Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor garage dak opnieuw bedekken:

Garage dak opnieuw bedekken

Plat garage dak opnieuw bedekken en het oude bitumen dak verwijderen. Het gaat om een oppervlakte van 20 m2. Wat wordt de offerte voor verwijdering bitumen + nieuw bitumen of EPDM bedekking?
Onze klant uit Sassenheim (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor garage dak opnieuw bedekken uit heel Nederland:

Dak vernieuwen en meer klussen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Woonhuis, aanbouw en aangebouwde garage van een nieuw dak voorzien. Informatieve tekening en situatieschets aanwezig ! (Bij mail reactie kunnen deze meteen aangeleverd worden) Het oppervlak is ongeveer 3,80 meter bij ongeveer 5 meter en 3,80 bij 2 meter. - Woonhuis bedekt met dakbeschot met dakpannen (geen isolatie). - Aanbouw bedekt met asbest golfplaat (hechtgebonden Chrysoliet) - Aangebouwde garage bedekt met asbest golfplaat (hechtgebonden Chrysoliet) - Aanbouw + garage bij elkaar is 75-80 m² asbest golfplaat. - Muurplaten moeten vervangen worden (ongeveer 25,000 mm bij elkaar)! - Bij voorkeur wordt de dak renovatie gecombineerd met een onderhoudsvrij dakkapel (keralit zijkanten + dubbelglas kunststof draai/kiepramen) over gehele lengte (min 50 cm).

Bitumendak vervangen voor EPDM dakbedekking

Ik wil een bitumen plat dak vervangen van de garage en woonkamer met EPDM dakbedekking. Het dak is ongeveer 40 vierkante meter. Ik wil erna zonnepanelen op laten zetten.

Garage annex schuur laten bouwen

Wij willen onze oude garage annex caravanpoort met golfplaten dak laten vervangen door een houten garage/schuur van 3.35 bij 10 bij 1.90 meter. Zelf denk ik aan een stenen of betonnen onderrand met daarboven houten wanden en een schuin dak. Op het dak zullen waarschijnlijk zonnepanelen komen. De deuren van de oude garage( dubbele deuren aan de voorzijde en een enkele deur aan de zijkant-achter) zijn nog vrij nieuw en zouden weer gebruikt kunnen worden. Kunt u ons inlichtingen of advies hierover verschaffen?

Garage bouwen met puntdak

Ik wil een garage laten bouwen van 5 bij 10 meter. Deze dient een punt dak te hebben. Ik ben nu met de gemeente bezig voor een vergunning. Deze dient gemetseld te worden. Ik wil de garage casco geleverd hebben.

Warmtepomp installeren bij geschakelde woning

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Beste lezer, we hebben een geschakelde twee onder één kap woning met dak op het zuiden. Op het hoofdgebouw liggen al 18 panelen, maar de schuine kap op de garage is nog vrij. De HR ketel voor verwarming en sanitair is nu zo'n 16 jaar oud en ik wil deze vervangen voor een duurzame optie. Een zonneboiler bijvoorbeeld. De (voer)verwarming van de woning wil ik dan voorzien met een warmtepomp. Ik weet niet of deze aan de zonneboiler gekoppeld kan worden zodat bij een erg koude winter het systeem elektrisch of met gas bijgestookt kan worden. Onder het huis zit een kruipruimte waarin eventueel horizontale buffervaten geplaatst kunnen worden.

Golfplatendak op de stal en garage maken

Ik wil golfplaten laten leggen op het dak van onze stal en op het dak van onze garage. Dit is bij elkaar ongeveer 180 m2. Graag de golfplaten ook leveren. Daken zijn goed bereikbaar.

Zadeldak op de garage laten maken

Ik heb nu een vrijstaande garage met een plak dak. Ik wil hier graag een zadeldak op met dakpannen. Het platte dak is ongeveer 3.50 bij 6 meter. Ik wil hem graag helemaal compleet inclusief dakgoot. Tevens zou ik de andere mogelijkheden willen weten voor het beleggen van het zadeldak. De vakman dient ook een vergunning aan te vragen.

Warmtepomp monteren voor koeling en verwarming

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw. Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen, koelen (airco). Hoeveel ruimtes moeten er verwarmd / gekoeld worden? Meer dan 5 ruimtes. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik ga een villa bouwen op een zandduin met zeezicht. Grondwater zit hier ca. 30-40 m1 diep. Daarom denk ik aan een luchtwarmtepomp. Isolatie is 15 cm rondom villa + dak. Inhoud villa circa 1200 m3 met inbegrip van een kelder/garage.

Bitumen dak renoveren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Bitumen of EPDM. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: 35 a 40 m2. Er zit nu bitumen op, sinds 2001. Mogelijkheden bespreken tot renovatie dan wel vervanging van het gehele platte dak boven garage en uitbouw. Graag advies en het kostenplaatje.

Tuin egaliseren en twee bomen verwijderen

Twee bomen moeten eruit. De hevelt over naar het huis. De andere wordt te groot en de stam beweegt bij een storm. Er staat ook nog een stam. Verder zou de vijver weg moeten en stenen eruit. Beplanting. Het nadeel is dat we geen achterom hebben. Dus alles via de garage of over het dak. Het hout willen we zelf behouden de takken slepen we weg en wordt opgehaald door de gemeente. Wat zouden de kosten zijn?

Partners

Partners van Casius