Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Rotterdam of directe omgeving.

10209 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak vervangen, 607 m2 Nieuw te leggen dak op nieuwbouwpand, rieten en pannen dak vervangen en isoleren, plat dak vernieuwen van appartementencomplex, dakfolie en panlatten vervangen, dakpannen reinigen en deels vervangen, coaten van dakpannen, complete dak vervangen door nieuwe isolatie en nieuwe pannen, volledige renovatie dak; dakgoten, dakkappel, spanten, beschoten etc., hellend dak isoleren, plat dak van een pand van buitenaf isoleren en opnieuw bedekken, dak reinigen en ontmossen, dak vernieuwen, rietendak vernieuwen, meerdere daken opnieuw bedekken met dakpannen en van buitenaf isoleren, dakrenovatie en isolatie, inclusief dakkapelbedekking, puntdak op garage maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Rotterdam:

Boeiboorden bekleden met plastisol

Ik wil graag de achterkant van mijn dak (rond de 10 meter) laten bedekken met Plastisol om lekkende boeidelen/daktrim te voorkomen.

Nalopen dakpannen en repareren dakgoot

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het repareren van een dakgoot en het controleren van dakpannen met eventuele vervanging en reparatie ten behoeve van een VvE. De betimmering is van hout, en de dakgoot zelf van zink.

Nieuwe daklaag van EPDM of bitumen op plat dak

Het gaat om een dak van 40 m2 waar tevens een klein dakraam aanwezig is. Ik wil graag een nieuwe daklaag over de bestaande laag laten plaatsen. Ik ben er nog niet over uit of ik bitumen of epdm wil, graag in de offerte beide opties terug laten komen met kosten.

Realiseren van een garagedak

Wij willen een dak laten bouwen, zodat het mogelijk wordt om een garagedeur te plaatsen. Zie het als een opbouw van een garage dak waar één auto onder geparkeerd kan worden. Ik weet geen afmeting. Ook over het materiaal laat ik mij adviseren. Indien mogelijk mag de vakman ook de garagedeur leveren en plaatsen.

Lekkage aansluiting dakpannen op zinkwerk

Schimmel in de slaapkamer. Vermoeden dat dakpannen of daklatjes kapot zijn

Dak van buitenaf isoleren

Ik wil mijn dak van buitenaf isoleren en nieuwe dakpannen. Misschien willen buren dit ook. Graag een offerte hiervoor.

Dakraam verwijderen en dak dichtmaken

Mijn dakraampje (ongeveer 40 bij 50) op de vliering lekt ( te bereiken via de zolder en/of balkon achterzijde) en deze wil ik graag verwijderen en vervolgens dichtmaken. Extra dakpannen zijn in mijn bezit.

Rookgasafvoer en dakdoorvoer vervangen voor iets grotere

Graag zou ik de oude plakplaat willen laten verwijderen van plat dak atelier, gat iets groter maken, nieuwe plakplaat (aanwezig) branden en concentrische pijp op maat zagen en aansluiten (zijn ook aanwezig). Afvoeren doen we zelf. Het dak is ongeveer 3 meter hoog. De situatie is heel makkelijk bereikbaar. Het gat is nu ongeveer 15 cm en zou 20 cm moeten worden ongeveer.

Isolatie aan de buitenkant van een hellend dak realiseren

Ik wil mijn dak isoleren. Het gaat om een helend dak van 25,5 m2 met dakpannen, uit het bouwjaar 1965. Vanuit de binnenzijde is het lastig om te isoleren, er staan verschillende kasten tegenaan en deze zouden dan gesloopt moeten worden. Daarom zouden wij het van buitenaf willen isoleren. Een dakkapel aanwezig. Dakrand begint op 5,5 meter. Dakpannen zijn nog steeds goed. Wat voor soort isolatie geschikt is ontvang ik graag advies. Er is nu oude isolatie aan de binnenkant aanwezig. Ik zou het graag warmer op zolder willen maken vanwege een werkkamer. Aan de subsidieaanvraag kan ik niet meedoen. graag ontvang ik een offerte.

Dak isoleren en lichtstraat plaatsen

Plat dak isoleren van buitenaf inclusief het plaatsten van een lichtstraat van 2 licht straten van 1 meter bij 3 meter. Oppervlakte dak 50 m2 (hout)

Zink goot vervangen

Ik wil graag 3 zinken dakgoten vervangen. Ongeveer 50 meter, 1e 2e en 3e verdieping. Gaat om een VvE.

Dak isolatie

Ik heb momenteel een plat dak op mijn huis van 1970 (105 m2) waar bitumen op zit. Er zit onder dit dak wel wat isolatie en ik heb tijdens de renovatie wel een deel van deze isolatie vervangen maar ik heb niet alles kunnen doen. Ik denk dat een groendak een goede uitkomst voor mij is om toch overal goede isolatie te hebben. Echter ben ik wel van plan om zonnepanelen op het dat te zetten. Ik ben eventueel ook geïnteresseerd in andere vormen van isolatie zoals bijvoorbeeld spouwmuren en kruipruimte. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Groendak, Ik laat mij adviseren door de vakman.

Reinigen en impregneren van een aantal daken in Rotterdam

Reinigen en impregneren van het zadeldak van een herenhuis het woonoppervlakte is ongeveer 300m2. Wij willen ook advies inwinnen bij een vakman om te kijken wat hiervoor het beste plan van aanpak is, wellicht kunnen wij deze klus nog uitbreiden naar daken van aansluitende woningen.

Dakterras realiseren

Wij zijn opzoek naar een vakman die ons kan helpen om een dakterras aan te leggen, voor 1 dag. Alle materialen en gereedschappen zijn reeds aanwezig op het dak. Het dakterras wordt ongeveer 25 m2 en er kan direct begonnen worden.

Dakgoot met trespa bekleden

Wij kregen vorig jaar een aanbod om onze dakgoten met Trespa te bekleden voor: E: 600,- inc btw, voor steiger, materialen en arbeid voor tussenwoningen en E: 850 voor koopwoningen (als ik het goed begreep). Dit zou alleen maar goedkoper worden als er meer woningen bijkwamen. Inmiddels nieuwe offerte gehad die meer dan 2 keer zoveel (bijlage). Graag ontvang ik offertes om e.e.a. volledig te bekleden en onderhoudsarm te maken.

Serradak kanaalplaten verangen

Er moeten 3 polycarbonaat panelen vervangen worden op het keukendak. Afmetingen: 2350 x 1000 x 32 mm.

Nieuw dak plaatsen

Ik heb op dit moment een L vormige dak van 8 x 11 meter. Ik wil er graag een nieuw dak op plaatsen (moet water en winddicht zijn) met een nieuwe dakconstructie. Ik ontvang graag een prijs indicatie.

Boeiboord vervangen

Het boeiboord van de voorkant van mijn huis moet worden vervangen. Het is nu hout, dat is gaan rotten en ik denk zelf dat het het mooiste wordt als dit met hout wordt vervangen. Kan ook met Trespa, maar hier zou ik graag naar willen laten kijken. De lengte is 6,78 meter en de breedte is ongeveer 40/ 45 centimeter. De voortuin is betegeld, hier kan eventueel een stelling worden geplaatst of een ladder.

Rieten dak tuinhuisje vervangen

Tuinhuisje vorm zeshoek. Rieten dak moet worden vervangen ca 10 m2 , nok 2 m.

Vervangen van de dakgoot

Ik zoek iemand voor het vervangen van een polyester dakgoot 205 mm 5meter lang,1x pvc gootuitloop + wartel 80, 2x polyester verbindingsstuk 205 mm. De vakman kan het materiaal verwijderen en afvoeren.

Dakpannen vervangen

Ik wil mijn dakpannen vervangen en de oude afvoeren. Mijn dak is 90 m2. Graag een offerte.

Een schuin pannendak van een tussenwoning renoveren

Ik zoek een dakdekker die mijn schuine pannendak kan vervangen/renoveren. Het gaat om een tussenwoning met een dak van ongeveer 40 m2. Wellicht moet het dakzeil, panlatten en dakpannen vervangen worden. Ik bespreek graag met de vakman wat en hoe dit het best gedaan kan worden.

Trespa boeiboorden vervangen op de woning

Langs het platte dak de houten boeiborden vervangen door kunststof boeiborden. Het betreft een hoekhuis. Lengte van de boeiborden voor- zij- en achterkant circa 22 meter. De breedte van de boeiborden circa 35 cm. Eventueel in kleur wit, groen of bruin.

Advies en uitvoer dakherstel en optie sedum dak inclusief isolatie

Mijn dak is plat (35 m2) en oud. Vertoont krimpscheuren in de dakhuid. Mogelijk lek plekken. Hier kwam ik achter na info voor aanleg voor een groen dak. Ik zoek een vakman die mijn dak goed controleert en kan beoordelen of het nog hersteld kan worden, of desnoods vernieuwd. Daarnaast toon ik bij deze interesse in een groen dak en isolatie.

Lichtkoepel plaatsen

Een kleine achterkamer zonder ramen van 1.80 x 2.20 meter, zou met een lichtkoepel als slaapkamer gebruikt kunnen worden. Het appartement is in pand van jaren 1924 en heeft een plat dak. Dit dak is in goede staat en vervangen in 2007. Het dak is via stabiele brand ladder op bovenbalkon te bereiken.