Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Spijkenisse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Spijkenisse heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Spijkenisse u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Spijkenisse of directe omgeving.

1086 klanten uit Spijkenisse bevelen een bij Casius in Spijkenisse aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Spijkenisse bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak van oude boerderij renoveren, dak van nieuwe leien voorzien, dakpannen vervangen, onderhoud aan een rieten dak, daken renoveren, rieten dak en pannendak met kruispannen vervangen, pannendak vervangen, dakpannen leggen en verankeren, dakrenovatie en -isolatie, dakpannen vervangen en isoleren, dakpannen vervangen inclusief isoleren vanaf buiten, dakkapel plaatsen, dakkapel renoveren en dak isoleren, dak vernieuwen, plat dak isoleren en vernieuwen, dak met pannen en isolatie renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Spijkenisse staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Spijkenisse:

Garagedak bedekken

Mijn buren hebben een lekkage op hun garagedak waardoor onze binnenmuur (garage) vochtig is geworden. Daar mijn dakbedekking nog in orde is, ben ik wel genoodzaakt om deels (overlapping) de scheidingslijn van onze garage te herstellen. Het gaat om een scheidingslijn van 4 meter bij 1 meter. Met een trap kan de vakman het dak op, het dak is namelijk 2,80 meter hoog ongeveer.

Daklekkage opzoeken en repareren

Het gaat om een pannendak en ik heb lekkage hierdoor in de woonkamer. Ik heb het knieschot al open gemaakt en zie een vochtige plek. Ook is er een vochtige plek in de buitengevel. De plekken zijn zichtbaar aan 1 zijde van de woning.

Bitumen dak met lekkage repareren

Ik wil de daklekkage opsporen en repareren. Het betreft een dakkapel dak van 3 bij 6 meter. Tevens iets meer afschot laten lopen indien mogelijk. Er ligt bitumen op het dak in de vorm van een bak.

Vernieuwen van het dakbeschot en aanverwanten

Het oppervlak is ca. 46m2 Het betreft vervangen dakbeschot, daktengels, panlatten en dakpannen. Aanbrengen folie. Herstellen of vervangen muurplaat achterzijde ca 5,80m1

Boeidelen en goot vervangen

De houten boeiboord is aan vervanging toe. Het hout is helemaal verrot. Daarnaast is de zinken goot aan het lekken. De lengte van beide is 5 meter. De werkzaamheden dienen aan de voorzijde van de woning te worden uitgevoerd.

Dakgoot vervangen

Graag laten wij ons informeren over de mogelijkheden en kosten voor onderstaande: Oude zinke dakgoot met houten bak verwijderen en nieuwe kunstof goot plaatsen. Volledig kunstof dus geen hout meer terug. Lengte 6 meten ongeveer. Graag situatie bekijken voor offerte?

Naad van de dakgoot repareren

Naad van zinken dakgoot lekt en moet gesoldeerd worden

Dakgoot vervangen

Bitimmerde dakgoot aan de voorzijde van het huis vervangen. Dakgoot is ongeveer 5,50 meter.

Reparatie van een zinken dakgoot

Wij hebben aan onze woning een zinken dakgoot op een hoogte van ongeveer 5 meter. Deze dakgoot lekt vlakbij de regenpijp en dat willen we graag laten repareren. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Nokvorst vastzetten en dakpan vernieuwen

Nokvorsten met flexim aansmeren. Ik wil graag nokvorsten (circa 5,50 meter) met Flexim laten vastzetten. Het gaat het tweede huis van een rijtjeswoning. Er is nu lekkage bij harde regen en wind en hierdoor lekt het door in de slaapkamer. Er moet ook 1 dakpan vernieuwd worden en 1 dakleer van circa 0,5 meter vervangen. Deze zit is los en is momenteel provisorisch gerepareerd. Dit project graag, gezien de overlast bij regen, op korte termijn van start laten gaan.

Lekkende goot vervangen

De dakgoot geeft een lekkage. Graag laten wij dit repareren of indien nodig vervangen. De goot is ongeveer 6 meter lang en het materiaal is onbekend daar er een houtenbekleding omheen zit.

Schuurdak compleet vervangen

Een compleet schuurdak vervangen vanaf de draagbalken. Nieuw hout ,(osb / underlayment) daktrim/schot bitumen, eventueel onderlaag, en afwerking, zijboorden. De afmeting is ongeveer 10 m2 . Geen isolatie en afvoer plaatsen die is er al alleen aansluiten/verbinden.

Dakgoot en regenpijpen vervangen

Ik ontvang graag een offerte voor het laten vervangen van de dakgoot aan de voorzijde van mijn huis. De dakgoot is ongeveer 6 meter breed en bevindt zich op circa 6 meter hoogte. Zie bijgevoegde foto voor de huidige dakgoot.

Dakpannen dak repareren

Dakpannen zijn verschoven in verband met een kapotte nok. Tevens heb ik op een 2e locatie (100 meter verder op) een schuin pannendak waar 2 kleine lekkages zijn en een plat dak op onze overkapping (4 x 9 meter) waar nieuwe dak bedekking op moet komen (dit is onprofessioneel gedaan). En een balkon van 3 x 3 (ongeveer) waar ook nieuwe dakleer op moet komen.

Dakrenovatie van een pannendak

Wij zijn ons aan het oriënteren om onze dakpannen te gaan vernieuwen. Het hoekhuis is van 1960 en de pannen zijn redelijk op. Doordat het huis aan 1 zijde uit is gebouwd liggen er inmiddels 3 merken pannen op die niet echt aansluiten. Het huis heeft een vloerafmeting van ongeveer 9 x 7 meter. De oude pannen en latten dienen te worden verwijderd, hierna folie geplaatst en nieuwe latten en pannen erop. Het lood dient te worden vervangen en de schoorsteen opnieuw gevoegd. Het dakleer op de dakkapel van 5 meter breed en de keuken aanbouw van 3 bij 3 meter dienen te worden gecontroleerd en vervangen.

Pannen vervangen

Ik wil mijn sneldek dakpannen vervangen. Het gaat om ongeveer 40 vierkante meter voor 1 huis. Als dit goed gaat kan het zijn dat andere woningen in de straat de klus ook willen doen. Dit zijn dan in totaal 10 huizen en het gaat om ongeveer 400 pannen per woning.

Nieuwe dakpannen op het dak aanbrengen

Het betreft een tussenwoning met aan de achterzijde een dakkapel. Het volgende moet gedaan worden: * Het vervangen van de dakpannen en nokvorsten; * Het vervangen van de panlatten en tengels; * Het aanbrengen van een dampopen folie; * Het aanbrengen van een geventileerde ondernok; * Het aanbrengen van een vogelschoot; * Het opnieuw voegen van de schoorstenen. De woning is zo'n 5 meter breed en ongeveer 9 meter. Op zolder kun je gewoon staan.

Daklekkage bij de lichtkoepel repareren

Nu heb ik een kleine lekkage bij de lichtkoepel. Het huidige bitumen 20 jaar oud. Het betreft een plat dak van circa 55 m2. Ik twijfel tussen reparatie, nieuwe bitumen of groendak. Gaarne uw offerte voor alle opties. Een aantal buren wil mogelijk meedoen. Kunt u ook korting betekenen voor elke nieuwe klant in dezelfde opdracht?

Kauwennest verwijderen onder de dakrand

Er zit een nest onder de dakrand. Daardoor hebben we veel overlast van uitwerpselen. Ik zoek iemand die het nest kan verwijderen. Het schuine dak bevindt zich op de 2e etage. Ook vogelwering plaatsen om toekomstige nesten te voorkomen.

Asbestcement dakleien vervangen

Ik woon in een patiobungalow, onderdeel van een rij van 16 bungalows in totaal. Op de daken liggen asbestcement leien en die willen wij laten vervangen. Mijn dak is ongeveer 30 m². Er is nog geen asbestinventarisatierapport opgemaakt. We zijn wel geïnteresseerd om dit eventueel met meerdere bewoners te laten verzorgen, maar eerst wil ik even een gesprek hier en een offerte voor mijzelf ontvangen.

Dakpannen vervangen

Het gaat over een dak met dubbele dakkapel rond de 42

Schuurdak van nieuwe dakbedekking voorzien

Ik wil graag het schuurdak van een nieuwe dakdekking voorzien. Ik vermoed dat dit van bitumen is. De schuur is 220 x 290 cm (ongeveer 6,38 m2). Oude laag dient verwijderd te worden (huidige laag is gescheurd en lekt), hier onder liggen houten platen. Tevens de daktrim vervangen. Graag ontvang ik een offerte.

Vogelnest verwijderen en dakgoot vogelwerend maken

Ik wil een vogelnest laten verwijderen uit de dakgoot. Daarnaast wil de dakgoot beschermen om het de volgende keer te voorkomen. Het nest zit in de dakgoot van een huis met 3 verdiepingen. Ik kan er zelf niet bij met mijn ladder. Graag contact opnemen via de mail.

Reparatie van zinken dakgoot

Ik zou graag de dakgoot van mijn (rijtjes)huis laten repareren. De naad de dakgoot lekt en ik zou er graag een expansiestuk tussen laten maken. Het is een zinken dakgoot op ongeveer 5 meter hoogte.

Kraaiennest verwijderen en herhaling voorkomen

Ik heb nestelende kraaien in mijn dakgoot buiten mijn slaapkamerraam. De vogels maken ontiegelijk veel lawaai waardoor slapen bijna onmogelijk is. Ze lijken aan de dakpannen of goot te krassen of pikken of iets dergelijks. Ik woon 3 hoog en mijn balkon is een metertje of 7 lang. Hun nest zit net buiten bereik om er zelf bij te kunnen. Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van dit nest en eventueel maatregelen te treffen dit in de toekomst te voorkomen.