Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakpannen dak repareren:

Dakpannen dak repareren

Dakpannen zijn verschoven in verband met een kapotte nok. Tevens heb ik op een 2e locatie (100 meter verder op) een schuin pannendak waar 2 kleine lekkages zijn en een plat dak op onze overkapping (4 x 9 meter) waar nieuwe dak bedekking op moet komen (dit is onprofessioneel gedaan). En een balkon van 3 x 3 (ongeveer) waar ook nieuwe dakleer op moet komen.
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakpannen dak repareren uit heel Nederland:

Nieuw hellend dak

Met welk materiaal wil je het dak toeleggen? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Vrijstand huis van 1960. Liever de huidige dakpannen gebruiken.

Nieuw hellend dak

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Dakpannen vervangen op mansardekap, tuile du nord. Vrijstaand huis van ruim 90 jaar oud, niet overal rondom het huis zijn steigers mogelijk. Dak lijkt nog goed te zijn, panlatten moeten misschien wel vervangen worden. Waterdichte folie ontbreekt nu. Van binnenuit geïsoleerd. Dak is 10. 5 m breed, dakvlakken zijn iets meer dan 2m lang (dus 2 meter 70 graden, 2 meter 35 graden). Dakpannen beginnen op 3 meter hoogte tot 6. 6 m hoogte. Onderbrekingen door 3 dakkapellen van rond de 2 meter breed , 4 veluxramen, 1 gemetselde schoorsteen, 1 rvs schoorsteenpijp. Graag meerprijs opgeven voor toevoegen 4cm dampopen isolatieplaten. Graag meerprijs voor toevoegen 2x dakuitstapraam. Ik ben ook geïnteresseerd in zonnepaneeldakpannen, kan u die leggen? Wat zou dat extra kosten?

Nieuw hellend dak

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ca. 95 M2 , afnemen pannen , afvoeren panlatten , aanbrengen isolatieplaten (min. R 3. 5) en nieuwe panlatten , leggen afgekomen dakpannen en aanvullen met nieuwe pannen. Aanbrengen nieuwe nokvorsten, aanbrengen nieuwe gevelpannen/kantpannen aan gevel achterzijde. Aanbrengen 3 stuks velux dakraam 114 x 70 , aanbrengen 1 stuks velux dakraam 55 x 78.

Nieuw hellend dak

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Voor ons nieuwe huis willen we voordat we erin trekken het gehele dak vervangen. Het huis is uit 1952 en is voorzien van een pannendak met eterniet dakbeschot zonder isolatie. Het gehele dak oppervlak is 150m². Het doel is om de huidige dakpannen eraf te halen en te bewaren voor de schuur, (dit kunnen we zelf doen) het eterniet te laten verwijderen en het dak aan de buitenzijde te isoleren met isolatie platen. Ook staan er twee dak kapellen op het huis waar ook het dak vervangen moet worden. We willen dit (indien mogelijk) veranderen van plat dak naar puntdak. Na het isoleren willen we het dak voorzien van nieuwe (keramische) dakpannen. Ook zullen de dakgoten vervangen worden. In overlag is het mogelijk om diverse werkzaamheden zelf uit te voeren of te assisteren. Ps. De aanvang datum is in overleg. Gr Wilco Loop

Nieuw hellend dak

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Stalen dakplaten of dakpanplaten, zink, andere, namelijk: Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Asbest golfplaten verwijderen. Oppervlak (ca. 45m2 + 20m2). Nu zit er 1 velux dakvenster in. Wellicht in de nieuwe situatie meerdere. De constructie zou geen dakpannen aankunnen i.v.m. het gewicht, welke andere mogelijkheden zijn er? Wellicht zonnepanelen in het toekomstige dak (zuidzijde ca. 45m2)

Volledig nieuw dak met pannen

Oude dak is asbest met dakpannen

Dakpannen vervangen

Een dak van ongeveer 70 m2 dakpannen vervangen. Graag keramische pan zwart/antrciet. Prijs graag inclusief arbeidsloon. Het is een schuinhellend dak. Standaard hellingshoek. Achterzijde 1 dakraam

Dak reinigen

Om welke dakbedekking gaat het? Dakpannen Bevat de dakbedekking asbest? Nee Welke werken moeten uitgevoerd worden? Ik laat mij adviseren over de mogelijkheden Wat is de oppervlakte van uw dak? Tussen 50 en 100 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Goothoogte 5,00meter het dak is 16 pannen hoog ongeveer 4,80m en heeft een breedte van 9,40m rode opn verb holl pannen.

Schuin dak isoleren langs binnen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het betreft een garage met een hellend dak, wat wij gaan ombouwen tot kantoor, het is nu alleen het houten dak contstructie met dakpannen, de ruimte is 35 m2. Graag een prijs inclusief materialen isolatiewaarde Rc4, al het raggelwerk en afwerken met gipsplaten. Gelieve via email contact op te nemen

Dakisolatie aanbrengen

Dakisolatie aanbrengen. Dak is in totaal 120 m2 waarbij dakpannen naderhand weer terug moeten worden teruggeplaatst. Het gaat om een bestaand dak zonder asbest. Inclusief 2 dakkapellen.

Partners

Partners van Casius