Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Schiedam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Schiedam heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Schiedam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Schiedam of directe omgeving.

1277 klanten uit Schiedam bevelen een bij Casius in Schiedam aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Schiedam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), nieuw rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, dak van stal vernieuwen om zonnepanelen te kunnen plaatsen, dak isolatie, dakkapel vervangen en plaatsen zonnepanelen, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Schiedam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Schiedam:

Dakdoorvoeren (4 st) tbv ventilatie maken waterdichtheid dakramen controleren

Er moeten 3 a 4 luchtafvoeren gemaakt worden. 2 ivm de wc. 1 a 2 ivm ventilatie in een andere ruimte. Verder is er wat lekkage rondom 4 grote veluxramen vanwege een te krappe waterdichting tov de pannendak. Vooruitzicht op meer werkzaamheden na deze klus.

Vergroenen verscheidene daken

Graag zou ik willen weten of ik een het platte dak op mijn uitbouwkeuken (ongeveer 8 a 9 m2) zou kunnen vergroenen (of dat bouwkundig mogelijk is), en wat hier de kosten van zijn. Als de kosten meevallen, zou ik wellicht ook mijn 'gewone' dak willen vergroenen (+/-60m2).

Dakbedekking repareren of vervangen

Ik wil graag het lood laten vervangen op mijn balkon van 5 m2 (vierkante meters). Het is tussenwoning bouwjaar 1929. Ik hoop snel van u te horen.

Asbest dakleien verwijderen en nieuw leien- en zonnepaneeldak aanbrengen

Op 1 oktober 2020 is de sleuteloverdracht van onze woning in Schiedam. De daken bevatten dakleien met asbest. Die op het noorden moeten worden vervangen door nieuwe dakleien. Die op het zuiden door een zonnepaneeldak van RobiSol BiTile systeem. Bij voorkeur worden de daken van isolatie voorzien. Tevens dient er herstelwerk aan de voegen van de woning plaats te vinden.

4 pans dakraam verwijderen en dak dichtmaken

Op zolder hebben wij een 4 panddakraam (merk onbekend) die we willen laten verwijderen aangezien het raampje soms lekt en overbodig is. graag verwijderen en gat dichtmaken zodat het lijkt of daar nooit een dakraam heeft gezeten. Bijgevoegd een aantal foto's van de situatie.

Dakbedekking meerdere daken vervangen

Wij (5 huiseigenaren) willen onze dakbedekking van onze platte daken laten vervangen. Het gaat om een aaneengesloten dak van 5 huizen (3 verdiepingen) ca. 3 x 25 m totaal, aansluitend aan twee zijden op een pannendak. Daarnaast 1 schuur ca. 4 x 5 m, 1 schuur ca 2.2 x 6 m en 1 schuur 2.2*3 m. Verder nog 2 voorportalen ca. 1.5 x 4 m en 1 stuk 1.5 x 2 m. Alle daken zijn momenteel voorzien van bitumen met ballast laag, voor zover bekend in redelijke conditie. Op elk dak zijn enkele ventilatie doorvoeren welke nieuwe rozetten en vernieuwde opstand bedekking moeten krijgen en op alle daken enkele uitwateringen welke ook vernieuwd moeten. worden.

Groen dak realiseren

Op mijn huidige platte dak met bitumen van 15 m2 wil ik een groen dak laten aanleggen. Graag ontvang ik advies over welke dakbedekking het beste gebruikt kan worden voor onder het groene dak.

Extra laag bitumen aanbrengen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het aanbrengen van een extra bitumenlaag over een bestaand bitumen dak. - Het platte dak is ongeveer 300 m2

Dakbedekking met sedum beplanting aanleggen

Ik wil graag sedum onderhoudsarm op twee uitbouw boven van 1 bij 4,5 meter en 2 dakjes met sedum goed voor bijen en vlinders (hier kan ik makkelijk bij) van 1,5 bij 2 meter. Verder misschien op schuin pannendak.

Dakrenovatie, nok herstellen, pannen opnieuw leggen en isoleren

Nok van het dak is verzakt waardoor de pannen niet meer goed in verband liggen. Daarnaast het dak bekijken met isoleren als optie. Schoorsteen opnieuw voegen. 5 breed bij 10 meter diep denk dat het dak dus ongeveer 30 m2 per kant is. Het gaat om een twee onder 1 kap dus wij zijn opzoek naar een partij die de situatie ook kan indelen.

Tuinhuis voorzien van 4 Aquaplan dakplaten

Aquaplan dakplaten aanbrengen op dak tuinhuis Hellend dak ongeveer 19 gr Br .265 x L 160 (2x) Nu ligt er asfaltpapier op maar dat is versleten. Ik wilde het eerst zelf doen maar gegeven mijn leeftijd (70+) lijkt mij dat bij nader inzien niet zo verstandig. Zoek dus een klusbedrijf om dat voor mij te doen. Dakplaten zijn dus al in huis.

Pannendak en houtbeschot repareren, goot en regenpijp vervangen

Reparatie hellend dak met dakpannen en houtbeschot van garage. Inclusief vervanging dakgoot en regenpijp door aluminium of zink. Inclusief bladvanger.

Het controleren en renoveren van een schuin pannendak van een schuur

Ik zoek een dakdekker die het schuine pannendak van mijn schuur kan controleren en daar waar nodig is, kan aanpassen. Onze losstaande garage uit 1976 zit aan de binnenzijde dakplaat een grote vochtvlek waar je zo doorheen gaat. Er is nog geen waterlekkage binnen maar het ziet er niet goed uit. De garage is ongeveer 3 bij 6 meter groot. Het is onbekend of het onder de dakpannen dakzeil aanwezig is.

Het opnieuw bedekken van een dak en een nieuwe koepel plaatsen

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van mijn woning kan voorzien van een nieuwe laag bitumen. Momenteel kamp ik met lekkage. Daarnaast moet er een lichtkoepel vervangen worden door een koepel die open kom om via dit raam op het dak te kunnen. Het dak is 50 m2. Het is mij niet duidelijk of de huidige bedekking verwijderd dient te worden.

Pannendak inclusief latten vervangen

Ik wil het pannendak incl. latten vervangen na een lekkage. De oppervlakte bedraagt ongeveer 10x5 meter.

Dak en dakgoot vernieuwen

Wij willen met de vve onze woning (3 onder 1 kap) voorzien van een nieuw dak met nieuwe dakpannen en bitumen dak, ook de dakgoot vernieuwen en oude schoorsteenkanalen direct verwijderen. Ook zijn we geïnteresseerd in dakisolatie. Graag zouden we een afspraak maken voor het maken voor een offerte. Wij willen het dak spoedig laten vernieuwen.. Ik hoor graag snel van u voor het maken van een afspraak.

Nokvorsten met flemix vast laten zeten

Ik wil oude nokvorsten vast laten zetten met flemix. Per meter incl. montage. En garantie

Platte daken vervangen en schoorsteen verwijderen

Samen met de buren wil ik onze daken laten vervangen door lekkage en de schoorsteen verwijderen. Oppervlakte bedraagt zo'n 50 m2.

Lichtkoepels plaatsen in het dak van de garage

Bij onze nieuwbouw woning wordt tevens een garage gebouwd. Wij willen deze verbouwen tot kantoor-ruimte. Voor extra licht binnen willen we twee lichtkoepels laten plaatsen van 60x60cm. Het dak van de garage is bekleed met bitumen en heeft een houten dakbeschot. Het betreft een plat dak. De lichtkoepels moeten open kunnen om te ventileren. Daarnaast moeten ze geïsoleerd zijn om warmteverlies te voorkomen. Deze klus wil ik graag eind maart 2019 laten starten. Naast de kosten laat ik mij graag informeren over de mogelijkheden en dat de vakman al het materiaal verzorgt.

Dak vernieuwen

Graag ontvang ik een indicatie voor het vernieuwen van de dakpannen op het dak. De daklatten dienen te worden gecontroleerd en eventueel vervangen. Ook de kosten van isoleren horen wij graag. Het dak van de tussenwoning is ongeveer 50 m2 groot en heeft 2 dakkapellen.

Dakkoepel plaatsen

Ik wil graag een koepel laten plaatsen op een plat dak met bitumen. De koepel moet open kunnen om het dak op te kunnen. Ik denk aan een afmeting van ongeveer 1 bij 1 meter.

Pannendak vernieuwen

Ik wil een pannendak van ongeveer 50 m2 vernieuwen. Momenteel heb ik kruispannen, maar wil nu blauw gesmoorde verbeterd Hollandse of Tuile du Nord pannen.

Dakpannen dak volledig vervangen

Nieuwe dakpannen plus een nokvorst en folie voor ongeveer 80 vierkante meter dak. Betreft een puntdak. Oude pannen graag verwijderen en afvoeren. Schoorsteen weghalen en tevens afvoeren. Boegboorden ook aanleveren. Graag ook een dakkapel op de nieuwe dakbedekking branden, ongeveer 10 bij 2 meter plus boegborden. Daarnaast nog een dakkapel van 1 bij 1 meter branden. Graag even langskomen van tevoren.

Dakbedekking vernieuwen

Nu bitumen dak (circa 62 m2) en een balkon (circa 6 m2). Huidige dakbedekking vervangen door bitumen of EPDM. Indien mogelijk kan het nieuwe dak over de bestaande laag aangebracht worden. Het dak is goed bereikbaar.

Golfplatendak op de schuur vernieuwen

I.v.m. de heftige stormschade is het dak (golfplaten) van de schuur losgekomen en gebroken. Het dak moet dus vervangen worden (golfplaten). Graag eerst een gedetailleerde offerte voor de verzekering en daarna de uitvoering.