Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Rijswijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Rijswijk heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Rijswijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Rijswijk of directe omgeving.

1000 klanten uit Rijswijk bevelen een bij Casius in Rijswijk aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Rijswijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: 250 m2 geisoleerde dakplaten en nieuwe dakkapel van 13 meter, vervangen en isoleren rieten dak, lessenaarsdak van Houtskeletwoning bekleden, schuurdak met riet bedekken, asbest dakbeschot verwijderen en dak vernieuwen inclusief isolatie en nieuwe dakpannen, pannendak bungalow van buitenaf isoleren, sneldekkers verwijderen en pannen met zonnecellen terugplaatsen, nieuw dak met dakkapellen realiseren, plat (beton)dak isoleren en met bitumen bedekken, dakpannen vervangen, vervanging keramische dakpannen en aanbrengen dakisolatie (buitenzijde)., dakrenovatie, dakreparatie, vernieuwen rieten dak, puntdak en vloer van de zolder vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Rijswijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Rijswijk:

Boeiboorden voorzien van trespa bekleding

Eengezinswoning, boeidelen bekleden met traspa. Indien nodig een reparatie ten gevolge van een oude lekkage repareren. Het gaat over ong. 16 meter (voor en achter) 25/35 cm breed en hoog. Eventueel samen met de buren, afh. Offerte.

Nieuw plat dak + groendak met grassen / struiken

Het vervangen van een plat bitumen dak op de schuur / garage van ongeveer 30-35 m2 (van 2 eigenaren) op deel van 20 m2 (1 eigenaar). Dit ivm einde levensduur, eerste lekkage en niet meer goed afwateren van het dak (water blijft te lang staan, geeft lekkage).Daarnaast aanleggen van een groen dak met grassen / struiken (hoger ivm uitzicht) en zorgen voor goede afwatering. Mogelijk aansluiten regenton, grotere afvoer en/of afsluiten van riool.

Dakisolatie vervangen

De bovenste verdieping van mijn huis is zeer moeilijk te verwarmen. Ik wil graag weten of mijn dakisolatie voldoende is of mogelijk de oorzaak van het probleem. Indien een dakisolatie de oplossing is, wil ik dit laten uitvoeren.

Kunststoflaag onder afschot van schuurdak aanbrengen

Bitumenlaag op schuurdak van 2 bij 3 meter is circa 30 jr oud. Bitumen laat nu water door wat de schuur in sijpelt. Kennis adviseert een kunststoflaag onder afschot te laten aanbrengen. Graag ontvangen we hier een offerte voor.

EPDM dakbedekking vervangen

Ik ben op zoek naar een dakdekker die mijn dakbedekking kan vervangen. Het is een plat dak, afmeting 3.30 bij 2.60, waarbij de oude bedekking verwijderd moet worden en moet worden vervangen met EPDM. Er is wat hout onder de bedekking kromgetrokken door waterschade, hier zou ik graag advies voor ontvangen.

Zinken dakgoot vervangen en houten ombouw deels herstellen

Wij denken dat onze zinken dakgoot vervangen moet worden en de houten ombouw deels hersteld in verband met lekkage.

Dak renovatie/ vervangen

Wij willen graag ons dak laten vervangen/ renoveren. Het heren hoekhuis heeft 2 platte delen. Deze delen zijn ongeveer 6 bij 6 meter en 6.50 bij 5 meter. Er ligt nu bitumen en grond op. Het is voor ons niet duidelijk of de daken echt vervangen moeten worden of delen gerepareerd. Daar maken wij graag een afspraak voor om dit te bespreken. Daarnaast is het voor ons ook niet duidelijk wat de verschillen zijn tussen bitumen en EPDM.

Loodstroken en bitumen balkon vervangen

De loodstroken en bitumen van mijn balkon van 3 m2 zijn aan vervanging toe.

Bungalow-dak isoleren met overzetdak

Wij hebben een bungalow met een hellend dak 12 x 6 meter aan beide kanten, aan 1 kant is een dakkapel. Huidige dakbedekking: shingles. Wil graag een overzetdak met isolerende dakpanplaten en isolatiefolie (1 cm). Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Stalen dakplaten of dakpanplaten Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest

Gehele dakconstructie vervangen en verhogen

Wij willen het bestaande zadeldak van een 100 jaar oud huis laten vervangen, horizontaal oppervlak 4,7 x 8 meter. Omdat de huidige verdieping erg laag is, willen we de nok van 5,3 meter naar 6 meter hoog brengen en dakkapellen aan beide kanten, over (vrijwel) de gehele lengte aanbrengen, zie ook schetsen/tekeningen in bijlage. Constructietekeningen/berekeningen moeten nog worden uitgewerkt (door u indien mogelijk, anders zullen wij zelf een architect/constructeur inschakelen). Verschillende opties (bijv. dakbedekking/isolatie/gevelbekleding) moeten nog besproken worden. We denken nu aan stalen platen met dakpan profiel om gewicht te besparen. Dak wind/waterdicht opleveren svp. Al het afwerken zullen we zelf uitvoeren. Vergunningaanvraag is gestart. Uitvoering gewenst in 2019.

Daklekkage oplossen

Het EPDM dak van mijn bijkeuken lekt en het lijkt nodig om die te vervangen. Graag advies en een offerte. De binnenmaat is ongeveer 470 x 210 cm.

Golfplaten daken vervangen

Momenteel liggen er gespijkerde asbest golfplaten op het schuine dak. Per huis ongeveer 25 vierkante meter. De bedoeling is dat de dakdekker de oude platen verwijderd en er nieuwe platen oplegt. Van Avalex heb ik grote zakken gekregen waarin de oude platen vervoerd mogen worden naar de stortplaats. Het wegbrengen van die zakken regelen we zelf. Bij een goede prijs hebben 12 bewoners uit de straat aangegeven mee te willen doen. Ik hoor graag van u.

Vervangen van het dak

Het huis is gebouwd in 1920. Op het dak ligt nu teer met grind. Oppervlakte van het platte dak is ongeveer 50 m², met 1 schoorsteen en een lichtkoepel van 80 x 80 cm (draadglas). Het dak aan 3 zijden voorzien van daklijsten, een zijde is gedeeld met de buren. Op het dak staan zonnepanelen. We overwegen een bitumen of groen dak.

Asbesthoudende leien vervangen

Op het dak van mijn woning dienen de asbesthoudende leien vervangen te worden. Hiervoor is een inventarisatie rapport aanwezig. De leien moeten worden verwijderd, afgevoerd en daarna dienen er nieuwe leien geplaatst worden. De woning is goed te bereiken.

Dakbedekking aan laten brengen

Ik wil graag dakbedekking aanleggen over een dak van 45 m2. Het huidige dak is van bitumen en er moet nieuw bitumen overheen komen. Het dak is op de 1e verdieping.

Dakbedekking op dakopbouwen

Wij zijn een bouwbedrijf op zoek naar een nieuwe vaste professionele partner die voor ons de dakbedekking doet voor onze projecten. Voorafgaand prijsindicaties uitbrengen zodat wij dit door kunnen berekenen aan onze klanten in een totaalofferte. Indien mogelijk op basis van groffe m2 prijs. Wij komen uit de regio Den Haag / Rijswijk Ik hoor graag van jullie. Gr

Daklijsten en -bekleding repareren

Graag wil ik een offerte voor het vervangen van de daklijsten aan de onderkant van het balkon. Afmeting totaal: ongeveer 500 cm breed / ongeveer 450 cm hoogte / 18 mm dikte en graag multiplex. Het gaat om een balkon op de eerste etage, gemakkelijk bereikbaar. Foto's beschikbaar. Eventueel per mail als bijlage.

Zinken balkondelen herstellen

Ik wil de zinken bedekking van het balkon laten herstellen. Ook wil ik de dorpels en kozijnen van 10 m2 van het balkon vervangen. Dit is in verband met lekkage.

Bestaande regenpijp op de dakgoot aansluiten

Bij vernieuwen van dakgoot is men vergeten de regenpijp aan te sluiten aan de dakgoot. Wat gedaan moet worden is een gat maken. In dakgoot en verbinden met regenpijp. Het gaat om een klein klusje.

Regenpijp vervangen

Wij willen graag onze regenpijp met een lengte van 7 meter laten vervangen. Het mag van normaal PVC materiaal worden gedaan.

Lekkage vanuit dak oplossen

Een tijdje geleden heb ik wat lekkage gehad vanuit het dak na een sterke regenbui. Ik heb dit met de VvE besproken en wil graag een offerte aanvragen. Is het mogelijk dat iemand komt kijken of er alleen reparatie gedaan met worden of dat het hele dak weer opnieuw gemaakt met worden? Het betreft een plat dak met bituum van ongeveer 190 m2 totaal, dit zijn 2 woningen.

Daklekkage repareren

Ik heb een lekkage aan mijn platte dak. Graag laat ik de lekkage oplossen. Daarnaast zou ik graag een nieuwe laag bituum willen laten aanbrengen. De oppervlakte is ongeveer 20 m2.

Grind van het dak wegzuigen

Een aanbouw in Rijswijk krijgt een groen dak. Het grind moet verwijderd worden. Maar de aanbouw ligt boven water op een paar meter van de begroeide waterkant. (Endezand Rijswijk). De werkplek is redelijk goed bereikbaar. De afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan. Graag van te bij voorbaat telefonisch contact over de werkplek hebben met de klant door de vakman.

Dak met (asbest) leien renoveren

Graag wil ik de asbest leien op mijn schuine dak laten vervangen. De oppervlakte bedraagt circa 15 m2. De oude leien worden verwijderd en afgevoerd. De ondergrond schoon en spijkervrij gemaakt. Indien noodzakelijk wordt er een nieuwe folielaag met latten aangebracht. De nieuwe leien worden met RVS haken vastgezet en de aanwezig dakkapel wordt bij de leien afgewerkt met loodslab. Graag ontvang ik uw offerte voor deze werkzaamheden. Het is een schuin dak met dakkapel. Ik heb geen asbestinventarisatierapport op laten maken, buren wel en hieruit bleek dat het asbest platen waren. Het dak is benaderbaar via een achterbalkon, een stijger is niet nodig. De hoogte van de dakgoot vanaf het balkon is ongeveer 2.40 meter.

Verstopte regenpijp vervangen

Mijn regenpijp (PVC) is verstopt, misschien door grondverzakking. De regenpijp is aan vervanging toe. Een rijtjeshuis. Graag een offerte. De regenpijp is ongeveer 5-6 meter lang.