Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakpannen dak repareren:

Dakpannen dak repareren

Dakpannen zijn verschoven in verband met een kapotte nok. Tevens heb ik op een 2e locatie (100 meter verder op) een schuin pannendak waar 2 kleine lekkages zijn en een plat dak op onze overkapping (4 x 9 meter) waar nieuwe dak bedekking op moet komen (dit is onprofessioneel gedaan). En een balkon van 3 x 3 (ongeveer) waar ook nieuwe dakleer op moet komen.
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakpannen dak repareren uit heel Nederland:

Dakpannen en boeiboord vervangen

Dakpannen en boeiboorden moeten vervangen worden. Dak heeft een oppervlakte van circa 120m2. Er liggen 11 zonnepanelen op het dak.

Vervanging dakgoot door kunststof dakgoot

Dakpannen dak voor en achter 2x7 meter - kunststof goot monteren en sluitend maken met buren

Dak renovatie

Nieuw dakpannen En een plat dak lekkage

Dak vervangen of repareren

We moeten het dak van onze appartement vervangen of repareren. In het rapport staat dat het 48 m2 is. Ook moet de goot vervangen worden en gaat het om een schuin dak met dakpannen.

Dak renoveren, goten en boeiboorden vervangen

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht uit bouwjaar 1920 en krijgen daarvan in oktober de sleutel. Er is bij de aankoop besproken en geconstateerd dat er een lekkage is via het dak. Wij overwegen om het dak te laten renoveren inclusief nieuwe dakpannen. Eventueel laten we dan ook de houten boeiboorden en dakgoten vervangen. De woning heeft een Franse kap. Deze klus kan vanaf eind oktober gaan starten. We zijn nu op zoek naar een aannemer die daarvoor ruimte in de agenda heeft. We willen een afspraak maken om het dak te laten beoordelen. Dat kan al voor de overdracht, in overleg met de huidige eigenaar. We ontvangen daarna graag uw advies, plan van aanpak en offerte. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda.

Garagedak vernieuwen en isoleren

We zijn geïnteresseerd in een huis dat te koop staat in Hoofddorp. Dit huis heeft in de tuin een grote berging, een soort stenen garage met een puntdak gemaakt van golfplaten (zie foto bijlage). Als we dit huis gaan kopen, hebben we het idee om dat dak van dit garage te vervangen door een nieuw dak met dakpannen. En onze plan is om in het dak een of meerdere Velux dakramen te laten plaatsen. We willen graag weten hoeveel het ongeveer zal kosten, want dit gaat van invloed zijn op onze beslissing om wel of niet dat huis te kopen. We denken dat het dak ongeveer 70 m² groot is. We willen een prijsindicatie met vermelding van de kosten van dakisolatie.

Dakpannen vervangen op rijwoning

Vervanging van mijn dak door nieuwe dakpannen. Woon in rijtjeshuis van 4. Huis is van 1962.

Mansarde dak isoleren

Ik heb net een huis gekocht. In 2008 is het dak vernieuwd met metalen dakpanplaten. En heeft de eigenaar zelf een beetje isolatie aan de binnenkant aangebracht. Echter op een hele slechte manier waar de wind doorheen gaat en dus weinig zin heeft. Dat heb ik er inmiddels grotendeels weten uit te slopen, maar wil wel nu het dak goed isoleren. Daarom mijn vraag of er een grove kosteninschatting door jullie is te maken voor isolatie van binnenzijde, en eenzelfde grove inschatting van de buitenzijde waarbij het mij logisch lijkt om de metalen dakpanplaten te verwijderen en gewone keramische dakpannen worden teruggeplaatst. Of dat werkelijk nodig is weet ik overigens niet zeker. Het dak is zo'n 8 meter breed & 9 meter lang. En tot aan de schoorsteen zo'n 3,5 meter hoog vanaf de dakgoot. Loopt taps toe door de schilddak / Mansardedak vorm. Het is een gordingdak waar ik aan de binnenkant tegen de gordingen & het dakbeschot aan kijk. Ik denk dat er lekkages zijn geweest voor 2008 gegeven dat er op meerdere plekken vochtdoorslag/kapot hout te zien is op het dakbeschot, alleen voelt het nu ondanks de vele regen van de afgelopen tijd niet vochtig. Ik zoek nu eerst vooral naar een high-level inschatting om te begrijpen wat ongeveer de kosten zijn waar ik rekening mee moet houden.

Dakpannen vernieuwen en dak isoleren

Het betreft een hellend dakpannendak op de 3de verdieping. Aan de voorkant ongeveer 600 pannen. Aan de achterkant 210. De achterkant is goed bereikbaar via aangrenzend (eigen) plat dak.

Dakpannen op dertiger jaren woning vervangen

Wij hebben op 1 plek lekkage gehad bij onze 2 onder 1 kap woning uit de jaren '30. Hier is een noodreparatie uitgevoerd maar wij hebben wel begrepen dat het dak slecht is. Graag maken wij een afspraak om het dak te laten controleren en advies te ontvangen. De oppervlakte van het dak is 155 m2.

Partners

Partners van Casius