Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor nokvorst, dakpannen en stukje lood vervangen:

Nokvorst, dakpannen en stukje lood vervangen

Het gaat om mijn jaren 30 woning. 1 nokvorst is weg en deze moet vervangen worden. Andere nakijken en opnieuw vastleggen. Paar dakpannen zijn in slechte staat en het liefst ook vervangen. Wat dakpannen schoonmaken. Klein stukje lood op balkon mist. We horen graag wat de kosten zijn en waar rekening mee te houden. Het gaat om een hele kleine klus (1 m2).
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nokvorst, dakpannen en stukje lood vervangen uit heel Nederland:

Opknappen, reinigen en impregneren dak

Ik zou graag de volgende werkzaamheden laten uitvoeren: 82 m2 dakpannen reinigen + impregneren, 82 m2 dakpannen coating, 16 m nokvorst coaten, 21 m2 siliconen dakbedekking dakkapel voorzijde aanbrengen en 6 m2 siliconen dakbedekking dakkapel achterzijde aanbrengen. Graag zou ik ook willen weten hoeveel jaar garantie je krijgt op de werkzaamheden en de prijzen op de offerte inclusief Btw.

Afgewaaide dakpannen en herstel nokvorst

Graag zou ik afgewaaide dakpannen (+/- 25 stuks) en de nokvorst willen laten herstellen. Betreft een woning opgeleverd in 2014. Graag snelle respons in verband met eventuele lekkage.

Dakpannen vervangen alsmede nokvorsten

Ik wil van ons dak van 80 m2 de dakpannen en nokvorst van 5.30 meter vervangen. Een steiger is nodig, omdat het dak op de eerste verdieping zit.

Compleet nieuw dak aanbrengen

Ik heb een puntdak van 50 m2 waar ik een compleet nieuw dak op wil hebben. Alles moet compleet gerenoveerd worden van nokvorst naar panlatten en de dakpannen zelf ook. Dit omdat het helemaal verrot is. Het zijn golvende dakpannen. De dakgoot moet niet vervangen worden. Het dak is ongeveer 8-9 meter hoog. Er is ook lekkage aanwezig en ik zou dit graag snel willen starten.

Nokvorst en enkele dakpannen vernieuwen

Door lekkage moeten mijn nokvorst en dakpannen vervangen worden. 1 of twee dakpannen zijn gescheurd. Het gaat om ongeveer 4 strekkende meters.

Nokvorst vervangen

Nokvorsten vervangen hellend dak en paar dakpannen

Dak nakijken of het er reparatie nodig of geheel nieuw

Graag zou ik een afspraak willen maken voor het nakijken van het dak. Er liggen nu 600 dakpannen op met 19 nokvorsten en 24 zijpannen. Ik heb een lekkage via mijn nokvorst. De dakpannen zijn inmiddels 70 jaar oud. Het gaat om ongeveer 40 m2.

Dakpannen en nokvorsten vervangen

Ik zou graag de dakpannen vervangen en de nokvorst vervangen. Het dak is 6 meter breed bij 2,5 meter hoog met een helling van 45 graden ongeveer. De nokvorst is 6 strekkende meters. Ik wil hetzelfde materiaal op mijn dak hebben als dat er nu zit.

Renovatie van een zadeldak

Het betreft de volgende werkzaamheden: Zadeldak 80 m2 Verwijderen oude pannen / panlatten Isolatie aanbrengen, min 3,5 Rd ivm subsidie Nieuwe VH pannen glanzend zwart / blauw. Ook nokvorst e.d. ongeveer 20 meter. Langs de nokvorst is aan beide kanten ook snijwerk van dakpannen. Schoorsteen nieuw lood, rondom 3 meter. Dakkappel 2x nieuw dakleer, samen 4 m2.

Onderhoud aan een dakpannen dak

Het gaat om een onderhoudsklus. Vandaag is er iemand langs geweest om de dakgoten te reinigen en die zag dat er dakpannen niet helemaal recht lagen, er wat mos op groeide en dat de nokvorst los zat en dat er een beetje schimmel onder de nokpannen zat, hout is niet aangetast. Hij tilde het zo op en liet me een witte schimmelige onderkant van een nokpan zien. Ik ben benieuwd hoe erg dit is en hoe duur het ongeveer is om de pannen goed te leggen, vast te zetten, te reinigen en te impregneren. Hij heeft zelf ook wat aangeboden natuurlijk, maar ik zou graag vergelijken. Het betreft een rijtjeshuis van ongeveer 5,4 meter breed en 7,5 meter diep met normale schuine daken aan beide kanten, het dak begint precies waar de eerste etage eindigt.

Partners

Partners van Casius