Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Rotterdam of directe omgeving.

10276 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: 250 m2 geisoleerde dakplaten en nieuwe dakkapel van 13 meter, vervangen en isoleren rieten dak, lessenaarsdak van Houtskeletwoning bekleden, schuurdak met riet bedekken, asbest dakbeschot verwijderen en dak vernieuwen inclusief isolatie en nieuwe dakpannen, pannendak bungalow van buitenaf isoleren, sneldekkers verwijderen en pannen met zonnecellen terugplaatsen, nieuw dak met dakkapellen realiseren, plat (beton)dak isoleren en met bitumen bedekken, dakpannen vervangen, vervanging keramische dakpannen en aanbrengen dakisolatie (buitenzijde)., dakrenovatie, dakreparatie, vernieuwen rieten dak, puntdak en vloer van de zolder vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Rotterdam:

Bitumen dak thermisch isoleren en nieuwe dakbedekking aanbrengen

Flat roof (bitumen) needs to be isolated from outside. Cold in winter and hot in summer. Approximate square is 90 m2. Roof is easily accessible from a big terrace with ladder. Also please advice about green roof. And we would also like to have a price to isolate the terrace (35 m2) on the 3th floor, wich is now paved.

Lekkend dak van tuinhuis herstellen

Het dak van mijn tuinhuisje lekt, ik wil graag een offerte ontvangen met de kosten voor de vervanging van het dak, gezien ik geen verstand heb van de materialen heb ik een foto bijgevoegd.

Dakrenovatie platdak

Werkbeschrijving: - Verwijderen van 53.5 m2 mastiek met ballastlaag - plaatsen van 2 dakluiken (70x100 cm) - Plaatsen van 2 lichtkoepels (100x120cm) - Plaatsen van 105 m2 bitumen - Plaatsen van circa 20 m daktrim - Vernieuwen van 2 dakafvoeren - Het plaatsen van 12 luchtkappen -Het plaatsen van 2 rookgas afvoeren - Er zijn 4 schoorstenen aanwezig van circa 40x100cm - Graag meerprijs voor EPDM en Afshotisolatie (10mm/m) (incl dakopstand )

Dakgoot vervangen

Ik ben op zoek naar iemand voor het vervangen van de (zinken) dakgoot, tussenwoning, aan 1 kant regenpijp, andere kant rechtstreeks door. 2 verdiepingen hoog +/- 6 meter breed.

Dakpannen en pvc goten vervangen

Ik wil de huidige dakpannen (beton sneldek antraciet) vervangen door nieuwe. Het dak is ongeveer 80 m2. Daarnaast wil ik 2 pvc goten vervangen. Ze zijn ongeveer 6 m. Betreft een eensgezins tussen woning

Bitumen dakbedekking vervangen

Graag wil ik een offerte voor de volgende werkzaamheden: - aanbrengen van nieuwe bitumendakbedekking n.a.v. van lekkages; het gaat hier om 2 platte daken op 1ste en 2e verdieping van woonhuis en het dak van de carport; - totale oppervlakte daken bedraagt circa 70 m2 Bij vervanging ook kijken of bestaande bitumendakbedekking geheel moet worden vervangen of dat dakbedekking over de oude heen kan.

Dak isoleren en dakpannen vernieuwen

Het gaat om een oude woning uit ong 1910. Lengte is 12 meter, de schuine zijdes zijn 4m breed per kant. Dakpannen moeten vervangen worden. Isolatie aanbrengen aan de buitenzijde. Onderaan het dak, op de grens met het dak van buren, liggen aan beide zijden zinken goten op de draagmuur. Wellicht is herstel/onderhoud aan de goten ook nodig. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest

Houten ombouw van dakgoot door kunststof vervangen

Na 23 jaar begint de ombouw van de dakgoot van ons huis gebreken te vertonen. Compleet vervangen lijkt ons het beste ipv steeds gedeelten vervangen. Staan open voor voorstellen mbt de te gebruiken materialen. Het betreft een lengte van 12 en 2 meter. Uitvoering kan direct maar er is geen acute situatie dus een kleine wachttijd is geen probleem.

Schuurdak met riet bedekken

Het gaat om het dak van mijn schuur. Ik wil deze graag met riet laten bedekken en ik ben benieuwd of dit mogelijk is. Het dak is 34 m2. Ik hoor graag van u.

Onderste gedeelte dakbeschot vervangen

Het dakbeschot wat uitsteekt voorbij de gevel aan de rechterkant van de woning is slecht. Een aantal planken en balken (gordingen?) zijn verrot. Van binnen ziet het dakbeschot er goed uit Alleen het deel buiten de gevel zou vervangen moeten worden als dit mogelijk is. Eventueel in combinate met het renoveren van het dakkapel. Naast de gevel staat een ander pand met een pannendak.

Dak isoleren en wat andere werkzaamheden aan dak

Graag zou ik mijn dak willen isoleren aan de buitenkant. Tussengoten zijn gedeeld. Alleen de hellende delen zouden geïsoleerd moeten worden. Nok- en vorstpannen zijn ook aan vervanging toe, de 'normale' pannen zouden het liefst hergebruikt worden, gezien hun ouderwetse look. Waar we een vakman voor zoeken is het plaatsen van de nieuwe isolatie, de panlatten, het aan laten sluiten van lood(vervangers) aan de kapellen, het aansluiten van isolatie uiteinden aan bestaande constructie en het ophogen van de nok. Wat we voor eigen rekening willen nemen is het weghalen van de pannen en bestaande oude latten, repareren van dakbeschot waar nodig en het maken van een nieuwe windveer. Verder zullen er drie kantelramen geplaatst worden (dit doe ik zelf), zal een goot opgehoogd worden en zullen beide tussengoten bekleed worden met EPDM. De vloer oppervlakte is 50 m2, de precieze oppervlakte van het dak weet ik niet precies.

Renovatie/vervanging plat dak

Bitumen dak van ongeveer 45 vierkante meter renoveren/vervangen met EPDM.

Vernieuwing dakbedekking

Graag wil ik een vrijblijvende offerte voor de volgende werkzaamheden: - aanbrengen van nieuwe bitumendakbedekking n.a.v. van lekkages; het gaat hier om 2 platte daken op 1ste en 2e verdieping van woonhuis en het dak van de carport; - totale oppervlakte daken bedraagt circa 100 m2 Bij vervanging ook kijken of bestaande bitumendakbedekking geheel moet worden vervangen of dat dakbedekking over de oude heen kan.

2 regenpijpen verleggen

Beste, graag ontvang ik een prijsindicatie voor het verleggen van 2 regenpijpen op mijn balkon. Het gaat om 2 horizontale stukken van ca. 2 meter. De een moet ongeveer 1 meter lager worden gelegd (over de vloer van mijn balkon), de andere pijp moet wel op dezelfde hoogte blijven maar ongeveer 30 cm opschuiven) zodat deze weer haaks op het verticale deel staat (ipv met bocht). Aan welke kosten moet ik dan ongeveer denken?

Bitumen aanbrengen + nieuwe dakluiken

Tbv een VvE te Rotterdam: Aanbrengen van bitumen op 2 bestaande schoorstenen, 6 M2 op muurgevel, & 10 M2 bitumen over bestaand dak. En 2 bestaande openslaande houten dichte dakluiken vervangen door openslaande transparante dakluiken.

Lichtstraat in zadeldak uitbouw plaatsen

In de uitbouw (meerwerk) van ons nieuwbouwhuis van het project thuis in overschie willen we graag een lichtstraat plaatsen. De afmetingen waar we aan denken zijn 90 cm bij 3 meter. We willen het zo strak mogelijk. Het liefst 1 glasplaat. Het dak bestaat uit een zadeldak waarbij rekening is gehouden met het plaatsen van een lichtkoepel. Meer informatie daarover kunnen we opvragen bij de bouwer. We krijgen ons huis half juni opgeleverd en willen dan het liefst zo snel mogelijk de lichtstraat plaatsen.

Vervangen dak hoogbouw en laagbouw

Situatie: Tussenwoning met 2 verdiepingen met plat dak, aanbouw op begane grond. Dak 2e etage: circa 25 m2, nu bitumen. Wens 1: dak is 30 jaar oud. Inspectie en offerte voor dakvervanging met bitumen Wens 2: afschot op aanbouw begane grond is niet goed (dak 10 jaar oud). Afschot herstellen en evt. dakisolatie. Grootte circa 16 m2. Graag separate prijsindicatie voor dak 1, dak 2 met isolatie, dak 2 zonder isolatie.

Dak plaatsen

Wij willen graag een dak laten plaatsen van in totaal 95 m2. Gedeelte zink (60m2) en gedeelte epdm (35m2). Is nu geen dak aanwezig.

Dak inspectie en renovatie uitvoeren

Ik zoek een dakdekker die mijn dak kan renoveren. Het is een vier windendak met kunstleien die er nu bijna 26 jaar oud en die langzaam afbrokkelen na schoonmaakwerkzaamheden. Er is een laboratoriumtest uitgevoerd maar er zit geen asbest in de leien. ook de goten moeten nagelopen worden en eventueel hersteld/vernieuwd. Ik zou graag de mogelijkheden van het soort dakbedekking bespreken.

Schuurdak vernieuwen

Schuurdak vervangen inclusief hout en isolatie kering maken op de helft van de schuur naar de buren. Er ligt nu pvc op maar wij willen bitumen. Maat van het dak is 4 bij 2,10 meter.

Bitumen aanbrengen + nieuwe dakluiken

Tbv een VvE te Rotterdam: Aanbrengen van bitumen op 2 bestaande schoorstenen, 6 M2 op muurgevel, & 10 M2 bitumen over bestaand dak. En 2 bestaande openslaande houten dichte dakluiken vervangen door openslaande transparante dakluiken.

Dakpannen vervangen

Dak geheel vervangen. Geen idee van het aantal M2 en/of hellingsgraad. Ik zou het liefst een persoonlijke afspraak maken.

Boeiboorden en dakrand vervangen

Goedendag, Ik heb een vraag mbt het laten vervangen van houten boeidelen door kunstof/vespa boeidelen. Graag zou ik een prijsopgaaf willen van totale kosten voor vervangen (arbeid + materiaal) is dat mogelijk? Gaat om boeidelen van 4.80 x 2.30 meter. Met vriendelijke groet,

Sneldekpannen vervangen

Ik wil een dakinspectie aanvragen en een offerte voor nieuwe dakpannen en dakisolatie. De woning is 50 jaar oud en momenteel heb ik beton dakpannen erop. Het gaat om ongeveer 60 vierkante meter.

Sedum dak realiseren

Sedum plaatsen. Dit om de temperatuur binnen in de zomer naar beneden te krijgen. Huidig dak is 7 jaar oud met bitumen. Dak is in uitstekende staat. Dak is ongeveer 70 m2 groot. Het dak is plat met een goed afschot richting de HWA's. 1e verdieping ligt het dak. Het is de bedoeling dat dit overeen gaat komen met een subsidie. Graag intensief en onderhoudsvrij naast elkaar zetten.