Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Sassenheim te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Sassenheim heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Sassenheim u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Sassenheim of directe omgeving.

230 klanten uit Sassenheim bevelen een bij Casius in Sassenheim aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Sassenheim bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), het renoveren van een groot boerderijdak door middel van Unidek platen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, dak van stal vernieuwen om zonnepanelen te kunnen plaatsen, dak isolatie, dakkapel vervangen en plaatsen zonnepanelen, rieten dak vervangen door dakpannen, dak vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, dakbedekking vervangen en zonnepanelen plaatsen, dakrenovatie, geïsoleerde dakplaten plaatsen, dakpannen vervangen en dak isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Sassenheim staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Sassenheim:

Dak vanaf de buitenkant isoleren

Bestaand dak isoleren met hoogst mogelijke lambda waarde pur schuim. Graag met een lans verwerken 74 m2 dakoppervlak.

Sneldekkers vervangen voor nieuwe dakpannen en isoleren

Onze tussenwoning is de middelste uit een rij van 9 huizen (1982) en het dak is toen aangelegd met betonnen sneldekkers, die nu behoorlijk aan het verweren zijn. De nok zit niet in het midden en de achterzijde (oostkant) loopt door tot bovenzijde begane grond. (Voorzijde heeft op de 1e verdieping wel een rechte gevel). In de dakgoot aan de achterzijde (en op het schuurdak) ligt ook altijd zand/gruis van de pannen. De isolatie is ook niet erg dik en het folie is aan het verteren. Wij overwegen om het hele dak, maar in ieder geval de lange achterzijde, te laten vernieuwen en opnieuw te isoleren. Sommige van de buren hebben het er ook steeds over dat er iets moet gebeuren. Wij hebben sinds kort op de 1e verdieping aan de achterzijde over de hele breedte van de woning een nieuwe dakkapel. Ik schat de te vernieuwen vierkante meters dakpannen aan de lange achterzijde daarom op circa 30 m2. Over 4 weken worden er aan de achterzijde ook nog zonnepanelen geplaatst dus graag advies van een dakdekker hoe hier mee om te gaan wanneer alle pannen vervangen gaan worden. De kans is groot dat meerdere buren in onze rij meteen mee doen want hebben hetzelfde probleem.

Gevelpannen vastzetten, vastschroeven.

Tbv een dakopbouw wil ik graag de gevelpannen van onze dakopbouw vast laten schroeven. Zie foto. 16 stuks, 8 gevelpannen per zijde.

Dak isoleren en dakpannen vervangen

Ik wil mijn dak isoleren en dakpannen vervangen + oude afvoeren. Het dak is (denk ik) 5 meter breed en 10 meter lang. Ik ontvang graag een offerte.

Polycarbonaat dak tuinkamer vernieuwen

I.v.m. diverse kleine lekkages willen we de dakbedekking van onze tuinkamer (aluminium) laten vervangen. Oppervlakte is circa 15 m2. Huidige polycarbonaat-platen zijn circa 120 cm breed en er liggen 4 rijen platen naast elkaar. Zie bijlage voor tekening en foto's. Ook de rubbers moeten waarschijnlijk vervangen worden. Bedoeling is dat er heldere platen (lichtdoorlatend) op komen.

Dak van buitenaf isoleren

Ik wil mijn dak van buitenaf laten isoleren (onder de pannen). Het gaat om +- 40 m2.

Lichtkoepel vervangen

Ik wil mijn lichtkoepel vervangen. We hebben waterschade door de extreme regen van een paar dagen geleden. Het water kon niet weg en het lekt nu door de lichtkoepel en de spotjes heen. De afmetingen van de lichtkoepel zijn niet bekend.

Polycarbonaatplaten in het serredak vernieuwen

Wij willen een serre dak vernieuwen van 5 bij 3 meter. Het huidige materiaal bestaat uit polycarbonaatplaten. We willen geadviseerd worden over andere soorten materialen en bij de juiste keuze overgaan tot actie.

Reparatie betonnen schuurdak

Het dak van mijn schuur is een plat dak van beton. Hier zitten enkele haarscheurtjes in waardoor het dak in de schuur ook vochtig is. De afmeting van het dak is ongeveer 2 bij 3 meter. Graag ontvang ik een offerte voor een reparatie.

Aanbrengen dakbedekking nieuw te bouwen erker

Ik wil een dakbedekking laten aanleggen op mijn nieuw te bouwen erker. Mijn voorkeur gaat uit naar epdm. Het dak is 6 m2.

Dak repareren

Door storm opeens allemaal bruine vlekken op het plafond het water druppelt eruit. Plat dak dakkapel en naden in dak.

Garage dak opnieuw bedekken

Plat garage dak opnieuw bedekken en het oude bitumen dak verwijderen. Het gaat om een oppervlakte van 20 m2. Wat wordt de offerte voor verwijdering bitumen + nieuw bitumen of EPDM bedekking?

Zinken dakgoot vervangen

De zinken dakgoot aan de achterzijde van de woning wil ik graag laten vernieuwen. De goot is 5.50 meter breed.

Plat dak laten isoleren

63m² plat dak en dakgoot voorkant

Dakpannen vast leggen

We hebben even aantal dakpannen die scheef of los liggen. Vermoeden ook dat sommige niet van het zelfde model zijn. Het gaat slechts om enkele stuks. Graag advies. Ik heb geen lekkage.

Tuinschuur opnieuw met shingles bedekken

Ik heb een houten schuurtje met een flauw zadeldak van 13 m² waarop oude zwarte shingles liggen. Ik wil die shingles graag laten vervangen door nieuwe en ontvang daarvoor graag uw offerte.

Dak vernieuwen en isoleren

Kan je mij een offerte maken voor het volgende? Plat dak vernieuwen: 9m x 6m: - 1 dakrand verhogen over 6 m - Isolatie 12 cm - roofing - 1 geïsoleerde dakkoepel van +- 76cm x 76cm

Daklekkage opsporen en repareren

Daklekkage opsporen en repareren. 3 jaar geleden daklekkage verholpen, nu weer teruggekomen. Lekt langs schoorsteen druppelgewijs naar binnen op zolder. Al gedaan: schoorsteen ingesmeerd, nok opnieuw dichtgesmeerd, schoorsteen opnieuw gevoegd. Lekkage is in sommige gevallen aanwezig, dit ligt aan de stand van de wind.

Nieuwe laag bitumen aanbrengen

Het betreft een plat dak met mastiek en grind. De onderlaag en toplaag dient te worden aangebracht met aluminium daktrimmen en stroken van 15 meter lang. Er dienen ook 2 hemelwaterafvoeren ingeplakt te worden. De oppervlakte van het dak is 54 m2.

Renovatie carport dak en renovatie loodwerk dak woonhuis

De folie welke tussen het dakbeschot/dakgoot zit bevestigd is grotendeels verweerd en dient vervangen te worden. De loodstroken zijn zeer oud. Het materiaal is versleten. Vooralsnog gaan we ervan uit dat door middel van een reparatie de gebreken kunnen worden hersteld. Reparatie is in dit geval mogelijk met bijvoorbeeld een batuband of iets dergelijks. Betreft een eengezinswoning met 2 verdiepingen. (Ongeveer 50 m²). Tevens zijn er gebreken opgemerkt in de goot aan de soldeernaden. De gebreken aan de soldeernaden veroorzaken een actieve lekkage die niet altijd direct aan de buitenzijde zichtbaar is. De goot is vervuild. Er staat in de achtertuin nog een carport (Ongeveer 4 x 3 m.), de dakbedekking hiervan is erg slecht en zou vervangen moeten worden. De dakconstructie is plaatselijk ook slecht en dient voorafgaand aan het vervangen van de dakbedekking deels vervangen te worden.

Bobbels in bitumen dakbedekking repareren

Ik heb 2 "lucht/vocht bobbels" op het bitumen dak. Ongeveer 50 bij 40 cm groot per stuk. Reparatie: lucht/vocht verwijderen en dakbedekking weer waterdicht strak lijmen. Het gaat om een uitstekend deel van het huis. Het is makkelijk bereikbaar vanuit het raam.

Dakpannen reinigen en coaten

Ik wil graag de dakpannen van mijn hoekwoning laten reinigen en coaten. Het is ongeveer 50 m2. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte. Er is een foto beschikbaar.

Vogels onder de dakpannen voorkomen

Er zitten vogels met nest onder de dakpannen bij de dakgoot. Op een hoogte van 5 meter. De lengte van de goot is ongeveer 10 meter (twee onder een kap). Deze laat ik graag weghalen en voorzieningen plaatsen om te voorkomen dat ze terugkomen.

Nokreparatie: nokpannen cementeren

Graag wil ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor het cementeren van de nokpannen. Het gaat om 6 meter en doordat er mannen waren die de dakgoot schoon hebben gemaakt ben ik hierop gewezen. Zij kwamen met een offerte van Euro 438,-.

Lekkende dakgoot repareren

Wij hebben een lekkende zinken dakgoot. Hij is al 2 x gerepareerd maar lekt nog steeds. Reparaties zijn gedaan door bedrijven die dit niet hadden moeten doen. Er is een oplossing gemaakt met een loodslab die is vastgebrand aan de zinken dakgoot. Hierdoor blijft er nu water staan in de goot en blijft dit na een regenbui meerdere dagen lekken.