Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor nokpannen vastzetten en afdichten:

Nokpannen vastzetten en afdichten

Het cement onder de nokpannen vernieuwen. Lengte van het dak 24 meter. Patiobungalow met 1 verdieping bouwjaar 1980.
Onze klant uit Rhoon (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nokpannen vastzetten en afdichten uit heel Nederland:

Nokpannen vastzetten en dichtmaken

De oude afdichting tussen de dakpannen gaat er langzaam tussenuit, kunststof schroot met een soort schuimrubber. Het dak betreft 9 x 8 meter en is bedekt met sneldekkers.

Dakpannen op de nok vastzetten

Op de nok is de specie tussen de dakpannen eruit. Er is vocht naar binnengekomen op de muur. De nok is circa 4 meter lengte, op circa 8 meter hoogte. Of er moeten nieuwe nokpannen aangebracht worden.

Nokpannen vastzetten en afdichten

Ik wil de nokvorsten op nieuw waterdicht op het dak laten zetten. Het zijn betonnen sneldekkers. De vorsten zijn er niet vast op gelegd, ik denk met spijker of zoiets. Geen cement in ieder geval. Lengte is 6.30 meter.

Nokvorst op het garagedak vastmaken

De nokpannen beginnen los te laten op dak garage. Graag laat ik deze weer vastzetten. De lengte van de garage is ongeveer 7.50 meter.

Nokpannen vastzetten en afdichten

Ik wil graag de nokpannen van een oude boerderij in Amsterdam Zuidoost, vervangen waar nodig, en opnieuw vastzetten met dakmortel. Lengte nok ongeveer 20 meter. Eventueel ook loodwerk checken en herstellen. Voor bezichtiging kunt u me bellen.

Nokvorsten vastzetten bij eengezinswoning

Ik zou graag de nokpannen van mijn dak vast laten zetten. De nokpannen lopen over circa 5 meter. Het betreft een eensgezinswoning.

Dakinspectie en nokpannen vastzetten

Op mijn huis van 1980 liggen de nokpannen los. Zijn de pannen nog in juiste staat en is het mogelijk de nokvorsten vast te zetten? De nok is circa 6 meter lang. In de toekomst wil ik hier zonnepanelen laten aanbrengen. Wat zal dit ongeveer kosten? Het betreft een eengezinswoning met 2 verdiepingen.

Nokpannen die los zitten vastzetten

Waarschijnlijk zitten de nokpannen los, ik heb last van lichte lekkage op mijn zolder. Het betreft een hoekhuis met ongeveer 5 á 6 meter nok. Kunt u mij een prijsopgaaf doen?

Nokvorsten vastzetten

Het cement tussen de nokpannen is heel broos. Ik wil het cement laten vervangen en opnieuw laten dichten. De breedte van het huis is ongeveer 5 meter. Het betreft een eengezinswoning met 2 verdiepingen.

Nokvorsten vastzetten

Het vervangen van het cement tussen de nokpannen. Ongeveer 5 tot 6 meter nok.

Partners

Partners van Casius