Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor vlakke lichtkoepel plaatsen:

Vlakke lichtkoepel plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een vlakke lichtkoepel in een plat betonnen dak van een uitbouw. Ik denk aan verschillende maten : 2x 100x100 of 1 lange smalle van bv 300x50 of 300x 75
Onze klant uit Rijnsburg (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vlakke lichtkoepel plaatsen uit heel Nederland:

Nieuwe dakbedekking met isolatie aanbrengen

We willen het platte dak (met houtskelet) van nieuwe dakbedekking voorzien. Oude bitumen is circa 20 jaar oud met grind er op. Oppervlakte is circa 82 m2. Zie plattegrond voor exacte maten. De werkzaamheden betreffen: Voorbereiding * Controle vergunningen, toegang en bereikbaarheid project * Transport materiaal. Plaatsen rolsteiger, ladder of ander klimgerei rondom pand. Deze komt tot bij de dakrand te staan (indien van toepassing) Werkzaamheden * De bestaande dakbedekking als ondergrond gebruiken voor de nieuwe dakbedekkingsconstructie. Grind in lengte banen opzij scheppen en de ondergrond, droog en stofvrij maken * Alle bestaande afvoeren en dakrand afwerking uitsnijden en verwijderen. De ondergrond controleren op gebreken en indien nodig herstellen. Zorgen voor een vlakke ondergrond. * Het gehele dak met 50mm PIR platen isoleren. * Het geheel mechanisch aan de ondergrond bevestigen met drukverdeelplaatjes. Vervolgens een tweelaags dakbedekkingsconstructie aanbrengen van APP bitumen. Onderlaag van VB460K60 en een toplaag 4mm dik van VB470K14 van Garantgum * Leveren en monteren van nieuwe aluminium afvoeren. De hwa op de bestaande regenpijp aansluiten * Aluminium daktrim op de dakranden monteren. Deze afwerken met een strook dakbedekking van voldoende breedte * De diverse op het dak aanwezige doorvoeren vervangen voor nieuwe dubbelwandige doorvoeren, maatvoering als bestaand * Waterdicht inwerken van de bestaande lichtkoepel * Waterdichte aansluiting met het dak van de belendende panden maken

Gat in betondak zagen

Ter plaatsing van een Velux lichtkoepel (60 x 90 cm) hebben we een gat in het vlakke betonnen plafond (=dak) nodig. Ik zie uw offerte graag z.s.m. terug.

Vlakke lichtkoepel leveren en plaatsen

Er dient een lichtkoepel geïnstalleerd te worden in een uitbouw met een houten dak en bedekt met bitumen. De maat van de lichtkoepel 50 x 150 cm.

Lichtkoepel in platdak van beton

Graag ontvang ik een prijs voor het plaatsen van een lichtkoepel op een plat dak beton met een afmeting van 150 X 50 cm, vlakke lichtkoepel strak uiterlijk. Tevens wil ik weten hoe groot de schade aan de binnenkant van het plafon dan is, is dit direct weer afgewerkt of moet het hele plafon opnieuw geverfd worden.

Lekkende lichtkoepel repareren

In het schuine dak (dakpannen) zitten twee vlakke lichtkoepels. Bij hevige regen lekt een van deze twee lichtkoepels. Graag zou ik dat willen laten repareren.