Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Spijkenisse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Spijkenisse heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Spijkenisse u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Spijkenisse of directe omgeving.

1064 klanten uit Spijkenisse bevelen een bij Casius in Spijkenisse aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Spijkenisse bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dakrenovatie bij een bedrijfspand, geheel boerderijdak laten renoveren, zadeldak op een boerderij vervangen, dakrenovatie van een monument, prefab dak op nieuw te bouwen woning, hoger dak plaatsen op een hoekwoning, rieten dak inspecteren en wellicht renoveren, vervangen bitumen leien door natuur-leien of kunststof leien, dak renoveren, goten en boeiboorden vervangen, rieten dak vervangen door kunstriet, nieuwe kapconstructie plaatsen, dak vanaf de buitenkant isoleren, dakrenovatie bij een woningblok, leggen van een leiendak, dakrenovatie en nokverhogende dakkapel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Spijkenisse staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Spijkenisse:

Schuurdak compleet vervangen

Een compleet schuurdak vervangen vanaf de draagbalken. Nieuw hout ,(osb / underlayment) daktrim/schot bitumen, eventueel onderlaag, en afwerking, zijboorden. De afmeting is ongeveer 10 m2 . Geen isolatie en afvoer plaatsen die is er al alleen aansluiten/verbinden.

Dakgoot en regenpijpen vervangen

Ik ontvang graag een offerte voor het laten vervangen van de dakgoot aan de voorzijde van mijn huis. De dakgoot is ongeveer 6 meter breed en bevindt zich op circa 6 meter hoogte. Zie bijgevoegde foto voor de huidige dakgoot.

Dakpannen dak repareren

Dakpannen zijn verschoven in verband met een kapotte nok. Tevens heb ik op een 2e locatie (100 meter verder op) een schuin pannendak waar 2 kleine lekkages zijn en een plat dak op onze overkapping (4 x 9 meter) waar nieuwe dak bedekking op moet komen (dit is onprofessioneel gedaan). En een balkon van 3 x 3 (ongeveer) waar ook nieuwe dakleer op moet komen.

Dakrenovatie van een pannendak

Wij zijn ons aan het oriënteren om onze dakpannen te gaan vernieuwen. Het hoekhuis is van 1960 en de pannen zijn redelijk op. Doordat het huis aan 1 zijde uit is gebouwd liggen er inmiddels 3 merken pannen op die niet echt aansluiten. Het huis heeft een vloerafmeting van ongeveer 9 x 7 meter. De oude pannen en latten dienen te worden verwijderd, hierna folie geplaatst en nieuwe latten en pannen erop. Het lood dient te worden vervangen en de schoorsteen opnieuw gevoegd. Het dakleer op de dakkapel van 5 meter breed en de keuken aanbouw van 3 bij 3 meter dienen te worden gecontroleerd en vervangen.

Pannen vervangen

Ik wil mijn sneldek dakpannen vervangen. Het gaat om ongeveer 40 vierkante meter voor 1 huis. Als dit goed gaat kan het zijn dat andere woningen in de straat de klus ook willen doen. Dit zijn dan in totaal 10 huizen en het gaat om ongeveer 400 pannen per woning.

Nieuwe dakpannen op het dak aanbrengen

Het betreft een tussenwoning met aan de achterzijde een dakkapel. Het volgende moet gedaan worden: * Het vervangen van de dakpannen en nokvorsten; * Het vervangen van de panlatten en tengels; * Het aanbrengen van een dampopen folie; * Het aanbrengen van een geventileerde ondernok; * Het aanbrengen van een vogelschoot; * Het opnieuw voegen van de schoorstenen. De woning is zo'n 5 meter breed en ongeveer 9 meter. Op zolder kun je gewoon staan.

Daklekkage bij de lichtkoepel repareren

Nu heb ik een kleine lekkage bij de lichtkoepel. Het huidige bitumen 20 jaar oud. Het betreft een plat dak van circa 55 m2. Ik twijfel tussen reparatie, nieuwe bitumen of groendak. Gaarne uw offerte voor alle opties. Een aantal buren wil mogelijk meedoen. Kunt u ook korting betekenen voor elke nieuwe klant in dezelfde opdracht?

Kauwennest verwijderen onder de dakrand

Er zit een nest onder de dakrand. Daardoor hebben we veel overlast van uitwerpselen. Ik zoek iemand die het nest kan verwijderen. Het schuine dak bevindt zich op de 2e etage. Ook vogelwering plaatsen om toekomstige nesten te voorkomen.

Asbestcement dakleien vervangen

Ik woon in een patiobungalow, onderdeel van een rij van 16 bungalows in totaal. Op de daken liggen asbestcement leien en die willen wij laten vervangen. Mijn dak is ongeveer 30 m². Er is nog geen asbestinventarisatierapport opgemaakt. We zijn wel geïnteresseerd om dit eventueel met meerdere bewoners te laten verzorgen, maar eerst wil ik even een gesprek hier en een offerte voor mijzelf ontvangen.

Dakpannen vervangen

Het gaat over een dak met dubbele dakkapel rond de 42

Schuurdak van nieuwe dakbedekking voorzien

Ik wil graag het schuurdak van een nieuwe dakdekking voorzien. Ik vermoed dat dit van bitumen is. De schuur is 220 x 290 cm (ongeveer 6,38 m2). Oude laag dient verwijderd te worden (huidige laag is gescheurd en lekt), hier onder liggen houten platen. Tevens de daktrim vervangen. Graag ontvang ik een offerte.

Vogelnest verwijderen en dakgoot vogelwerend maken

Ik wil een vogelnest laten verwijderen uit de dakgoot. Daarnaast wil de dakgoot beschermen om het de volgende keer te voorkomen. Het nest zit in de dakgoot van een huis met 3 verdiepingen. Ik kan er zelf niet bij met mijn ladder. Graag contact opnemen via de mail.

Reparatie van zinken dakgoot

Ik zou graag de dakgoot van mijn (rijtjes)huis laten repareren. De naad de dakgoot lekt en ik zou er graag een expansiestuk tussen laten maken. Het is een zinken dakgoot op ongeveer 5 meter hoogte.

Kraaiennest verwijderen en herhaling voorkomen

Ik heb nestelende kraaien in mijn dakgoot buiten mijn slaapkamerraam. De vogels maken ontiegelijk veel lawaai waardoor slapen bijna onmogelijk is. Ze lijken aan de dakpannen of goot te krassen of pikken of iets dergelijks. Ik woon 3 hoog en mijn balkon is een metertje of 7 lang. Hun nest zit net buiten bereik om er zelf bij te kunnen. Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van dit nest en eventueel maatregelen te treffen dit in de toekomst te voorkomen.

Vogelnest verwijderen en dakgoot vogelwerend maken

Vogelnest verwijderen uit de dakgoot. Nest ter grootte van een dakpan. De dakgoot vogelwerend maken met gaas. Graag krijg ik hier advies over wat het beste materiaal is.

Dakpannen vervangen

Ik ben een tussenwoning aan het verkopen en nu blijkt dat potentiële kopers afhaken omdat het pannendak poreus is. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het vernieuwen van het pannendak. Er staan foto's van de woning op Funda. Het gaat om een flauw pannendak van naar schatting 50 tot 60 m². Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Schuin dak met Aquaplan bedekken

Ik heb een vraag. Ik wil via de site Aquaplan bitumen golfplaten (4? ) en Aquaplan Topline bitumen nokstukken (2? ) gaan bestellen, met de benodigde bouten en moeren. Ik heb nl een erg klein prieeltje in de tuin met een schuin, met shingles bekleed, dakje. Ik schat de breedte van het prieeltje op ong. 160 cm en de diepte/lengte op ong. 170 cm. Graag wil ik dit zo goedkoop mogelijk laten uitvoeren. De golfplaten kunnen naar mijn mening gewoon over de dakshingles worden geplaatst.

Nieuwe dakshingels op een schuurtje aanbrengen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten leggen en afwerken van daksingels op het dak van een schuurtje. Oppervlak van het dak is 12 m2.

Nokvorsten schoonmaken en vastzetten

Ik wil mijn nokvorsten schoon laten maken en opnieuw vast laten zetten. Het zijn 12 nokvorsten.

Lekkage aan een dak herstellen

Wij hebben een natte plek aangetroffen op een houten balk op onze zolder. Het is een horizontale gording onder het schuine dakbeschot. We denken dat er misschien één of meer dakpannen kapot of verschoven zijn en willen dit graag zo snel mogelijk laten verhelpen. Ons huis heeft 2 woonlagen met daarop een zadeldak.

Dakgoot van kunststof monteren

Een aantal van onze borders van onze dakgoot zijn 'verrot', misschien lekt de goot. Graag horen we wat het zou kosten om het te laten vervangen door kunststof. Het gaat om 1 rijtjeshuis achterkant ter hoogte van de eerste etage. De dakgoot is ongeveer 6 meter lang.

Reparatie van bitumen dakbedekking

Op het platte dak van onze uitbouw ligt bitumen dakbedekking van ongeveer 8,5 jaar oud. Op één plek is er lekkage en dat wil ik graag laten dichten. Ik laat dan ook graag het hele dak even nazien. Het dak meet 5,5 x 2,9 meter. Er ligt geen grindballast op. Ik ontvang graag een offerte voor de reparatie.

Garagedak en uitbouw met bitumen bedekken

Wij willen graag een prijsopgave om het garagedak en een stukje van de uitbouw opnieuw met bitumen te laten bekleden. De garage is 6 bij 3 meter. De uitbouw is 1 bij 5.50 meter. Welke dikte wordt gebruikt bij het plaatsen van de bitumen en wat is de totale prijs, inclusief BTW?

Dakbedekking vervangen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten vervangen van de bitumen dakbedekking van mijn aanbouw. De aanbouw is circa 2 x 2.3 meter groot. Er zijn geen lekkages aanwezig maar de dakbedekking begint wel te verouderen.

Kraaiennest verwijderen en dak aanpassen

Er zitten kraaien boven in de nok van ons huis. Zij hebben daar een nest. Er wordt gezegd dat ze het dak kapot maken. Gaarne zou ik dat willen laten inspecteren, de kraaien/het nest laten verwijderen en eventueel wat er stuk is laten repareren. het betreft een eengezinswoning naast een soort bungalow. het nest zit ongeveer 8 meter.