Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Rockanje te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Rockanje heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Rockanje u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Rockanje of directe omgeving.

89 klanten uit Rockanje bevelen een bij Casius in Rockanje aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Rockanje bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dakpannen vervangen, asbesthoudend golfplaten dak verwijderen en vervangen, dakrenovatie uitvoeren, prijsopvraag groendak, isoleren van een nieuwbouw dak van boerderijwoning, dak vervangen, dakpannen plaatsen en dak isoleren, dak vervangen, volledig dak vervangen, asbest dak woonhuis vervangen, zonnepanelen plaatsen en aansluiten, asbest leien vervangen door kunststof leien, dakbedekking vernieuwen, plat dak repareren, dak isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Rockanje staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Rockanje:

Isoleren en renoveren dak

Ik zoek een partij die mijn dak kan renoveren. Het betreft een bungalow met circa 300 m2 plat dak, momenteel zit er bitumen op het dak. We willen zonnepanelen op dak plaatsen, maar eerst dak vernieuwen en isoleren. Is makkelijk bereikbaar en huidige dakbedekking lekt niet. Ook daktrim vereist na nieuw dak aandacht.

Dak vervangen van brandweerkazerne

Ik zoek een partij voor het vervangen van het dak van de brandweerkazerne. Het betreft ongeveer 70 m2 bitumineuze dakbedekking en de benodigde afwerkingen.

Dak renoveren en lichtkoepel plaatsen

Het betreft een garage dak van 18 m2. Hier dient nieuwe dakbedekking gelegd te worden. ook moet 4 meter lang loodbeslag tegen gevel van het huis vervangen worden. Ik sta ook open voor de optie voor het direct plaatsen van een lichtkoepel (70 cm). Ook moet er nieuwe dakbedekking op de dakkapel van de zolder komen,. De afmeting hiervan is ongeveer 5 m2. Bij voorkeur berichtgeving via e-mail, ik ben telefonisch niet goed bereikbaar.

Aanbrengen van nieuwe laag over huidige laag

Aanbrengen van nieuwe plakkaat over huidige laag die nog goed in contact is

Platen op garage vervangen door pannen met dakkapel

Op onze garage (schuindak) willen we graag een pannendak hebben (i.p.v. asbest platen). De oude platen zouden we kunnen laten verwijderen door een gespecialiseerd bedrijf en we willen graag een offerte voor het aanbrengen van een nieuw dak. Ongeveer 100 m2. Daarnaast willen we graag een dakkappel toevoegen over een lengte van 6 meter die er nu nog niet is. Daar hebben wij nog geen voorkeur, dit willen wij graag in overleg bepalen.

PVC dakgoot repareren of vervangen

Ik wil de PVC dakgoten aan een schuur, garage en klein huis laten repareren of vervangen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en inmeten en ontvang daarna graag uw offerte.

Daklekkage op een plat dak repareren

Lekkage bij de afvoer, het betreft een plat dak van ongeveer 35 vierkante meter. Ik weet niet of het hele dak vervangen moet worden, of alleen het stuk bij de lekkage. Ik heb nu bitumen liggen op het dak (zonder grind).

Verschoven dakpannen terugleggen

Er zijn een aantal dakpannen verschoven door de wind afgelopen week en nu ben ik bang voor lekkage

Dak renoveren en dakkapellen vernieuwen

Wij hebben een oud boerderijtje gekocht uit bouwjaar 1920, waarvan wij op 10 februari de sleutel krijgen. Het dak is in 1970 vernieuwd. Wij willen het gehele dak van 100 m² laten vervangen en laten isoleren. Er staan twee dakkapellen op van ongeveer 3 meter lang, die ook vervangen moeten worden. Wij willen een houtkachel gaan plaatsen. Daar moet dan ook gelijk een rookkanaal en doorvoer voor worden gemaakt door het dak.

Plat dak op de garage repareren of vervangen

Het bitumen dak van mijn garage is lek bij de naden langs de rand van het dak. Ik zou graag een offerte ontvangen voor het repareren of eventueel vervangen van het dak inclusief isoleren. Het is een plat dak van een dubbele garage en 't gaat alleen om mijn gedeelte van 3 x 6 meter. De buren doen namelijk niet mee.

Nieuw dak op de schuur aanbrengen

Ik wil graag een nieuw dak op de schuur aan laten brengen. Ik wil het asbest dak van de schuur laten verwijderen en wil er een nieuw pannen dak op laten leggen. Het gaat om een puntdak van ongeveer 2 keer 50 m2. De klus is het installeren van het dak (dakplaten) en pannen. Graag de kosten voor het verwijderen en afvoeren van het dak apart vermelden.

Dakpannen dak vernieuwen

Ik ben bezig met de aankoop van een oud huis waar de dakpannen niet lang verleden zijn vernieuwd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten voor de begroting. Huis is ongeveer 10 meter lang, wat de hoek van het dak is weet ik niet.

Dakpannen herstellen

Er is bij een stevige regenbui altijd lekkage in de woonkamer dat mogelijk van het kantelraam komt. Daar is de dakpannen-constructie niet goed meer en dit willen wij graag laten herstellen.

Dakgoten vervangen

Ik wil de dakgoten aan de voor- en achterzijde van mijn woning laten vervangen. Het gaat om totaal 14 m1. Er zitten nu houten bakgoten die ik wil laten vervangen door kunststof materiaal.

Verzakking zinken dakgoot oplossen

Aan de achterkant van het huis is de zinken dakgoot op een stuk van ongeveer 1 meter, waarschijnlijk wat lager geworden/verzakt of in eerste instantie al wat lager geweest. Daardoor hebben wij de laatste dagen bij de extreme regenbuien een waterval over de dakgoot. De goot hangt aan de bovenkant van de eerste verdieping.

Vastzetten van de nokvorsten

Onze nokvorsten zitten los. Vastzetten van de nokvorst met Flexim of iets dergelijks. Lengte circa 6 meter

Zinken dakgoten in houten bak vervangen

Bestaande goten vervangen door kunststof goten aan de voor en achterkant. ( bestaande goten voor en achterkant nu gemaakt van houten bak met zink goot daarin gemaakt)

repareren platdak

platdak 15m2 voorzien van lichtkoepel 1m2 vervangen of repareren van bituum laag

platdak repareren

platdak 15m2 met koepelraam 1m2 bitumen vervangen of repareren

schuurdakbedekking

Schuur van 6mtr.70 x 540 liggen ni sngels op, maar lekt door op vele plaatsen

IK wil graag van mijn dak van de caravan ...

IK wil graag van mijn dak van de caravan gedeelte opnieuw laten bedekken. De goten 12.5m lang breed 10 cm en misschien overdwars de naden dicht maken. Het dak is van Aluminium. Locatie omg rockanje

Ik wil graag een deel van het dak(in de ...

Ik wil graag een deel van het dak(in de hoeken) van de caravan opnieuw bedekken( de naden en de 2 goten die zijn 12.50 lang en 10.cm breed het dak is alliminuim, die zouden evt. Kleine lekkage in hoeken van caravan gehad. Goten van alluminium zijn lek. wat kost zoiets ik denk zelfs dat het 2 uur werk is mvg

Dakbedekking van platdak ...

Dakbedekking van platdak vernieuwen. Betreft platdak van twee woningen met een totaal opppervlakte van ca. 25 vierkante meter. De huidige dakbedekking is een asfaltlaag met grind. De onderplaat is vezelplaat. Deze zal op enkele plekken vernieuwd moeten worden.

bekijken van de staat van de dakgoten en ...

bekijken van de staat van de dakgoten en regenpijpen. Mogelijk vervangen regenpijpen en onderhoud aan de betimmering van de dakgoten.