Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Rhoon te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Rhoon heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Rhoon u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Rhoon of directe omgeving.

263 klanten uit Rhoon bevelen een bij Casius in Rhoon aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Rhoon bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: rieten kap plaatsen op onze nieuwe woning, dak vernieuwen van appartementencomplexen, inclusief isolatie en sedumdak, gehele dak verhoging 2 onder 1 kap buren ook, het renoveren van een groot zadeldak, het realiseren van een nieuw dak op een woning, kantoordak isoleren en bitumen vervangen 220 m2, puntdak met asbest vervangen, inclusief isolatie en zonnepanelen, dakrenovatie drie woningen, het vervangen van dakpannen en controleren staat dak, dakpannen vervangen, isoleren en extra dakkapel aanbrengen, plat dak vervangen van woning met isolatie, asbest golfplaten verwijderen en nieuw dak plaatsen, dakpannen vervangen van 2 woonhuizen en 3 garages, het realiseren van een dubbel leien dak, plat en puntdak inspecteren en renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Rhoon staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Rhoon:

Boeiboorden laten vervangen door keralit

willen huidige houte boeiboorden rond dakgoot en langs dak van zowel huis ls garage laten vervangen door keralit/ Ons huis is een geschakelde 2-onder-1 kap - met een keuken / garage tussen de volgende huizen. Hierdoor is een speciale 'stelling' nodig om bij de dakrand te komen

Pvc dak vervangen

Het gaat om het vervangen van de pvc dakbedekking van een plat dak van 6,3 x 4,6. Het huidige grind en tegels kan ik zelf eraf halen en terug leggen. Toegang via dakterras op lager gelegen dak.

Groen dak op carport

Wij willen een groen dak laten aanleggen op onze carport (nu voorzien van bitumen). De carport is 5 meter bij 4 meter.

Plat dak isoleren

Ik wil mijn platte dak laten isoleren. Het bitumen is nog goed dus ik denk aan een XPS platen op de huidige dakbedekking. Het oppervlakte dat geïsoleerd moet worden is ongeveer 130 m2. Het betreft een bungalow, dus alles begane grond.

Nokpannen vastzetten en afdichten

Het cement onder de nokpannen vernieuwen. Lengte van het dak 24 meter. Patiobungalow met 1 verdieping bouwjaar 1980.

Dakgoten schoonmaken

Ik zoek iemand die de dakgoten van 3 aaneengesloten woningen aan voor- en achterzijde kan schoonmaken. Het betreft ongeveer 42 meter en de woningen zijn goed bereikbaar.

Boeiboorden vernieuwen

Het is hard nodig dat de boeiborden aan mijn huis vernieuwd worden. Het betreft een bungalow waaraan rondom ca. 85 meter boeiboord zit van 40 cm. hoog, waarvan ca. 13 meter met een overstek van 60 cm (onderlatjes). Het lijkt heel veel maar de schilder heeft het ruwweg voor mij opgemeten. Ik denk aan Trespa en bespreek dit graag met de vakman. Geen haast maar het moet wel binnen nu en 1 jaar gebeuren.

Reparatie van lekkend dak

Daklekkage repareren en opsporen, gaat om circa 50 m2. Deels dakpannen en grotendeels dakkapel (plat). Dak is goed bereikbaar.

Lichtkoepel leveren en plaatsen

Graag een offerte voor het leveren van een lichtkoepel ter behoeve van een kantoorruimte, voorheen garage. Het betreft een kanaal, betonplaat dak constructie. Het is een bitumen dak met grind erop. De garage heeft een plat dak en geen verdiepingen. Met betrekking tot inbraak wil ik de beste veilige oplossing, welke indien mogelijk ook open kan worden gezet. De afmeting 100 x 130 cm dubbelwandig.

Asbest verwijderen en nieuwe daken plaatsen

Dak van schuur (200 m2) bestaat uit asbesthoudende golfplaten. Ik zoek een aannemer die deze kan verwijderen en een nieuw dak kan installeren dat stevig genoeg voor zo'n 20 zonnepanelen. Er is al een asbestinventarisatierapport gemaakt; 10 tot 15% asbest in de platen. De platen zijn 50 jaar oud. Graag ontvang ik een offerte voor de het verwijderen en afvoeren van de platen plus het aanbrengen van nieuwe.

Daklekkage repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Lekkage zit alleen in de woonkamer, komt volgens mij vanuit het dak.

Nieuw plat dak op keuken

Platte keuken dak lekt op verschillende plekken, oppervlakte ongeveer 35 m2.

Dakgoot vervangen van een tussenwoning

De zinken dakgoot bij mijn tussenwoning uit 1961 dient te worden vervangen. De lengte is ongeveer 9 meter. Kunt u mijn een advies geven over de mogelijke materialen voor de nieuwe goot?

Reparatie van een leien dak

Reparatie van een leien dak; lekkage verhelpen en het ontmossen van het dak. Het dak zal rond de 200 m2 zijn.

Dakshingles door EPDM vervangen

Het gaat om een 2 onder 1 kap woning. De woning is 6 bij 6 meter groot en aan de achterzijde zit een uitbouw van 6 meter lang en 4 meter breed. De hellende daken zijn shingles en het platte dak van de uitbouw is nu bituum. Het bituum dient te worden vervangen door EPDM. De 2 daklichten van 1 bij 1 meter in het platte dak dient te worden vervangen en de voegen van de schoorsteen uitgehakt en opnieuw gevoegd in verband met vochtdoorslag. Het bituum op de garage dient eventueel ook vervangen te worden door EPDM. De oppervlakte hiervan is 38 m2 en er dient eventueel een daklicht geplaatst te worden.

Renovatie van een rieten dak

Ca. 65 m2 rieten dak moet worden vernieuwd. Het betreft een oude stal die tegenwoordig een bedrijfsfunctie heeft. Ik schat dat het huidige riet er inmiddels een jaar of 30 op ligt.

Vogelwering in de dakgoot aanbrengen

Ik wil graag vogelwering in de dakgoot (vogels nestelen onder de pannen en vernielen isolatie ) aan laten brengen. Het gaat om een dakgoot van ongeveer 6 meter.

Zinken dakgoot vervangen

Van 2 woningen die in een hoek verbonden zijn moet de zinken dakgoot vervangen worden. Het betreft de bovenkant van de 1e verdieping. Tevens willen we dat in de hoek een afvoer wordt geplaatst, uitkomend in een grind put. De dakgoot is ongeveer 2 x 4.5 meter.

Dakkoepel en dakbedekking repareren of vervangen

Daklekkage opsporen (zinken dak) en repareren of vervangen. Dakkoepel is lek moet vervangen worden. Graag zo snel mogelijk in verband met lekkage binnen.

PVC dakgoten laten plaatsen

Graag de zinken dakgoten vervangen voor witte of antraciete pvc dakgoten. De lengte is ongeveer 5 meter per zijde. Omgeving Rhoon (Zuid-Holland).

Daklekkage op zolder oplossen

Ik heb op het dak van de zolder een lekkage, deze lekkage zit op een plek waar ook een pijp door het dak gaat. Op het plafond rondom de pijp zit de waterschade. Het is een pannendak, er lag echter een stuk bitumen (misschien van rond de pijp) in de tuin. Ik zoek iemand die de oorzaak van de lekkage kan achterhalen en deze kan repareren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Compleet dakpannen dak laten vernieuwen

Ons dak is ongeveer 55 jaar oud en heeft nu oudhollandse dakpannen. Tijdens een renovatie van de dakramen hebben we geconstateerd dat de pannen vervangen dienen te worden. Wij hebben een hoekhuis met dakkapel. Onze naaste buren willen ook graag meedoen. Indien nodig kan ik foto's mailen.

Daklekkage verhelpen bij de schoorsteen

Wij hebben een daklekkage wat waarschijnlijk bij de schoorsteen vandaan moet komen. Misschien het daklood of dakpannen? Je ziet het water lopen binnen in de kast waar de CV-installatie staat en loopt daar naar beneden de kamer in. Volgens ons is het een schoorsteen die niet meer in gebruik is. Het betreft een vrijstaande woning.

Dakgoten vervangen

Aan de voor- en achterkant van de woning de dakgoten vervangen. Het zijn inwendige dakgoten, dit moeten uitwendige zinken dakgoten worden. Beide goten zijn ongeveer 6 meter. De goten bevinden zich boven de eerste verdieping en zijn goed bereikbaar.

Dakpannen recht leggen

Op het schuine dak van onze woning liggen aan 2 kanten (soort pyramide dak) een pan scheef. Voor- en zijkant van het huis. Er is nog geen zichtbare lekkage. Ik kan zelf niet met een ladder bij het dak om e.e.a. recht te leggen. Graag prijsopgave en indicatie wanneer e.e.a. verholpen zou kunnen worden.