Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dak isoleren vanaf de buitenkant:

Dak isoleren vanaf de buitenkant

Het gaat om een bestaand pannendak zonder isolatie met 2 kleine dakkapellen. Ik wil het graag laten isoleren vanaf de buitenkant. Het is in totaal 100 m2.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak isoleren vanaf de buitenkant uit heel Nederland:

Dakpannen vervangen en isoleren

Ik zoek een dakdekker die vernieuwd moet worden met dakpannen en buitenaf geïsoleerd moet worden. De woning komt ui het bouwjaar 35 en heeft zaanse dakpannen. Hoogte vanaf de grond is: 8 of 9 meter. Het betreft een zadeldak en aan de achterkant een dakkapel. Het dak is B5mxL8m.

Het isoleren en vervangen van het dakleer van het dak

IK zoek een specialist die het dak van mijn woning kan renoveren. Het gaat om een plat dak van 30 m2. Naast het renoveren van het dakleer mag het dak ook geïsoleerd worden. Het is een houten dak (verwacht meneer) van een tussenwoning.

Plat dak van buitenaf isoleren

De isolatie waarde van ons dak is erg laag. In de zomer is het erg heet in de winter koud. Aangezien het dakleer 10 jaar geleden is vervangen en in die tijd niet is nagedacht over isolatie leek het ons goed om hier meer informatie over te ontvangen. Het dak is 70 m2.

Een dak vanuit binnen isoleren

Wij willen graag dakisolatie laten aanbrengen op een schuin dak. Het betreft een geschakelde woning (bouwjaar 1935). De bovenste verdieping is ongeveer 72 m2 (vloeropp). Ruimtes worden gebruikt als slaapkamers. Het isoleren hiervan moet vanuit binnen gebeuren omdat het een geschakelde woning is. Daarnaast wil ik dat het plafond/zolder/vliering weer netjes worden afgewerkt.

Dak van buitenaf isoleren

Dakisolatie van buitenaf aanbrengen. Het gaat om 139 m2. Materialen gebruiken om voor subsidie in aanmerking te komen. Dakpannen vernieuwen. Omdat het dak door de isolatie 12 cm omhoog komt ook de afwerking dakkapel etc meenemen in offerte.

Woning isoleren

Graag ontvang ik meerdere offertes over het isoleren en afwerken (gips) van mijn huis met een R waarde rond de 3.5-4.5. - Binnengevelisolatie oppervlak: 135m2 - Grondvloer oppervlak: 76m2 waarvan 15m2 onbekend is of die te isoleren vallen = hal en wc met tegels - Dak oppervlak: 103 m2 Deze oppervlaktes zijn gebaseerd op de makelaar verstrekte plattegronden. Graag zie ik uw offertes en optioneel planning tegemoet.

Hellend dak isoleren met platen

Wij willen ons pannendak van buiten laten isoleren met platen van minimaal 10 cm dik. Misschien ook nieuwe dakpannen. Het gaat om 50 m2.

Dak stacaravan vernieuwen (en isoleren) Of overzetdak plaatsen

Wij willen het dak van onze stacaravan vernieuwen danwel een overzetdak laten plaatsen. We willen het dan graag ook meteen isoleren. Afmeting stacaravan is 4 m bij 11 m. Zie foto’s voor een beeld van het dak.

Platdak isoleren en opnieuw bedekken met bitumen of EPDM

Bestaande dakisolatie met bitumenlaag laten zitten. En daarbovenop een extra isolatielaag van 60 mm PIR platen afgewerkt met bitumen of EDPM. Het dak is 250 m2.

Dak van buitenaf isoleren en pannen terug leggen

Vrijstaand Huis uit 1912. Vermoedelijk nieuw dak geplaatst in 1968. Dak was van binnen uit geïsoleerd met glaswol. Wil nu vanuit de buitenkant isoleren. Huis is maar twee verdiepingen hoog. Wil de oude pannen weer hergebruiken. Wil door jullie ook de schoorsteen laten verwijderen en eventueel een dakraam laten plaatsen. Er zitten gaten in het dak waar 'iets'in gezeten heeft. Deze zijn niet op de juiste manier gedicht. Dit zou ook opgelost moeten worden. Zoals ik nu kan zien, lekt het dak niet. Sommige planken zijn wel aangetast door vocht. Dit kan ook door de slechte isolatietoepassing gebeurd zijn van binnen uit. Het dak is 11 x 7 x 2 meter.

Partners

Partners van Casius