Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Spijkenisse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Spijkenisse heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Spijkenisse u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Spijkenisse of directe omgeving.

1142 klanten uit Spijkenisse bevelen een bij Casius in Spijkenisse aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Spijkenisse bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak van een kerkgebouw vernieuwen, hellend boerderijdak vernieuwen, asbest dak verwijderen en nieuwe plaatsen, gehele dak vervangen, zinken lessenaarsdak bouwen, asbest dak verwijderen en nieuw dak plaatsen, dakpannen vervangen door Korami Modula Engobe, ePDM dak, asbest van dak verwijderen, isolerend dakbeschot aanbrengen en voorzien van dakpanplaten, lessenaarsdak met dakpannen aanbrengen, dakpannen moeten vervangen worden, pannendak vervangen, pannen vervangen door zink, dak isoleren en nieuw pannen erop leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Spijkenisse staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Spijkenisse:

Nieuw dak op schuur plaatsen

Een bestaande schuur met een plat dak, afmeting is ongeveer 6 x 2.70 meter, wil ik vervangen voor een nieuw dak. Bestaande dak is lek en een steunbalk is kapot door de lekkage. Idee is om een schuin dak te plaatsen.

Gehele dak vervangen

Het dak moet geheel vervangen worden. Het dakbeschot staat bol en er zijn meerdere lekkage plekken. Het dak moet ook geisoleerd worden Afmetingen: 580cm breed. Lengte huis 650 cm. Helling dak 30%. Ca 46m2 dakoppervlak. Doorvoer cv + standleiding riool.

Vogelschroot aluminium monteren

Ik wil graag vogelschroten laten plaatsen rondom de zonnepanelen van ongeveer 20 meter lang op een schuin dak. Daarnaast moeten de oude nesten verwijderd worden onder zonnepanelen. Tevens wil ik de dakgoten laten dichtmaken zodat er geen bladeren meer in kunnen vallen. De goten zijn ongeveer 5 meter lang.

Isoleren en renoveren dak

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Voor de aangekochte woning willen we graag een offerte voor het te renoveren dak, gehele constructie moet vervangen worden en isolatie aangebracht worden. Het gaat hierbij om ongeveer 55 m2.

Vogelnest in dakgoot verwijderen

Wij hebben een beginnend nest van kauwen in de dakgoot en deze willen wij laten weghalen en tevens de dakgoot laten reinigen.

Kouwennest verwijderen en vogelwering plaatsen

Wij hebben elk jaar een kouwen nest onder het dak. Wij willen dit laten verwijderen, en zorgen dat de vogels definitief van ons dak wegblijven. Wij wonen in een rijtjeshuis

Plat dak bedekken met EPDM

De dakbedekking van de dakkapel moet beter vastgezet worden met asfaltnagels en dan EPDM erop verlijmen. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 12 vierkante meters.

Stormschade: weggewaaide dakpannen terugleggen

Er zijn bij ons vanwege de storm 2 dakpannen van het dak gewaaid. De pannen zitten redelijk hoog, waardoor wij er niet zelf bij kunnen. Ze moeten er alleen maar opgelegd worden, want de dakpannen zijn nog heel.

Kunststof boeidelen aan laten brengen

Omdat wij last hebben van houtrot, willen wij graag onze boeidelen van de vrijstaande woning door kunststof laten vervangen. Het zal om ongeveer 40 meter boeideel gaan. Echter laten wij dit goed narekenen door de vakman en ontvangen wij graag advies voor deze werkzaamheden.

Verschoven dakpan terugleggen

De naar beneden geschoven dakpan weer naar boven toe aansluitend vastleggen.

Garagedak bedekken

Mijn buren hebben een lekkage op hun garagedak waardoor onze binnenmuur (garage) vochtig is geworden. Daar mijn dakbedekking nog in orde is, ben ik wel genoodzaakt om deels (overlapping) de scheidingslijn van onze garage te herstellen. Het gaat om een scheidingslijn van 4 meter bij 1 meter. Met een trap kan de vakman het dak op, het dak is namelijk 2,80 meter hoog ongeveer.

Daklekkage opzoeken en repareren

Het gaat om een pannendak en ik heb lekkage hierdoor in de woonkamer. Ik heb het knieschot al open gemaakt en zie een vochtige plek. Ook is er een vochtige plek in de buitengevel. De plekken zijn zichtbaar aan 1 zijde van de woning.

Bitumen dak met lekkage repareren

Ik wil de daklekkage opsporen en repareren. Het betreft een dakkapel dak van 3 bij 6 meter. Tevens iets meer afschot laten lopen indien mogelijk. Er ligt bitumen op het dak in de vorm van een bak.

Vernieuwen van het dakbeschot en aanverwanten

Het oppervlak is ca. 46m2 Het betreft vervangen dakbeschot, daktengels, panlatten en dakpannen. Aanbrengen folie. Herstellen of vervangen muurplaat achterzijde ca 5,80m1

Boeidelen en goot vervangen

De houten boeiboord is aan vervanging toe. Het hout is helemaal verrot. Daarnaast is de zinken goot aan het lekken. De lengte van beide is 5 meter. De werkzaamheden dienen aan de voorzijde van de woning te worden uitgevoerd.

Dakgoot vervangen

Graag laten wij ons informeren over de mogelijkheden en kosten voor onderstaande: Oude zinke dakgoot met houten bak verwijderen en nieuwe kunstof goot plaatsen. Volledig kunstof dus geen hout meer terug. Lengte 6 meten ongeveer. Graag situatie bekijken voor offerte?

Naad van de dakgoot repareren

Naad van zinken dakgoot lekt en moet gesoldeerd worden

Dakgoot vervangen

Bitimmerde dakgoot aan de voorzijde van het huis vervangen. Dakgoot is ongeveer 5,50 meter.

Reparatie van een zinken dakgoot

Wij hebben aan onze woning een zinken dakgoot op een hoogte van ongeveer 5 meter. Deze dakgoot lekt vlakbij de regenpijp en dat willen we graag laten repareren. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Nokvorst vastzetten en dakpan vernieuwen

Nokvorsten met flexim aansmeren. Ik wil graag nokvorsten (circa 5,50 meter) met Flexim laten vastzetten. Het gaat het tweede huis van een rijtjeswoning. Er is nu lekkage bij harde regen en wind en hierdoor lekt het door in de slaapkamer. Er moet ook 1 dakpan vernieuwd worden en 1 dakleer van circa 0,5 meter vervangen. Deze zit is los en is momenteel provisorisch gerepareerd. Dit project graag, gezien de overlast bij regen, op korte termijn van start laten gaan.

Lekkende goot vervangen

De dakgoot geeft een lekkage. Graag laten wij dit repareren of indien nodig vervangen. De goot is ongeveer 6 meter lang en het materiaal is onbekend daar er een houtenbekleding omheen zit.

Schuurdak compleet vervangen

Een compleet schuurdak vervangen vanaf de draagbalken. Nieuw hout ,(osb / underlayment) daktrim/schot bitumen, eventueel onderlaag, en afwerking, zijboorden. De afmeting is ongeveer 10 m2 . Geen isolatie en afvoer plaatsen die is er al alleen aansluiten/verbinden.

Dakgoot en regenpijpen vervangen

Ik ontvang graag een offerte voor het laten vervangen van de dakgoot aan de voorzijde van mijn huis. De dakgoot is ongeveer 6 meter breed en bevindt zich op circa 6 meter hoogte. Zie bijgevoegde foto voor de huidige dakgoot.

Dakpannen dak repareren

Dakpannen zijn verschoven in verband met een kapotte nok. Tevens heb ik op een 2e locatie (100 meter verder op) een schuin pannendak waar 2 kleine lekkages zijn en een plat dak op onze overkapping (4 x 9 meter) waar nieuwe dak bedekking op moet komen (dit is onprofessioneel gedaan). En een balkon van 3 x 3 (ongeveer) waar ook nieuwe dakleer op moet komen.

Dakrenovatie van een pannendak

Wij zijn ons aan het oriënteren om onze dakpannen te gaan vernieuwen. Het hoekhuis is van 1960 en de pannen zijn redelijk op. Doordat het huis aan 1 zijde uit is gebouwd liggen er inmiddels 3 merken pannen op die niet echt aansluiten. Het huis heeft een vloerafmeting van ongeveer 9 x 7 meter. De oude pannen en latten dienen te worden verwijderd, hierna folie geplaatst en nieuwe latten en pannen erop. Het lood dient te worden vervangen en de schoorsteen opnieuw gevoegd. Het dakleer op de dakkapel van 5 meter breed en de keuken aanbouw van 3 bij 3 meter dienen te worden gecontroleerd en vervangen.