Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor afwerking dakrand bij halvering schuur met buren:

Afwerking dakrand bij halvering schuur met buren

Wij delen een schuur met de buren. Totale grote schuur 2,5 meter bij 5 meter. Beiden hebben we dus een schuur van 2,5 meter bij 2,5 meter. Echter, de buren willen niet meedoen met een totale vergroting van de schuur. Wij zijn dus 'genoodzaakt' om de schuur te halveren. Echter ik wil geen ruzie met de buren en wil zijn kant van de schuur netjes af (laten) werken, dit gaat dan voornamelijk om het dak, omdat ik lekkages wil voorkomen. Het afwerken van de dakrand betreft een lengte van 2,5 meter. Op de schuur ligt een (ik denk bitumen) gebrand dak met zinklijsten omrand.
Onze klant uit Schoonhoven (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afwerking dakrand bij halvering schuur met buren uit heel Nederland:

Zinken dak op kapel zetten

Het gaat om het dak van een kleine kapel die nog gebouwd moet worden. Een gebouwtje dat een schuin hellend dak heeft met twee knikken erin. De randen van het dak komen samen met aan de kopse kanten twee houten wanden/gevels en de lange zijde zijn van polycarbonaat platen. We zijn op zoek naar een strakke afwerking, zodat de dakrand super slank kan zijn. Het oppervlak is 10,8 m2. Het dient midden november gerealiseerd te worden en eind november klaar te zijn. We denken aan een zinken dak, maar een alternatieve oplossing is ook zeker welkom!

Dakrand aan de binnenzijde spachtelputzen

Buitenwerk Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz

Dak met EPDM of bitumen bekleden

Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM, roofing (bitumen). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Dak is 6 x 3,15 meter dakrand afwerking met 1 stadsuitloop. Materiaal verwijderen en isoleren doe ik zelf.

Kolommen metselen met fundering voor inrijpoort

Vanwege het vernieuwen van 2 inrijpoorten dienen er 4 nieuwe kolommen te worden gemetseld en 2 oude kolommen te worden afgebroken en afgevoerd. Af te breken kolommen (2 stuks) maten: ca. 0,50 bij 0,50 bij 1,50 cm. 4 Nieuw te maken kolommen (2 x 2 stuks) inclusief te storten fundering, maten: 2 Kolommen van circa 0,50 bij 0,50 en 1,80 meter hoog 2 Kolommen van circa 0,50 bij 0,50 en 2,00 meter hoog. Kolommen worden type strak en aangesmeerd, passend bij huis. Eventueel met klein sierboogje (welving) zoals aansluiting van muur huis op de dakrand onder dakgoot. Afdekplaat / ornament bovenkant kolom nog nader te bezien, ofwel betonnen plaat, ofwel natuursteen, ofwel ornament, afhankelijk van advies, kosten en levertijd. Uitsparingen voor deurbel/intercom brievenbus en bekabeling nodig (deze materialen worden door ons aangeleverd). Technische tekening wordt vanuit ons op korte termijn voorzien. Geschikte fundering voor alle 4 de kolommen dient door u te worden gestort. Bouwmaterialen bij voorkeur door u te voorzien. Er is ruim te werken en voldoende parkeerplaats. Realisatie graag op korte termijn. Graag uw kostenindicatie; -of in uurtarief met inschatting van benodigd aantal uren en geschatte kosten voor bouwmaterialen fundering, metselstenen, afsmeerwerk en afwerking. -of in een aanneemsom. Tevens advies in welk tijdbestek kan dit gerealiseerd worden, ivm. Planning plaatsing poorten.

Prijsindicatie aanbouw

Graag een indicatie voor een aanbouw 3 meter breed met geveldoorbraak en 5,5 meter diep. Overstekende houten dakrand en raam 1 x 3 meter. Inclusief aanleg elektra en plaatsen radiator, eventueel ook afwerking (stucwerk en tegelvloer, plafond met ingebouwde spots.) Materialen in overleg.

Buitengevel van jaren '60 woning afwerken

Het betreft het hoge druk reinigen, stuken van de buitengevel van onze jaren '60 bungalow. Aan de patio kant moet de dakrand geïsoleerd worden in verband met een koude brug. De rest van de woning met glad stucwerk. Buitenwerk Vierkante meter: 180 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Nieuwe dakbedekking met isolatie aanbrengen

We willen het platte dak (met houtskelet) van nieuwe dakbedekking voorzien. Oude bitumen is circa 20 jaar oud met grind er op. Oppervlakte is circa 82 m2. Zie plattegrond voor exacte maten. De werkzaamheden betreffen: Voorbereiding * Controle vergunningen, toegang en bereikbaarheid project * Transport materiaal. Plaatsen rolsteiger, ladder of ander klimgerei rondom pand. Deze komt tot bij de dakrand te staan (indien van toepassing) Werkzaamheden * De bestaande dakbedekking als ondergrond gebruiken voor de nieuwe dakbedekkingsconstructie. Grind in lengte banen opzij scheppen en de ondergrond, droog en stofvrij maken * Alle bestaande afvoeren en dakrand afwerking uitsnijden en verwijderen. De ondergrond controleren op gebreken en indien nodig herstellen. Zorgen voor een vlakke ondergrond. * Het gehele dak met 50mm PIR platen isoleren. * Het geheel mechanisch aan de ondergrond bevestigen met drukverdeelplaatjes. Vervolgens een tweelaags dakbedekkingsconstructie aanbrengen van APP bitumen. Onderlaag van VB460K60 en een toplaag 4mm dik van VB470K14 van Garantgum * Leveren en monteren van nieuwe aluminium afvoeren. De hwa op de bestaande regenpijp aansluiten * Aluminium daktrim op de dakranden monteren. Deze afwerken met een strook dakbedekking van voldoende breedte * De diverse op het dak aanwezige doorvoeren vervangen voor nieuwe dubbelwandige doorvoeren, maatvoering als bestaand * Waterdicht inwerken van de bestaande lichtkoepel * Waterdichte aansluiting met het dak van de belendende panden maken

Afdak naast schuur dekken

Graag ontvang ik een vrijblijvende prijsopgaaf voor het opnieuw laten maken van een bitumineuze dakdekking op een afdakje naast de schuur inclusief zinken dakrand afwerking en HWA uitloop in overstek. Het dakje is ongeveer 2.50 x 3.30 meter groot.

Houten boeidelen vervangen door Keralit of Trespa

De boeidelen van mijn rijtjeshuis wil ik graag vervangen door keralit is trespa delen. Ik laat mij graag voorlichten over wat beter, mooier of goedkoper is. Het gaat over de achterzijde (5 meter lang en ongeveer 45 cm hoog) en de voorzijden (circa 3.50 meter lang en plusminus 75 cm hoog). De horizontale afwerking aan de onderzijde is voor beiden huis-kanten ongeveer 25 cm. De achterzijde is recht toe recht aan. In de voorzijden meten 2 rechthoekige uitsparingen voor kozijnen worden gezaagd. De mogelijkheid bestaat dat mijn buren mee doen. In dat geval komen er 5 huizen bij. Naast de boeidelen wil ik ook een houten gevel-afwerking door Keralit vervangen (potdekselen). Het gaat hier om 14 planken, waarvan de bovenste 8 schuin zijn afgezaagd. Maximale lengte van een plank ongeveer 2,5 meter. Van de bovenste is nog ongeveer 1 driehoekje over. Het geheel is afgewerkt met een dakrand (die ook moet worden vervangen) van ongeveer 7,5, meter. De rand loopt schuin naar beneden af langs een stenen berging. Gaarne ontvang ik een globale indicatie van de prijs inclusief de gebruikte materialen. Na een huisbezoek kan eventueel een gedetailleerde offerte worden gemaakt.

Dakbedekking op een plat dak vervangen

Aanbrengen van 2-laags APP dakbedekkingssysteem op onderlaag van gefixeerde/te fixeren isolatieplaten aan dakbeschot. APP toplaag met leislag/UV-bestendig/brandrol. ALU-dakrand. Geen grindlaag! Vervangen van bestaande zinken stadsuitloop 60 x 80 mm (ook zink). Afwerken van aansluiting met buren. Vervangen van isolatieplaten apart opgeven als meerwerk (mocht dit nodig zijn). Inclusief verwijderen/afvoeren van oude dakbedekking en eventueel de isolatieplaten. Huidige houten tegels op dak worden door mij van tevoren verwijderd. Dak wordt later door mijzelf geheel of gedeeltelijk afgedekt met rubber tegels. Huidige dakopbouw voor zover bekend als volgt: - Bitumineuze dakbedekking op dak en rechthoekige randen; - ALU-profiel afwerking; - Isolatieplaten H=ongeveer 10 cm; - Underlayment platen ongeveer 16 mm; - Houten balklaag hoogte is ongeveer 18 cm; - Regelwerk en gipsplaten plafond. Dakafmetingen (zie ook bijgevoegde tekening): maximale daklengte = 588 cm overlap naar buren = 29 cm maximale dakbreedte = 301 cm hoogte rechthoekige randen = 14 cm breedte rechthoekige randen =cm Bijgevoegd: tekening en foto’s Planning van de uitvoering: 1e of 2e week van mei. Eind april te bepalen afhankelijk van de weersverwachtingen.