Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakgoot vervangen:

Dakgoot vervangen

Graag laten wij ons informeren over de mogelijkheden en kosten voor onderstaande: Oude zinke dakgoot met houten bak verwijderen en nieuwe kunstof goot plaatsen. Volledig kunstof dus geen hout meer terug. Lengte 6 meten ongeveer. Graag situatie bekijken voor offerte?
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakgoot vervangen uit heel Nederland:

2+1 Boeidelen vervangen

Rijtjeshuis ongeveer 7 m. Breed, voor en achterkant vervangen met (kunsttof ? ) boeidelen en een kleinere voor dakkapel voor en eventueel onderkant dakgoot 2 boeidelen schilderen. Gaarne zo spoedig mogelijk vrijblijvende offerte.

Dakgoot inspectie en vervanging

Dakgoten (2) van (totaal) ongeveer 18m lang met houten omlijsting. Laten controleren en vervangen indien nodig. Nu kunststof maar mag zink worden. Fijne dag en tot horens

Onderhoud aan dak

Divers onderhoud: 1. Vervangen circa 6 m zinken dakgoot 2. Montage bladroosters 3. Nakijken en eventueel repareren/vervangen overige dakgoten 4. Reparatie schoorsteen

Herstellen van een puntdak en zinken goot

Het betreft een gebouw in het centrum van Amsterdam. Hier dient een zinken dakgoot te worden gerepareerd of vervangen. Het gaat om een goot van 35 cm breed en 15 meter lang en om een goot van 35 cm breed en 7 meter lang. Verder zijn er op het puntdak op 19 meter hoogte leien weg gewaaid en deze dient te worden geplaatst. De hoeveelheid leien durf ik u niet te zeggen.

Zinken dakgoot vervangen

Vervangen van 18 meter zinken dakgoot, 2 x 9 meter, inclusief HWA, exclusief beugels. Aanbrengen 2 x 6 meter zinken dakgoot, inclusief beugels.

Dakgoot repareren of vervangen

Ik heb aan de voorzijde van mijn hoekwoning een dakgoot hangen, net boven de ramen van de begane grond. De goot is ongeveer 5 meter breed en lekt. Er is daardoor schade ontstaan aan de gevel. De buitenzijde van de goot heeft een aparte vorm en is geschilderd en ik weet niet precies welk materiaal dat is. Ik denk dat er een zinken goot in zit. Ik laat de klus graag hier beoordelen en ontvang daarbij graag uw voorstel voor reparatie of vervanging met een prijsopgave.

Dakgoot repareren of vervangen

Zinken dakgoot lekt. Waarschijnlijk volledige dakgoot, ongeveer 7 meter , vervangen. Zsm uitvoeren

Dakgoot vervangen en houten bak repareren

Gaat om een klassieke jaren 30 goot met daarin een zinken dakgoot. Voor en achter, breedte ongeveer 7 meter. De zinken dakgoot is al eens gerepareerd, met bitumen, en is waarschijnlijk helemaal aan vervanging toe. Omdat deze in een overhang ligt, is misschien kunststof ook een optie. Vanwege lekkage is hier en daar het hout van de overhang rot, dit graag ook meenemen.

Dakgoot vervangen door zelfdragende dakgoot

Dakgoot moet vervangen worden voor een zelfdragende dakgoot. Het liefst onderhoudarm in kleur 7016. Het gaat om een tussenwoning met links en rechts buren. Geen regenpijp, ongeveer 5.50 meter

Dak(bedekking) op het tuinhuis vervangen

Bestaand dak van bitumen van tuinhuis op volkstuincomplex is op. 22 m2, schuin dak. Conditie onderlaag onbekend. Graag prijs opgave van totale vervanging van dak en onderlaag met isolatie en zonder, met nieuwe dakgoot en afvoer op riool(2x 5 meter) ( 10 meter goot en twee maal pijp naar afvoer) of zonder

Partners

Partners van Casius