Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor daklekkages verhelpen:

Daklekkages verhelpen

Ik heb 2 daken van elk zo'n 18 m2 en bij beide heb ik last van lekkage. Huidige dakbedekking is bitumen of EPDM (weet ik niet precies) en ik wil dit veranderen naar stalen platen. Wie kan mij hier mee helpen? Materialen in overleg.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor daklekkages verhelpen uit heel Nederland:

Dak bedekken met EPDM

Het vermoedelijk vervangen van bitumen A kwaliteit op een lessenaarsdak door EPDM, indien daklekkages aan de zijkanten niet te verhelpen zijn. Het dak is globaal 14 x 13 meter.

Daklekkage repareren

Daklekkages opsporen en verhelpen.

Daklekkages verhelpen

Het dak van onze eengezinswoning lekt op twee plekken: aan de voor- en achterkant. Beide lekkages hebben waarschijnlijk hun oorsprong in de aansluiting van een dakkapel aan het dak. Het is een pannendak en de dakkapellen hebben een plat dak. Mogelijk kan de lekkage ook bij de schoorsteen vandaan komen. De lekkages moeten verholpen worden.

Daklekkages verhelpen

Verhelpen lekkages op de 1e verdieping; t.w. Lekkage dakraam; Onderzijde dakplaten schuin dak nabij dakraam op verschillende plaatsen nat. Zwart water komt tussen de onderste balk ergens vandaan. Zijkant dakplaat binnenzijde is aan het scheuren. Lekkage dakkapel; Linkerkant bij hevige regenval loopt het water eruit. Bij veel regen (niet hevig) loopt er druppelsgewijs water uit (bruin water).

Daklekkages opsporen en degelijk verhelpen

Mijn huis heeft op 3 plaatsen lekkage. - bij de dakkapel aan één kant rechts onder (van buiten gezien); - de tweede is ook een dakkapel maar veel kleiner, op dezelfde hoogte, aan de voorkant (straatkant). Ook rechtsonder, maar ook op het dakje zelf; - de derde is aan een plat dakje tussen de 2 kapellen in (zie foto). Afgelopen jaren is er tweemaal een loodgieter aan bezig geweest, beide keren zonder enig resultaat. Dus ik zoek nu iemand met enige kijk op en/of ervaring met lekkages. De woning is 35 jaar oud, het dak ook.

Verhelpen diverse daklekkages

Wij hebben diverse daklekkages wat wij graag laten controleren door een vakman en laten repareren. 1) lekkage in de hoek van een dakkapel, 3 jaar oud, welke grenst aan een schoorsteen; 2) naast een groot daklicht, wellicht door de goot.

Daklekkages en vogelnesten

Dak woonhuis: lekkages verhelpen en vogelnestjes onder dakpannen en dakschot verwijderen en maatregelen treffen ter voorkoming daarvan. De lekkages bevinden zich op meerdere plekken. Tevens zouden wij ook het dak willen laten schoonmaken. Wij ontvangen graag het uurloon netto.

Daklekkages verhelpen

Het dak lekt op een aantal plaatsen van het pannendak. Al eerder is dit geprobeerd te verhelpen door bedrijven maar vooralsnog is dit niet gelukt aangezien we nog steeds last hebben van lekkage. Ook lekt er een gemetselde schoorsteen. Tevens moet er een ornament met zinkkappen worden geplaatst die vanwege de storm verwijderd is, dit moet dan met extra lood worden bevestigd. Het gaat om een grachtenpand met 4 verdiepingen. Een vereiste is dat uw bedrijf is aangesloten bij een brancheorganisatie, dit in verband met de VVE.

Daklekkages bij de dakkapel verhelpen

Wij hebben lekkage op het dak. Het dak is voorzien van dakpannen en er is een dakkappel. Het water druppelt op vier plaatsen onder de dakkappel naar binnen.

Daklekkage op meerdere plekken

Daklekkages verhelpen op verschillende plekken van een plat dak van mijn woning.