Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor naad van de dakgoot repareren:

Naad van de dakgoot repareren

Naad van zinken dakgoot lekt en moet gesoldeerd worden
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor naad van de dakgoot repareren uit heel Nederland:

Naad van de dakgoot repareren

Onze dakgoot is lek, precies op de lasnaad. Ongeveer 20 cm. Dit willen we laten repareren. De dakgoot zit tussen de 2e verdieping en de zolder. Ik weet niet zeker uit wat voor materiaal de dakgoot gemaakt is.

Dakgoot repareren

Er zit een scheurtje in de Dakgoot precies op een naad.

Dakgoot nakijken en/of vervangen

Mijn dak goot loopt aan de achterkant van mijn huis over, ook na het schoonmaken, deze wil ik geïnspecteerd hebben en gerepareerd indien mogelijk, aan de voor kant lekt de dakgoot op de naad van de 2 zinken delen.

Dakgoot repareren of vervangen

Mijn dakgoot is kapot aan de binnenzijde zodat daar water inkomt bij hevige regen. Tevens heb ikntwijfels bij een naad Mijn dakgoot moet gemaakt of vervangen en aansluiting regenpijp moet nagekeken worden

Zinken dakgoot repareren

Ik heb 2 zinken dakgoten die beide op 1 naad lek zijn. Het betreft oude goten van 20+ jaar. Ik wil deze graag laten repareren. 1 zijde is op +/- 5 meter hoogte. Aan de andere zijde op 3 meter.

Lekkage aan de dakgoot repareren

Lekkage naad dakgoot repareren, water komt soms binnen boven de voordeur.

Dakgoot repareren

Lekkage van 1 naad op de scheiding van eigen huis en de buren.

Zinken dakgoot repareren

Een bestaande zinken dakgoot aan de achterzijde van een 2-onder 1 kap woning lekt op een naad. Goot is meer dan 20 meter lang. Ik zou graag willen weten wat de kosten en mogelijkheden zijn van het plaatsen vaan expansiestuk op deze naad. Goothoogte is c.a. 2,5 meter.

Dakgoot reparatie

Klein gat in naad van dakgoot repareren in verband lekkage. Tussen buren en ons in.

Zinken dakgoot repareren

Ik bewoon een tussenwoning, in het midden van een blok van 5 woningen. We hebben zinken dakgoten en er zit in mijn dakgoot van 6 meter lang in het midden een lasnaad/overgang van de ene naar de andere goot. Ik heb bij die naad lekkage en wil dat graag laten repareren. Ik heb mij laten vertellen dat daar vloeibaar zink op kan worden aangebracht en er is een bedrijf dat mij 5 jaar garantie wil bieden op een dergelijke reparatie. Maar daar hangt wel een fors prijskaartje aan. Ik vraag mij af of er een loodgieter is, die dit op een budget-vriendelijkere wijze kan repareren. Ik ontvang graag uw advies en een offerte.

Partners

Partners van Casius