Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor naad van de dakgoot repareren:

Naad van de dakgoot repareren

Naad van zinken dakgoot lekt en moet gesoldeerd worden
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor naad van de dakgoot repareren uit heel Nederland:

Reparatie van een lekkende dakgoot

Dakgoot lekt op naad. Dit laten repareren en evt. Dakgoten schoonmaken.

Lekkende dakgoot repareren

Heer/mevrouw, Graag zou ik een offerte ontvangen voor het repareren van een dakgoot. Op de naad van twee dakgootdelen lekt het (of door de naad, of door de schroeven), ik zou graag van u ontvangen wat het kost om dit te repareren en binnen welke tijd dit zou kunnen worden uitgevoerd. Ik heb een plaatje als link toegevoegd zodat u kunt zien waar het ongeveer zit. (PS op dit moment kan ik de mobiel niet opnemen, dus bij voorkeur eerst per mail reageren aub)

Naad van de dakgoot repareren

Onze dakgoot is lek, precies op de lasnaad. Ongeveer 20 cm. Dit willen we laten repareren. De dakgoot zit tussen de 2e verdieping en de zolder. Ik weet niet zeker uit wat voor materiaal de dakgoot gemaakt is.

Dakgoot repareren

Er zit een scheurtje in de Dakgoot precies op een naad.

Dakgoot nakijken en/of vervangen

Mijn dak goot loopt aan de achterkant van mijn huis over, ook na het schoonmaken, deze wil ik geïnspecteerd hebben en gerepareerd indien mogelijk, aan de voor kant lekt de dakgoot op de naad van de 2 zinken delen.

Dakgoot repareren of vervangen

Mijn dakgoot is kapot aan de binnenzijde zodat daar water inkomt bij hevige regen. Tevens heb ikntwijfels bij een naad Mijn dakgoot moet gemaakt of vervangen en aansluiting regenpijp moet nagekeken worden

Zinken dakgoot repareren

Ik heb 2 zinken dakgoten die beide op 1 naad lek zijn. Het betreft oude goten van 20+ jaar. Ik wil deze graag laten repareren. 1 zijde is op +/- 5 meter hoogte. Aan de andere zijde op 3 meter.

Lekkage aan de dakgoot repareren

Lekkage naad dakgoot repareren, water komt soms binnen boven de voordeur.

Dakgoot repareren

Lekkage van 1 naad op de scheiding van eigen huis en de buren.

Zinken dakgoot repareren

Een bestaande zinken dakgoot aan de achterzijde van een 2-onder 1 kap woning lekt op een naad. Goot is meer dan 20 meter lang. Ik zou graag willen weten wat de kosten en mogelijkheden zijn van het plaatsen vaan expansiestuk op deze naad. Goothoogte is c.a. 2,5 meter.

Partners

Partners van Casius