Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Ridderkerk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Ridderkerk heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Ridderkerk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Ridderkerk of directe omgeving.

377 klanten uit Ridderkerk bevelen een bij Casius in Ridderkerk aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Ridderkerk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: rieten kap plaatsen op onze nieuwe woning, dak vernieuwen van appartementencomplexen, inclusief isolatie en sedumdak, gehele dak verhoging 2 onder 1 kap buren ook, het renoveren van een groot zadeldak, het realiseren van een nieuw dak op een woning, kantoordak isoleren en bitumen vervangen 220 m2, puntdak met asbest vervangen, inclusief isolatie en zonnepanelen, dakrenovatie drie woningen, het vervangen van dakpannen en controleren staat dak, dakpannen vervangen, isoleren en extra dakkapel aanbrengen, plat dak vervangen van woning met isolatie, asbest golfplaten verwijderen en nieuw dak plaatsen, dakpannen vervangen van 2 woonhuizen en 3 garages, het realiseren van een dubbel leien dak, plat en puntdak inspecteren en renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Ridderkerk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Ridderkerk:

Dakbedekking vervangen

Graag wil ik mijn dak laten vervangen voor geïsoleerde dakpanplaten. Oppervlakte schuur is 12 x 8 meter. ook goten en zij-afwerking.

Boeidelen en windveren van hoekwoning vervangen

Ik wil graag mijn windveren laten vervangen voor keramiek of trespa. +- 24 meter. De woning heeft een begane grond en 1 verdieping.

Lekkende schuurdak herstellen en extensief sedumdak realiseren

Mijn schuurdak, plat met bitumen, lekt. De lekkage moet dus verholpen worden (nieuwe dakbedekking?) En ook wil ik graag een sedum (extensief?) dak er op. De oppervlakte is ongeveer 12 m2.

Dak isoleren buitenzijde en slechte dakpannen verwijderen

Ik wil mijn dak isoleren vanaf buiten en de slechte pannen vervangen. Het gaat om een puntdak en ik schat dat elke zijde 6 x 9 meter is. Aan de achterkant hebben wij een dakkapel van 4 meter breed ongeveer. Het gaat om een rijtjeshuis. Aan de voorkant kan een stijger geplaatst worden, aan de achterkant een zit een uitbouw daar wordt het lastiger. Hoeveel dakpannen er verwijdert moeten worden, weet ik niet, daar zou naar gekeken moeten worden. Graag ook alles afvoeren.

Het vervangen van de dakpannen van een tussenwoning

Ik zoek een dakdekker voor het vervangen van de bestaande dakpannen op de woning. Het gaat ongeveer om 72 m2. Het betreft een tussenwoning. Het is mij niet bekend of hier een vergunning voor nodig is.

Dakrenovatie pvc

Plat PVC dak van 30 jaar oud is aan een onderhoudsbeurt/vervanging toe... t gaat om ongeveer 50 m2.

Doorvoer maken voor mechanische ventilatie afvoer

Het dak is ongeveer 7 meter hoog. Er moet een dakdoorvoer komen voor ventilatie, er moet een buis op komen met een doorsnede van ongeveer 16 cm. Eventueel ook van het dak een buis naar beneden inclusief mechanische ventilatie.

Schuine dak isoleren

Graag wil ik het schuine houten dak met een hoek van 30 graden laten isoleren. Het gaat om een hoekwoning van 5.70 bij 8.10 meter groot. Er worden nog 4 dakramen van 1 bij 1.18 meter geplaatst. Kunt u mij de verschillende kosten doorgeven voor het isoleren van binnenuit en van buitenuit zodat ik hier een goed beeld van heb? Mocht er geïsoleerd worden van buitenuit dan kunnen de pannen terug geplaatst worden, mocht het van binnenuit zijn dat doe ik zelf de afwerking.

Zink op afdak boven de voordeur repareren

Ik zou graag het afdakje willen vervangen. Er ligt nu shingles op. Het gaat om een afdak van 238 x 80 cm. Ik wil dat er zink gebruikt wordt voor de bouw.

Leien met asbest vervangen

Ik ben op zoek naar een dakdekker die mijn dak van circa 90 m2 kan vervangen. Huidige situatie is een laag met asbesthoudende dakleien, deze dienen gesaneerd te worden en de nieuwe dakleien dienen hetzelfde worden als de andere huizen in de buurt.

Dak met Tuile du Nord pannen vervangen

Ik heb een huis uit 1915 met een zinken splitsing in het dak. Het schuine pannendak (160 m2 Tuile du Nord pannen) dient vervangen te worden. Zo ook het folie, boeiboorden en pannenlatten. Tussen het dak in, zit een plat dak van 20 m2, waar het bitumen van vervangen moet worden. Ook zou ik graag willen dat het oude dak afgevoerd wordt.

Dak demonteren en nieuwe plaatsen

Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Oude golfplaten demonteren ik denk met asbest en dan platen isolatie erop. Het moeten platen zijn die gelijk waterdicht zijn en het dak is ongeveer 1000 m2.

Dakgoot en boeiborden vervangen

Voor en achter de boeiborden vervangen, en de dakgoot repareren of vervangen huis is 6,5 meter breed

Dakrand garage voorzien van trespa of hpl platen

Wij willen graag de dakrand van de garage (plat dak) laten voorzien van trespa of hpl platen. Momenteel is het een allegaartje en zit er op elke zijde wat anders. Het hout onder de diverse materialen die er momenteel op zitten is rot en moet ook vervangen worden. Totale omtrek is ongeveer 19 meter (6,20 x 3,20). Reacties svp per email

Dakpanplaten leggen op de serre

Stalen dakplaten of dakpanplaten. Nog geen dak aanwezig. Het is voor een serre met als afmetingen 660 cm X 270 cm in geïsoleerde uitvoering. Graag een offerte met geïsoleerde platen en niet geïsoleerde platen.

Bitumen vervangen door bitumen met isolatie

Het betreft het verwijderen van het bitumen van een bungalow dak van 16 x 11 meter groot. Hier na wil ik er Pir isolatie met afschot op laten plaatsen en bedekken met EPDM. Het dak heeft 1 schoorsteen, 4 water afvoeren en 3 ontluchtingen.

Dak volledig laten renoveren

De klant wil zijn dak laten renoveren. Het gaat hier om het aanbrengen van een nieuwe isolatiefolie, het leggen van nieuwe pannenlatten en het vernieuwen van de dakpannen. De klant zal zelf het materiaal aanschaffen. Eerst moet de vakman het oude werk verwijderen en afvoeren. Het dak begint op de 1e verdieping en is goed bereikbaar.

Dakpannen laten vervangen

Graag ontvangen wij een offerte om aan de achterzijde van ons dak de dakpannen te vervangen

Puntdak op een garage met een plat dak laten maken

Onze garage / schuur is voorzien van een plat dak. Dit platte dak willen we laten vervangen door een puntdak (pannendak). Dit wil ik inclusief goten en afvoer aansluiten op bestaande riolering. De garage / schuur is ongeveer 3,2 meter breed en 8,5 meter lang. Isoleren en aftimmeren binnenzijde voer ik zelf uit. Dus de oplevering moet casco zijn met waterdichte wanden. Ook willen wij een betonnen vloer willen als dat eventueel zou kunnen.

Dakbedekking herstellen op een plat dak

Ik heb een woning die aan de tuinkant is uitgebouwd. Er is nu lekkage via het platte dak van die uitbouw en ik wil dat graag laten herstellen. Het dak is ongeveer 10 m² groot. Het is mij onbekend wat voor dakbedekking er op ligt. Het is een oud pand. Ik laat de klus graag even bekijken en ontvang dan uw reparatievoorstel en een offerte. Ik woon momenteel elders, we moeten even een afspraak inplannen.

Dakgoten vervangen

Graag laten wij de zinken dakgoten bij onze woning en de woning van de buren vervangen. De totale lengte voor is 12 meter en achter ook 12 meter.

Eternit leien vervangen

Het betreft het verwijderen en vervangen van asbest houdende leiendak (eternit). Zadeldak totaal ongeveer 87 m2. Ook leveren van nieuwe leien bedekking. Tevens betreft het mogelijk een collectieve opdracht met meerdere woningen. Ik wil ook graag dat de vakman het puin afvoert.

EPDM vernieuwen op overkapping

Ik wil graag het EPDM vervangen op een overkapping. Overkapping is globaal 5 meter bij 3.30 meter. Dak aftimmeren en bekleden met EPDM inclusief afwatering in dak.

Dakconstructie vervangen en pannen hergebruiken

Nieuw dak (oude dakpannen hergebruiken indien mogelijk), het betreft ongeveer 100 m². Oude dak constructie is verzakt en aangetast door houtworm. I.v.m. werk graag contact via e-mail, zodat ik zelf telefonisch contact kan opnemen

Dakpannen en panlatten vervangen

De dakpannen en panlatten vervangen: het betreft een pannendak van ongeveer 60 vierkante meter met een grote en een kleine dakkapel. Kunt u een indicatie van de kosten, een globale prijs, per mail sturen?