Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor garagedak aanpassen:

Garagedak aanpassen

Het dak van mijn garage heeft niet voldoende afschot. Dit dient hersteld te worden zodat het water weer goed wegloopt. Tevens dient er nieuwe dakbedekking, aluminium dakranden en boeidelen geplaatst te worden. Op dit moment ligt er bituum op, die zal vervang en moeten worden door of bituum of EPDM. De afmeting van het dak is 7 bij 3 meter.
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor garagedak aanpassen uit heel Nederland:

Keuken aan de achterzijde uitbouwen

Ik wil graag een uitbouw aan de achterzijde (keuken) van 2.80 x 2.40 meter. Lange wand (2.80 meter) spouwmuur geïsoleerd zonder raam of deur. Korte muur (2.40 meter) goed geïsoleerd kozijn met buitendeur en raam (dubbel glas). Plat dak aansluitend op het platte garagedak. Fundering is wellicht noodzakelijk (4 of 5 palen tot een diepte van ?). Eventueel radiator voor verwarming aanbrengen. In overleg met de aannemer kunnen we onze ideeën natuurlijk aanpassen. We willen graag wat elektra aan laten leggen en de wanden laten afwerken.

Huidige dakpannen vervangen

Graag het vervangen (rode) dakpannen voor zwarte keramieke dakpannen. Het betreft een zadeldak. Twee delen: een zadeldak van circa 155 m2 en het garagedak (overkapping) van 55 m2. Eventueel de panlatten aanpassen.

Groen dak plaatsen met Sedum

Een plat dak dat nu bekleed is met bitumen van 16 jaar oud willen we laten aanpassen naar een groendak met Sedum. Het dak is circa 30 vierkante meter. Het garagedak is goed bereikbaar. Is dit mogelijk en wat zijn de kosten hiervan?

Verhogen garagedak

verhogen plat dak van het uitpandige deel van de garage (ca 350x270, nu ca 240 hoog) met ca 30 cm (5 lagen stenen, metselwerk), aanpassen deuropeningen (2), vervangen bestaande 2 lichtkoepels door 1 en aanbrengen 2e lichtkoepel in ander deel van het dak. Vergunning en tekeningen zijn nodig: geveltekeningen voor en zijkanten, vertikale doorsnede met hoogtemaatvoering bestaand en nieuw en een kapplan (indien nodig, bestaande dak kan worden ''opgetild''.)

Overkapping tuin + garagedak aanpassen

We hebben nu een overkapping die aan de garage vastzit en aan de achterkant van plat dak van de keuken. Daartussen zit ingang/poort naar achtertuin. Daken zijn niet gelijk van hoogte en constructie dus niet mooi. We zijn op zoek naar mooie sfeervolle constructie van een overkapping boven terras aan tuin. Misschien dak schuur verhogen? Overkapping wordt ongeveer 4,5 x 8 . Ideen van ( tuin)architect zijn welkom. Eerst idee krijgen, dan verder uitvoeren met aannemer/tuinarchitect. Eerst willen we in contact komen een architect voor advies en tekeningen.

Plaatsen wand en deur op zolder. ...

Plaatsen wand en deur op zolder. Aftimmeren trappen en plaatsen leuningen. Aanbrengen drempels en inkorten 2 deuren op de eerste verdieping. Verlengen vliezotrap van de vliering. Betimmering binnenzijde balkon vervangen. Aanbrengen ventilatie dakbetimmering uitbouw en afwerken dakbetimmering uitbouw. Stucadoren van wanden op slaapkamer, de overloop, langs de trappen, in de gang, in de kamer en in de keuken en het plafond van 1 slaapkamer. Doormeten electrische installatie en eventueel aanpassen of repareren. Eventueel aanbrengen nieuwe stopcontacten. Repareren daklood op verschillende plaatsen aan de woning, plaatsen twee beginvorsten op de uitbouw en aanbrengen steun onder dwarsbalk hoekkepers. Randstroken en boeiboord garagedak vervangen en raamkozijn garage vervangen.