Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor boeiboorden laten vervangen door keralit:

Boeiboorden laten vervangen door keralit

willen huidige houte boeiboorden rond dakgoot en langs dak van zowel huis ls garage laten vervangen door keralit/ Ons huis is een geschakelde 2-onder-1 kap - met een keuken / garage tussen de volgende huizen. Hierdoor is een speciale 'stelling' nodig om bij de dakrand te komen
Onze klant uit Rhoon (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boeiboorden laten vervangen door keralit uit heel Nederland:

Boeiboorden vervangen door kunststof

Wij wonen op een hoekhuis en daar moet het boeiboord vervangen worden. Achter en voorzijde, is ongeveer 6.5 meter per kant en de nok is ongeveer 8 meter breed in een hoek van 45 graden zadeldak. Op de hoeken begint het te rotten dus dit zal geinspecteerd moeten worden om de mogelijkheden te bekijken. Graag horen wij wat de mogelijkheden zijn en de kosten.

Boeiboorden vervangen door kunststof

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het laten vervangen van houten boeiboorden door trespa boeiboorden of een ander alternatief. Het gaat om 22 strekkende meter, rondom het huis.Graag hoor ik van u welke informatie u nog meer nodig heeft.

Dakkapel opnieuw bekleden, boeiboorden vervangen en mogelijk spouwmuur isoleren

Ik wil graag de dakkapel opnieuw laten bekleden samen met de boeiborden van mijn woning. De dakkapel is ongeveer 2,5 meter breed en bekleed met vermoedelijk keralit. Ik zou onderhoudsarm materiaal ervoor terug willen hebben. Ik heb een 2-onder-1 kap woning, maar ik durf niet te zeggen hoeveel meter de boeiboorden zijn. Het materiaal maakt niet veel uit, graag onderhoudsarm. Tevens sta ik open voor spouwmuurisolatie. Woning is uit 1980, ik heb geen idee of er al spouwmuurisolatie aanwezig is. Ik heb twee verdiepingen en een zolder.

Boeiboord reparatie of vervangen

Het vervangen van de boeiboorden van twee dakkapellen van voor en achter. Afmeting weet ik niet. Materiaal is mogelijk van hout maar ik wil iets anders en laat mij voorlichten.

Boeiboord vervangen door keralit

De boeiboorden moeten hoognodig vervangen door keralit. Aan de achterkant van het huis gaat het om een boeiboord van ongeveer 4.5 m bij 50 cm. Er zit nu nog een houten boeiboord dat volledig verrot is. Aan de voorzijde van het huis bevind zich ook een boeiboord van ongeveer 4.5 m bij 50 cm (deze lijkt nog van wat betere kwaliteit). De kozijnen zijn onlangs vervangen waarbij duidelijk werd dat met name het boeiboord aan de achterzijde echt heel slecht van kwaliteit is.

Dak isoleren en nieuwe pannen erop

Huidige dak dateert uit 1982. Dakisolatie moet vervangen worden voor min 14 cm nieuwe isolatieplaten. Er zit momenteel een soort tempex piepschuim van ongeveer 8 cm in het dak. Wat mijn idee is om een soort deken (isolatiemateriaal) over bestaande isolatie te plaatsen. De huidige isolatie blijft dus. Nieuwe keramische pannen moeten op het dak, nieuwe boeiboorden en nieuwe hemelwater afvoer(goot en buis). Woonhuis betreft 86 m2. Aanbouw betreft 54 m2. Graag een inclusief prijs. In mei/ juni wil ik beginnen.

Boeiboorden vervangen

Wij willen graag de boeiborden rondom de schuur en huis vervangen, gaat om 34 meter. Indien mogelijk graag over de oude houten boeiboorden heen. Hoogte kan worden geschat via de foto

Boeiboord repareren

Ik wil graag de boeiboorden van mijn bijkeuken laten repareren/vervangen. De oude zijn er gedeeltelijk afgewaaid met de storm. Het gaat om een stuk van 25 cm hoog, 4 meter lang (en bij vernieuwen:) een stuk van 25 cm hoog en 2 meter lang.

Boeiboorden vervangen

Graag wil ik de boeiboorden laten vervangen voor het volledige huis. Afmetingen zijn niet bekend, oud materiaal ook graag afvoeren.

Boeiboorden vervangen

Ik wil graag de boeidelen vervangen van ons woonhuis, voor en achter. Achter is bereikbaar via balkon en is ongeveer 6 m, voor is 7 m. Graag in hout en duurzaam. Minimaal in grondlak, liefst afgelakt in lichte creme kleur.

Partners

Partners van Casius