Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor 2 regenpijpen verleggen:

2 regenpijpen verleggen

Beste, graag ontvang ik een prijsindicatie voor het verleggen van 2 regenpijpen op mijn balkon. Het gaat om 2 horizontale stukken van ca. 2 meter. De een moet ongeveer 1 meter lager worden gelegd (over de vloer van mijn balkon), de andere pijp moet wel op dezelfde hoogte blijven maar ongeveer 30 cm opschuiven) zodat deze weer haaks op het verticale deel staat (ipv met bocht). Aan welke kosten moet ik dan ongeveer denken?
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 2 regenpijpen verleggen uit heel Nederland:

HWA laten verleggen

Door een verzakkende bodem / grond breekt de hemelwaterafvoer af. Het gevolg is waterophoping met lekkage in de kelder als gevolg. Klant wenst de HWA van zowel de woning als de schuur te laten verleggen dat de HWA afgevoerd wordt in een achter de tuin gelegen sloot. Graafwerkzaamheden zullen zich beperken tot ongeveer 2 meter (onder een overpad). Tevens wil de klant de goten en regenpijpen laten bekijken en eventueel laten vervangen of repareren, omdat deze ook niet optimaal functioneren. Uiteindelijk doel is geen vocht in de kelder te hebben en een goed functionerend HWA-systeem te hebben.

Dakgoten/regenpijpen vervangen, verleggen, schoonmaken

1. Schoonmaken twee dakgoten, beide 8,5 meter lengte (foto 1 bovenste dakgoot) en foto 5) 2. Vervangen dakgoot van circa 8,80 door dakgoot uit een stuk (kunststof). Foto 1 onderste dakgoot) 3. Betreffende afvoer/regenpijp terug aansluiten op de riolering (regenpijp is nu omgeleid naar een regenton)Foto 2. Lengte ongeveer 3,5 meter; 4. Idem voor een tweede regenpijp. Foto 3. Lengte ongeveer 4,5 tot 5 meter 5. Optioneel: bij zware regen klettert het water tegen mijn huis. Kan zijn dat de dakgoot verstopt is, of er een lekkage zit in de regenpijp, of het aansluitstuk. Tijdens werkzaamheden nader te bespreken. Zie foto's 3 en 4.

Aanbouw achterzijde binnenmaat 7,22m x ...

Aanbouw achterzijde binnenmaat 7,22m x 2,30m/fundering 3 palen ong. 14 meter/H-balk aan 1e verd vloer noodzakelijk/schuin pannendak/muren stuccen/2x convectorput/dakisolatie ?/bestaande kozijnen volle hoogte achterkant hergebruiken, zijkant wel nieuwe kozijnen + glas/muren achter opmetselen/goten en regenpijpen aanbrengen/loodgieterij verwarming en tuinkraan verleggen/lichtpunten en wandcontactdozen aanbrengen/ramen en deuren hergebruiken, zijkant nieuw

Het gaat om een "blokhut" die geschakeld ...

Het gaat om een "blokhut" die geschakeld moet worden aan de bestaande garage. Deze garage moet geisoleerd, opgeknapt en heringedeeld worden. 1 deel slaapkamer, 1 deel berging, 1 deel raam en nieuwe deur in bestaande muur. Geschakeld aan de "blokhut" en de garage eventueel ook een serre die een groot deel van het achterhuis gaat overdekken. evt. fundering nodig? goten/regenpijpen leggen en verleggen. tussenwanden plaatsen. evt. stucwerk? elektriciteit/verlichting leggen - verleggen. isolatie aanbrengen. evt. tegelwerk plaatsen. evt. kasten/binnentimmerwerk? openhaard/kachel installeren. Graag eerst bijv. volgende week langkomen voor een voorbespreking van de plannen.