Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor boeiboorden bekleden met plastisol:

Boeiboorden bekleden met plastisol

Ik wil graag de achterkant van mijn dak (rond de 10 meter) laten bedekken met Plastisol om lekkende boeidelen/daktrim te voorkomen.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boeiboorden bekleden met plastisol uit heel Nederland:

Boeiboorden en dakkapel opnieuw bekleden

Wij zouden graag ons boeiboorden en dakkapel opnieuw laten bekleden met Trespa en rabat voor de zijkanten van de dakkapel. Wij hopen op een snel reactie uwerzijds.

Bestaande Boeiboorden van 2 geschakelde en 1 enkel schuurtje bekleden

Graag zouden wij offertes willen hebben voor het bekleden van bestaande boeiboorden aan 2 geschakelde en 1 enkel schuurtje zonder dat hierbij schade ontstaat aan het dak en de daktrim. Hierbij wil ik u vragen om maten zelf op te nemen.

Dakkapel opnieuw bekleden, boeiboorden vervangen en mogelijk spouwmuur isoleren

Ik wil graag de dakkapel opnieuw laten bekleden samen met de boeiborden van mijn woning. De dakkapel is ongeveer 2,5 meter breed en bekleed met vermoedelijk keralit. Ik zou onderhoudsarm materiaal ervoor terug willen hebben. Ik heb een 2-onder-1 kap woning, maar ik durf niet te zeggen hoeveel meter de boeiboorden zijn. Het materiaal maakt niet veel uit, graag onderhoudsarm. Tevens sta ik open voor spouwmuurisolatie. Woning is uit 1980, ik heb geen idee of er al spouwmuurisolatie aanwezig is. Ik heb twee verdiepingen en een zolder.

Boeiboorden bekleden

Het bekleden van de houten boeiboorden van mijn huis met Plastisol. Lengtes 4x 6 m. En een boeiboord van de dakkapel ca. 5 m.

Boeiboorden bekleden met plastisol

Aan de zijkant van mijn hoekwoning is aan een kant de plastisol eraf. Ik wil dan ook graag nieuwe plastisol laten monteren (6 meter).

Boeiboorden en dakgoten renoveren

Ik zoek een bedrijf dat ervaring heeft in het “bekleden” van de houten boeiboorden en onderkant van de dakgoot met gecoate aluminium profielen kan voorzien. Het betreft een jaren 30 vrijstaande woning met aan de voor- en achterkant een dakkapel. Hoeveel strekkende meter het exact is, bespreek ik graag met de vakman.

Chalet opnieuw bekleden

Ik wil een chalet opnieuw laten bekleden van 9 meter bij 4 en 2,5 meter hoogte. Ramen beslaan ongeveer 30 procent. Boeiboorden eveneens vervangen. Graag ontvang ik een prijsindicatie.

Dakkapel bekleden met Keralit

We hebben een bestaande (grote) dakkapel op de tweede verdieping waarvan we graag de bekleding willen laten vervangen (rondom) door Keralit delen. Ook willen we de boeiboorden laten vervangen door Keralit delen. Er zijn twee zijkanten, waarvan een helemaal doorloopt van voor naar achter en de andere is alleen aan de voorkant. Aan de achterkant zijn er nog wat kleinere stukken bekleding die dan vervangen moeten worden. Tevens moet het loodwerk geheel vervangen te worden, daar hebben we recent lekkage op gehad. De dakkapel heeft een afwijkende vorm. Voren hebben we er een en achter, deze loopt door. Aan de zijkant is het ongeveer 2 diep x 1 meter hoog. dit deel zit schuin op het dak. Aan der andere kant is een deel van ongeveer 4 meter diep en 1,5 meter hoog. Aan de achterkant zitten twee stukken die recht zijn van ongeveer 1 x 1 meter. Ook wil ik de boeiborden graag vervangen. De dakkapel is in totaal ongeveer 4 meter breed. Nu is de dakkapel met vurenhout bekleed. Houten rabat delen. Dit zou verwijdert moeten worden en afgevoerd. Een steiger plaatsen is mogelijk. Ik heb een deel van de Keralit bekleding, de rest zou nog wel geregeld moeten worden.

Boeiboorden bekleden met aluminium of plastisol

Gaarne een offerte om bestaande boeiboorden (36 meter) te bekleden met antraciet kleurig aluminium. De hoogte is ongeveer 2.5 meter en het is goed toegankelijk.

Boeiboorden en gevelplaten bekleden met plastisol

Wij hadden graag onze boeiboorden vervangen. Momenteel hebben wij een bruine kleur en wij willen deze graag vervangen door boeiboorden met de RAL kleur 7016 Antracietgrijs. (of de antraciet kleur die jullie aanraden) Het lijkt erop dat de laag onder de boeiboorden tevens aan vervanging toe is dus inspectie alvorens een offerte lijkt mij raadzaam. Ik had tevens graag isolatiemogelijkheden meegenomen in de offerte, dus indien mogelijk een offerte voor: - verwijderen huidige boeiboorden en (eventueel indien noodzakelijk) herstellen van de onderlaag - plaatsen van nieuwe antracietgrijze boeiboorden - mogelijkheden voor dakisolatie bekijken en kijken of er onderhoud nodig is aan huidige dakbedekking en bescherming. Wij vernemen graag van u wanneer u kunt komen kijken voor de inspectie en ons kunt voorzien van een offerte.

Partners

Partners van Casius