Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Rotterdam of directe omgeving.

10312 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: rieten kap plaatsen op onze nieuwe woning, dak vernieuwen van appartementencomplexen, inclusief isolatie en sedumdak, gehele dak verhoging 2 onder 1 kap buren ook, vervangen Rieten dak naar dakpannen leisteen, kantoordak isoleren en bitumen vervangen 220 m2, puntdak met asbest vervangen, inclusief isolatie en zonnepanelen, plat dak vervangen van woning met isolatie, asbest golfplaten verwijderen en nieuw dak plaatsen, dakbedekking vervangen van een garagedak, dak renovatie, dakpannen vervangen, het vervangen van een daklaag van bitumen, kap op garage plus doorbreken dak, lekkage verhelpen aan het dak van onze bijkeuken, van een plat dak een hellend dak maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Rotterdam:

Dakrenovatie

Klus betreft 200 m2 schuin dak drie onder één kap. Voor keur gaat uit naar zonnepaneel geïntegreerd in leien. Ik kom graag in contact met de beste vakman om de mogelijkheden telefonisch te bespreken.

Sedumdakbedekking realiseren op schuren

Goedemiddag. Ik wil inventariseren wat het kost om op 2 schuren een sedum dak aan te laten brengen. Het betreft schuren welke aan elkaar zitten (dus 1 groot dak). De afmeting van het dak (2 schuren samen) is 5,6 meter lang en 2,25 m breed (in totaal 12,5 m2). Momenteel ligt er denk ik bitumen op de schuur. Wij wonen in een nieuwbouwwijk waar meerdere schuren staan. Er is dus grote kans dat meer buren mee doen. Als de prijs leuk is, kunnen we de buren hier ook enthousiast mee maken. Ik hoor graag van u. Mocht u foto's of een bouwtekening willen van de schuren, dan hoor ik dit graag van u

Kapot gewaaide nokpannen en dakpannen vervangen

Door de storm zijn er 3 a 4 nokpannen kapot gewaaid en een stuk of 5 dakpannen zijn beschadigd. Ik wil dit allemaal laten vervangen.

EPDM laten leggen

Tijdens de storm is het EPDM losgeraakt, en hierdoor is er een lekkage ontstaan. Ik wil het stuk (4 x 1 meter) graag opnieuw laten bedekken.

Hemelwaterafvoer verleggen

Namens de VVE van het pand naast ons hebben wij vernomen via hun aannemer dat onze hemelwaterafvoer ernstige lekkage veroorzaakt bij een van hun woningen. Onze hemelwaterafvoer dient dus verlegd te worden. Hoe dat precies in elkaar steekt dat weten wij niet en zouden graag jullie hulp daarbij inroepen.

Dakterras waterdicht maken

Ik wil graag dat het platte dak van mijn appartement wordt geïnspecteerd. Ik denk dat het zink en lood aan de randen moeten worden vervangen. Het is een gebouw uit 1910 en heeft een dakterras. Het is mogelijk dat ik het dak in de toekomst waterdicht moet maken en mogelijk isolatie moet aanbrengen als ik dat doe. Ik ben verantwoordelijk voor het dakonderhoud, niet de VVE, aangezien deze exclusief wordt gebruikt.Het dak is 79m2. Het terras is 37m2. Kan ik ook terras waterdicht maken?

Dakbedekking op het balkon aanbrengen

Dakbedekking op dakterras is aan vervanging toe. Afmetingen van het dak zijn: 5.50 x 2.00. Er liggen terrastegels op. Zie foto's

Lekkage opsporen

Er lijkt sprake te zijn van een lekkage, aangezien op zolder dakbeschot vochtig voelt. Zie foto

Reparatie lekkage bitumen dak en tevens bij lichtkoepel

Ons huis is een eindwoning, ca 6m hoog (2 verdiepingen) met een bitumen plat dak, 5 bij 9 meter. Wij hebben lekkage aan de achtergevel, vermoedelijk op de plek waar de regenpijp aansluit op het dak. Ook hebben we een ronde plexiglazen koepel waar de afdichting niet goed meer van is, en waar water onderdoor komt. Wij willen graag een prijsopgave, of contact met u over wanneer u ter plekke kunt komen kijken om tot een prijsopgave te komen, voor reparatie hiervan.

Dakkapel lekkage verhelpen

Ik heb een dakkapel van ong. 270×440 .er is een lekkage te zien in het midden door de gipsplaten naad. Is dit te verhelpen of moet het dak totaal vernieuwd worden.de dakkapel is ong.10 jaar oud. Wat zijn de kosten per vierkante meter bij gehele vervanging?

Dakkoepel vervangen

Door de storm gisteren is de dakkoepel losgekomen en is de buitenlaag gebarsten. Binnenlaag is nog heel. Dakkoepel zou dus dringend moeten worden vervangen. Bijgevoegd zijn foto's van de schade. De dakkoepel is ongeveer 1.20 bij 1.20 m. Graag de oude afvoeren. De nieuwe dakkoepel moet open kunnen.

Ingestorte (zinken) regenpijp vervangen

Ik wil graag de hele regenpijp vervangen. Deze is voor een groot deel ingestort. Ik denk dat het van zink is en ongeveer 10 meter hoog. We voeren het zelf af. Ik ben bezig met de verzekering.

Lichtkoepels in plat dak van veranda plaatsen

Veranda is +/_ 5mtr breed en +/_ 2,5 mtr diep. Door een dicht dak is er te weinig daglicht in de huiskamer. Ik wil graag 2 daklichten laten plaatsen van 1 mrt bij 1,50 mrt. Daarna moet de huidige dakbedekking bij de geplaatste daklichten aan gepast worden.

Bitumen vernieuwen van dak en schoorsteen

Ik wil graag bitumen aanbrengen op een bestaande schoorsteen. Tevens bitumen aanbrengen op zijmuur dak. Extra bitumen aanbrengen op dak tbv van extra bescherming/lekkage. Er ligt nu al bitumen op, maar dit hoeft niet verwijderd te worden. Het is totaal 24 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Dakbeschot + pannen vervangen

Zadeldak circa 45 m2 totaal dakpannen vervangen. Nieuw dakbeschot (underlayment, dampopen folie, tengels panlatten) en dakpannen. Het gaat om de vhv rood. Er zit een dakkapel aan een zijde. Graag meerprijs voor dakisolatieplaten als dakbeschot rc 3,5.

Het isoleren van een plat dak van een schuur

Ik wil graag offertes ontvangen voor het isoleren van een plat dak van een schuurtje van 8m2 Het moet gespoten worden.

Dak isolatie

Wij willen graag een offerte ontvangen om ons dak van buitenaf te isoleren (90 m2). Het dak lijkt nog steeds in orde te zijn, dus voor een isolatie buitenaf zou het nodig zijn om de huidige dakpannen los te maken en daarna terug te plaatsen.

Dak vernieuwen

Het gaat om een hellend dak van 12 meter lang en 3 meter hoog. Het dak is niet geïsoleerd. Ik wil de oude dakpannen verwijderen, afvoeren, isoleren, en er daarna nieuwe dakpannen op laten plaatsen.

Dakleer vernieuwen 63m2

Ivm plaatsing zonnepalelen nieuw dakleer over 1e bitumenlaagt aanbrengen. Opp. ongeveer 63 m2. L-vorm, 4 dakdoorvoeren ventilatie, 2 hw afvoeren

Dakrenovatie

Bestaand staldak met ongeïsoleerder dakpanplaten vervangen voor een geïsoleerd dak Rc = 6. Het gaat om een boerderij uit ca 1900, de stal wordt nu nog niet bewoond. Ambitie is om dat wel te gaan doen. De stal is ca 30 m lang, 9 m breed en de nokhoogte is 6700mm, de dakgoothoogte is ~2900mm. Huidige constructie (gordingendak) moet gecontroleerd worden op constructieve kwaliteit en daarna geïsoleerd en - eventueel - met dakpannen bedekt worden, of de dakpanplaten worden teruggeplaatst. Er is voor ca 25% van het totale dakoppervlak zonnepanelen voorzien. Er is 1 kleine dakkapel aanwezig van 1800 x 2200mm(bxh). Dakramen (Velux o.g.) zijn voorzien, maar aantal, maatvoering en locatie is nog niet bekend. ---- Daarnaast bestaande dakpandak op huidige woning vervangen en isoleren met Rc=6. In het huidige dak is een dakkapel aanwezig van 6000 x 2500 mm(bxh) evenals een overgang van langskap naar dwarskap. Totale lengte van gebouwgedeelte, incl. dwarskap ~12,5 m. Breedte gelijk aan overige gedeelte stal: 9m. --- Werk kan i.v.m. overdracht van eigendom vanaf 1 juli 2020 uitgevoerd worden.

Dakterras maken op bitumen dak

Ik wil graag een dakterras realiseren bij mijn appartement op de 22e etage, met afm. van 7 m. x 7 m. (dit is een meter voor de buitenrand). Het dakterras bestaat uit een aluminium hekwerk en een houten vloer op een bitumen dakbedekking. Graag zou ik een aparte opgave voor alleen het hekwerk wanneer dit rechtstreeks op de  bitumen vloer geplaatst wordt. (want er liggen tegels van 50 cm x 50 cm) die ook als vloer kunnen dienen. De maten van het hekwerk zijn 7m. x 7m. x 7m. De huismuur is 7 meter , daar hoeft geen hek, dus het gaat om 3 zijden.

Dakkoepel laten plaatsen

Wij willen graag in onze badkamer een dakkoepel laten plaatsen die ook open kan voor extra ventilatie. Wij hebben een eengezinswoning met een plat dak. Het huis is van 1965 en het dak is van hout. De dakkoepel moet ongeveer 100 x 100 cm zijn. Het gat moet nog gemaakt worden in het dak. Hiervan kan ik het materiaal zelf afvoeren. Graag zo spoedig mogelijk beginnen, in overleg met de vakman.

Dak isoleren en opnieuw bedekken

Gaat om een plat dak, tussenwoning van het jaar 1962. Ik zie graag een prijs specificatie tegemoet voor de werkzaamheden inclusief een nieuwe dakbedekking. Graag ontvang ik ook de diverse mogelijkheden. De werkzaamheden dienen begin / midden januari uitgevoerd te worden.

Schuurdak met lekkage herstellen en een sedum dak ervan maken

Dak van de schuur lekt en de boeiboord is hier en daar rot. Dak van bestaande schuur, gedeeld met de buren. Deze doen ook mee. Schuur is 3,5 x 4 m en wordt in 2-en gedeeld door een muur (over de lange zijde: schuur is dus 3,5 x 2 m per woning), die halverwege de dakbalken draagt. De overspanning van de dakbalken is 2 m. want deze liggen op de scheidingsmuur. De afmeting van de balken is 12 x 5,5 cm en liggen hoh 60 en 55 cm, dwz 60/60/55/55/60/60 (=3,5 m). Omdat eea aan het dak en de balken is bevestigd zou het fijn zijn als het dak intact kan blijven en alleen het boeiboord en de dakbedekking kan worden vervangen als groen dak.

Dakrenovatie en dakkapel

Wij zouden graag ons dak renoveren, Dit kan bestaan uit vervangen van de dakpannen of plaatsen van een dakkapel en vervangen van overige dakpannen. Beide opties eventueel met isolatie aanbrengen. Het huis is 6 meter breed , 8 meter diep, en de helft is 4 meter onder een hoek van 30 graden. Het dakkapel moet zo groot mogelijk worden, met aftimmering, en een kunststof buitenkant. Ik denk niet dat er een vergunning voor nodig is, aangezien al mijn buren een heleboel dakkapellen hebben. Graag offertes ter vergelijk van deze opties.