schoorsteen

Ik wil einde voorjaar de zinken dakgoten van ongeveer 20 meter vervangen. En ook een stuk of 4 regenpijpen. Daarna heb ik een metselklus aan de schoorsteen.

Dakgoten en regenpijpen van 6 woningen vervangen

Op woonerf in Terheijden 6 huizen (type drive-in) voorkant is 6,80M hoog en woningen zijn 7 m breed. Offerte voor deze opdracht per woning specificeren. Aanwezig zijn ook 4 regenpijpen (nu kunststof) deze dienen ook vervangen te worden. Graag met optie kunststof of Zink in offerte. (prijsverschil)

Zinken dakgoten en regenpijpen vervangen

Zinken dakgoten vervangen ongeveer 2 x 6 meter en ook de zinken regenpijpen. Alles bevindt zich op 5 a 6 meter hoogte.

Partners

Partners van Casius