Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Spijkenisse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Spijkenisse heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Spijkenisse u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Spijkenisse of directe omgeving.

1186 klanten uit Spijkenisse bevelen een bij Casius in Spijkenisse aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Spijkenisse bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, riet dak vervangen, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, verschillende renovatie klussen, dakpannen vervangen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, groen dak realiseren flatgebouw 800m2 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakgoot en regenpijp of dakdekken en dakreparaties in Spijkenisse staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Spijkenisse:

Vervangen regenpijpen

Ik wil 2 regenpijpen laten vervangen voor pvc of aluminium. Het betreft 2 regenpijpen van circa 9 meter elk (3 verdiepingen). Nu hebben we pvc en we willen deze laten afvoeren.

Muurlood vervangen

Hallo, ik heb een stenen schoorsteen op de nok en een stalen pijp v open haard halverwege. van beide wil ik de loodslab laten vervangen. offerte graag geheel klaar, dus incl. metselwerk nokschoorsteen. op de bijgevoegde foto zijn de schoorstenen zichtbaar. de woning heeft 3 woonlagen, dak is bereikbaar vanaf 2e woonlaag middels ladder in achtertuin.

Lichtstraat in pannendak realiseren

We wensen een lichtstraat van 200 x 60 cm in een schuin pannendak, er onder zit hout. Het dak is nog dicht. Dus de pannen moeten eraf gehaald worden, een gat zagen en de lichtstraat erin.

Twee daken vogelnesten onder zonnepanelen verwijderen en voorkomen

De vogelnesten verwijderen en birdblockers aanbrengen. Het gaat om een schuin dak met pannen. Het dak is op de zolderverdieping. Bijgaand een layout van de panelen. De buurman heeft dezelfde dakindeling qua panelen, misschien eentje minder.

Het vervangen van lichtkoepel na stormschade

Nieuw lichtkoepel plaatsen. Het gaat om een vervanging van een lichtkoepel in een een hellend dak van tussen de 42 en 50.

Dak van de binnenkant herstellen na grote lekkage

De zolder heeft waterschade geleden door een kapot dak. Dit dak wordt hersteld. De binnenkant moet opnieuw geïsoleerd worden, er zit nu purschuim en ik wil graag advies voor de nieuwe isolatie. 2 dakramen moeten ook worden vervangen. Het dakraam krijgen we niet open, een willen we groter iets van 1 x 1 meter. De zolder is ongeveer 6 x 6 meter. Verder is de balk in de nok aangetast, beschimmelt en heeft houtrot. Deze zou mogelijk alleen behandelt hoeven worden. Stucen hoeft in eerste instantie niet. Afvoeren van het oude materiaal graag vermelden. We hebben de woning net gekocht en we zijn bezig met de vorige eigenaars.

Dak repareren na stormschade

Stormschade aan de dakgoot/ het dak. Graag zou ik een offerte willen opvragen hoeveel het gaat kosten om het te laten repareren/ te vernieuwen. Zie bijlage voor foto van de schade.

Reparatie of vervangen van kunststof goot

Het betreft het verhelpen van de lekkage op de aanhechting van 2 dakgootdelen, door middel van een reparatie of vervanging.

Dakbeschot repareren

Graag zou ik het dakbeschot willen laten repareren. Zie foto's.

Dak van een tuinhuis isoleren tegen de vocht

Wij willen het dak van ons tuinhuis isoleren. Het gaat om een Douglas tuinhuis met EPDM dakbedekking die veel te vochtig is binnen en dit wil ik verhelpen door bovenop het dak isolatie aan te laten brengen. Het gaat om circa 18 m2. Waarschijnlijk is er pir isolatie nodig of xps isolatieplaten. De nieuwe dakbedekking is afhankelijk van het soort isolatie. Er is makkelijk bij te komen. Graag ontvang ik een offerte.

Serre dak vervangen/ isoleren

We hebben een serre aan onze woonkamer zitten (geplaatst half jaren 90). Er ligt een kunststof dak op en heeft een glazen wand met deur en schuifpui van dubbel glas. We hebben dit huis onlangs gekocht, maar de serre is koud. Bovendien hebben we wat lekkage bij de aansluiting van het huis. Graag zouden we een beter geïsoleerd dak willen met eventueel zonwering. Het dak is 5 x 3 meter. Graag advies over de beste opties

Vaste trap naar zolder plus dakkapel of dakraam maken

Graag zou ik een offerte willen voor het volgende: Een vaste trap naar zolder. Er is nu momenteel een vlizotrap, deze graag verwijderen en afvoeren. De hoogte van de grond naar het plafond is ongeveer 2.5 meter. Graag de vaste trap van hout. Verder gaat het om het realiseren van een dakraam of eventueel een dakkapel met nok verhoging, dit ligt een beetje aan de prijs wat we zullen kiezen. Het materiaal het liefst van kunststof. Ik denk dat de dakkapel minimaal 3 breed moet zijn, het raam weet ik nog niet. Het is een hellend dak met dakpannen en moet eerst uitgezaagd worden, dit materiaal wil ik graag afgevoerd hebben.

Dakgoot schilderen

Ik wil mijn dakgoten laten verven (12 meter). Ik heb ook een lat van 14 meter aan de zijkant van mijn woning en dit wil ik ook graag meenemen. Ik ontvang graag een offerte.

Dakraam verwijderen en dak aanhelen

Ik wil graag een dakraampje laten verwijderen op zolder en het dak weer laten aanhelen, omdat wij zonnepanelen willen plaatsen op de plek van het dakraampje. Het betreft een dakraampje van het merk "Roto" afmetingen 45 x 70 cm. Dakpannen hebben wij zelf nog liggen.

Rieten dak op tuinhuisje vervangen

Ik wil het Rieten dak van mijn tuinhuis laten vernieuwen. De afmetingen van het dak zijn niet bekend. Ik heb graag dat u langs komt om het op te meten.

Dakgoot en boeiboord vervangen

Dakgoot van rijtjeshuis achtergevel moet vervangen worden inclusief boeibord 5m

Dakrenovatie bitumen

Wij willen graag ons volledige platte daken laten renoveren. De woning is zo'n 24 jaar oud met bituum en grind. Ondanks dat er nog geen lekkages aanwezig zijn willen wij wel al de mogelijkheden bespreken en advies ontvangen over bituum of EPDM. De oppervlakte is ongeveer 70 m2.

Enkele dakpannen vervangen en scheuren in dakgoot repareren

Er moeten enkele dakpannen aan de voorkant van het huis vervangen worden en in de goot zitten 2 scheuren waardoor deze lekt.

Regenpijp plaatsen

Ik wil mijn oude pvc pijpen vervangen door aluminium regenpijpen. Het betreft een vrijstaande woning.

Dakraam vervangen

Het gaat om het vervangen van een bestaand dakraam in schuin pannendak. Nieuwe raam leveren en monteren.

PVC regenpijpen vervangen en conditie dakgoot controleren

De regenpijp is er af gevallen. De lengte is ongeveer 1,5 meter. De regenpijp komt niet uit op het riool maar op het dak van de buurman. Volgens mij is de regenpijp bij de bouw nooit goed bevestigd. Desondanks hing hij er 28 jaar. Het probleem voor het vervangen is dat het moeilijk te bereiken is. Dat kan alleen via het dak van de buren. Maar misschien is er een hoogwerker nodig. Eventueel wil ik nog een andere, ook loszittende, regenpijp vervangen. Deze is gemakkelijk vanaf de grond te bereiken.

Garagedak aanpassen

Het dak van mijn garage heeft niet voldoende afschot. Dit dient hersteld te worden zodat het water weer goed wegloopt. Tevens dient er nieuwe dakbedekking, aluminium dakranden en boeidelen geplaatst te worden. Op dit moment ligt er bituum op, die zal vervang en moeten worden door of bituum of EPDM. De afmeting van het dak is 7 bij 3 meter.

Dakpannen tussenwoning vervangen

Ik zoek een dakdekker die alle dakpannen van mijn dak kan vervangen. Het gaat om een 20% hellend dak met een metalen schoorsteen aan een kant ( rijtjeshuis). De oppervlakte van het dat is ongeveer 60 m2. Het dak bevindt zich boven de 2e verdieping. Ik zie graag Neroma betonpannen op het dak. Overige zaken in onderling overleg.

Dakpannen vervangen voor 2 woningen

Graag vrijblijvende offerte voor totale vervangen van dakpannen, +/- 70mtr2 (1350 stuks) van hoekwoning, buren doen mee, en bij goede prijsafspraak waarschijnlijk gehele straat +/- 12 huizen.

Lekkage op zolder verhelpen

Bij hevige regenval komt er wat water langs de afvoerbuis van de cv ketel op zolder binnen, er is dus waarschijnlijk een stukje lood los. Je kan nu vanuit de zolder licht zien via de afvoerbuis. U moet dus het dak op om het weer waterdicht te maken. Tevens hebben we last van een kraaiennest, misschien kunt u deze ook gelijk verwijderen? Het kraaiennest zit onder de laagste dakpan in een hoek.