Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor boeiboorden vernieuwen:

Boeiboorden vernieuwen

Het is hard nodig dat de boeiborden aan mijn huis vernieuwd worden. Het betreft een bungalow waaraan rondom ca. 85 meter boeiboord zit van 40 cm. hoog, waarvan ca. 13 meter met een overstek van 60 cm (onderlatjes). Het lijkt heel veel maar de schilder heeft het ruwweg voor mij opgemeten. Ik denk aan Trespa en bespreek dit graag met de vakman. Geen haast maar het moet wel binnen nu en 1 jaar gebeuren.
Onze klant uit Rhoon (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boeiboorden vernieuwen uit heel Nederland:

Dak van de stacaravan vervangen of repareren

Mijn stacaravan uit 2013 en het dak, bekleed met dakleer, en de boeiboorden zijn aan vervanging / reparatie toe. Op dit moment is er geen lekkage, maar meerder mensen hebben mij geadviseerd het dak te laten nakijken en waarschijnlijk vernieuwen repareren. De boeiboorden dienen in ieder geval vervangen te worden. De caravan is ongeveer 11 x 4 meter met een schuin dak (punt zit overdwars).

Boeiboorden vernieuwen

Het verwijderen van bestaande (verrotte) boegborden aan huis, 4 stuks, en vernieuwen met witte nieuwe van Trespa, semi kunststof, 2 maal ~ 2 meter x 35 cm aan badkamer achterzijde huis 1e etage, met aanpassing aan regenpijp 1 maal ~ 2 meter x 35 cm aan muur met buren op 1e etage op balkon. 1 maal ~ 4,2 meter x 35 cm aan buren uitbouw in achtertuin, met aan passing aan huisprofiel

Pannendak en boeiboorden vernieuwen

Het betreft de renovatie van een pannendak van ongeveer 100 m2. De boeiboord is door lekkage kapot en moet vervangen worden. Het gaat om ongeveer 6 meter overstek. De andere boeiboorden lijken goed. Ik heb een aanvullende vraag: is wat de meerprijs is als het dak aan de buitenzijde van isolatielaag wordt voorzien.

Dak vernieuwen

Ik wil de dakpannen vervangen, asbest dakbeschot verwijderen, isolatie aanbrengen, dakbeschot met panlatten aanbrengen, nieuwe zinken goten en boeiboorden en dakplanken aanbrengen. Schuin dak vrijstaande woning 2 vlakken van totaal 120 m2. Er zit 1 velum dakraam in. Ook is er een schoorsteen op de nok en een ventilatie afvoer.

Dakrenovatie van pannendak

Specificatie dak: totale dakoppervlak van ongeveer 250 m² is verdeeld over drie zadeldaken elk 9 meter lang en 4 meter hoog. Tussen 2 aanliggende daken ligt een goot, tussen twee daken is een doorgang gemaakt dmv een dakkapel, in 1 dakvlak is een dakkapel met ramen. In het dak zijn 3 schoorstenen *isoleren van het dak langs de buitenkant *vernieuwen van de houten onderdelen, windveren, boeiboorden *dakgoten en hemelwaterafvoer vervangen *lood vervangen *rotte onderdelen vervangen, tijdens inspectie is in de dakconstructie van 2 van de 3 daken geen houtrot vastgesteld, maar de boeiboorden en windveren zijn op, en daarachter bestaat de mogelijkheid op houtrot. In de derde dakconstructie is rot vastgesteld in enkele sporen. *na inspectie is de conditie van de dakpannen in voldoende goede staat gebleken. Hoeveel zou het kosten om alle pannen te vernieuwen Wij willen deze werkzaamheden laten uitvoeren aan een pand dat wij aan het kopen zijn. Er is een bod gedaan op de woning en proberen dit kalenderjaar de hypotheek rond te krijgen. Op dit moment hebben wij nog geen behoefte aan een heel gedetailleerde offerte, maar wel aan een indicatie van de renovatiekosten om onze begroting te maken. Mochten we de klus aan u willen geven, zou u deze klus dan in februari-maart kunnen uitvoeren?

Boeiboorden vervangen en vernieuwen

Vervangen van de boeiboorden (hout) rondom de garage (ongeveer 20 meter) en in de nok van het dak (ongeveer 11 meter) door onderhoudsvrije platen (trespa of keralit ) In de boeiboorden in de nok van het dak zit 1 groef De boeiboorden rondom de garage bevatten 2 groeven. Graag willen we dit effect, wanneer het mogelijk is behouden.

Plat keukendak vernieuwen

We hebben een lekkage in de keuken. Het dak is minstens 25 jaar oud en is daarom aan vernieuwing toe. Ook de boeiboorden moeten vervangen worden. Misschien ook isoleren. Wil dat graag met u bespreken. Zou u kunnen langskomen om de situatie te bekijken?

Diverse werkzaamheden aan het dak

Het betreft de volgende werkzaamheden aan het dak van een twee-onder-een-kapwoning uit de jaren '30: - Zinken dakgoten vernieuwen (over een lengte van circa 20 meter); - Boeiboorden vernieuwen (over een lengte van circa 20 meter), bij voorkeur met onderhoudsarm materiaal als bijvoorbeeld 'Keralit'; - Dak en bekleding dakkapel vernieuwen; - Dak aanbouw (oppervlakte circa 12 m2) vernieuwen; - Regenpijpen vervangen/nieuwe plaatsen.

Boeiboorden vernieuwen met Keralit

Boeiboorden vernieuwen met Keralit van een hoekwoning, ongeveer 20 meter. Er is wel iets van een steiger of hoogwerker nodig.

Dakgoten en HWA vernieuwen

Op 18 september worden de boeiborden bedekt met trepa. Ik denk dat het handig is de dakgoten en boeiboorden gelijk te laten vernieuwen, nu dit nodig is. Het gaat om 3 dakgoten van elk 5 meter (zie foto) met HWA aansluiting.

Partners

Partners van Casius