Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakrenovatie:

Dakrenovatie

Klus betreft 200 m2 schuin dak drie onder één kap. Voor keur gaat uit naar zonnepaneel geïntegreerd in leien. Ik kom graag in contact met de beste vakman om de mogelijkheden telefonisch te bespreken.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakrenovatie uit heel Nederland:

Dakrenovatie drie woningen

Het totale oppervlak is voor 3 eigen huizen, in totaal circa 210 m2. Alle daken zijn exact even groot. Dak van een huis isoleren, overigen niet. Er is geen isolatie aanwezig, graag zou ik advies krijgen voor het soort isolatiemateriaal. Ik wil het dan van buitenaf isoleren. De daken hebben een soort knik, het is geen puntdak. Tevens de ventilatie-uitgang/schoorsteen van nieuwe voegen voorzien. We hebben nu asbesthoudende vezel leien, die moeten vervangen worden door: Eternite baronde betonleien donkergrijs. Ik heb nog geen inventarisatierapport. Graag ook afvoeren. In overleg maar voor oktober as project afronden.

Dakrenovatie

Het gaat om het isoleren van het platte dak van de keuken, bijkeuken en garage totaal +/ 36 m2. Momenteel zit er 3 x een dakdoorvoer (afzuigkap en ventilatie toilet) waarvan er 2 vervangen moeten worden. 1 vervalt. Bedoeling is, indien mogelijk, dat het over het dakleer heen gelegd wordt. Verder zit er 1 hemelwaterafvoer. Graag offertes incl. Isolatiemateriaal, epdm, dakdoorvoer + kap, schuine opstaande randen (?) montage en een geschatte tijd. Ben bereidt om hand- en spandiensten te verrichten.

Dakrenovatie

Betreft een plat dak van ongeveer 65 m2. Op dit moment bekleed met een bitumenlaag die nog redelijk goed is met grind. Koud dak constructie, isolatie nu slecht. Wel of niet isoleren in overleg wat het beste is. Op het dak worden zonnepanelen gemonteerd.

Dakrenovatie stacaravan

Ik heb een caravan plus aanbouw met plat dak uit het midden schuin aflopend. Hier wil ik een dak op laten maken met pannendak platen. De caravan is +/- 8.50 lang en 3.30 breed met een aanbouw van +/- 2.00 x 3.00.

Dakrenovatie

Wij willen ons dak laten renoveren, dat wil zeggen: - Dakpannen vernieuwen - Dakisolatie Het gaat om ongeveer 56 m2. Graag zien we uw offerte tegemoet.

Onderzoek naar staat dak en eventueel vervangen

Wij willen ons dak geheel laten vervangen, voor nieuwe dakpannen, binnen nu en enkele jaren, maar willen dan weten wat de kosten zijn. Mogelijk is in 1e instantie een deel dakrenovatie of t vervangen van enkele pannen voldoende. Het is vrijstaande woning uit 1953. Exacte maten van het dak zijn mij onbekend.

Dakrenovatie van sporenkap

Hierbij het verzoek om een indicatie van de prijs voor een dakrenovatie. Ik ben bezig met de aankoop van deze woning en wil het dak renoveren en isoleren. Het betreft een sporenkap. Het huidige asbestdak laat ik door een gespecialiseerd bedrijf verwijderen om daarna direct de nieuwe dakbedekking aan te brengen. Het gaat om de volgende zaken: Vervanging al het zinkwerk (ook op de kopgevels woonhuis) en HWA (30 meter zinken bakgoot, ongeveer 6 regenpijpen ), aanbrengen Isobouw Slimfix dakplaten RC7 en nieuwe zwarte golfplaten (Woonhuis ongeveer 75 m2, aanbouw 50 m2, dit heb ik berekend met de stelling van pythagoras). Ik vermoed dat het dak iets omhoog komt, de dakgoot zou daar op aangepast moeten worden. Bouwtekeningen heb ik aangevraagd. Tevens alle dakdoorvoeren en schoorsteen vernieuwen. De planning is dat ik de woning vanaf mei in bezit heb om dan zo snel mogelijk deze dakrenovatie uit te laten voeren.

Dakrenovatie

Omschrijving Type dak: Bovendak 65 m² · Oud materiaal bitumen en grind verwijderen en afvoeren. 65 m² Onderlaag aanbrengen · Nieuwe daktrimmen aanbrengen · 1 Nieuwe hoektrim aanbrengen · 65 m² isolatieplaten aanbrengen van rc 4.5 waarde · 65 m² Powergum toplaag aanbrengen

Dakrenovatie

Oude pannen eraf, eterniet beschot eraf. Schoorsteen (gemetseld) verwijderen. En dak isoleren van buitenzijde. Nieuwe pannen erop. Oppervlakte totaal 128 m2 (Inc buurman)

Dakrenovatie

De klus bestaat uit: Dakpannen verwijderen, panlatten verwijderen, pirisolatieplaten leggen van ongeveer 8 cm dik. Panlatten en pannen bevestigen. Let op! Het is een mansardedak, dus met een knik, de huidige staat van het dak is niet best. Het bovenste deel is 8 meter lang bij 4 meter Onderste deel ongeveer 8 meter bij 2, dit is een kant dus. Totaal ongeveer 96 m2 dus. De huidige pannen moeten dus herbruikt worden.

Partners

Partners van Casius