Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor het reinigen van een schuin pannendak:

Het reinigen van een schuin pannendak

Ik zoek een partij die het schuine pannendak van mijn woning kan schoonmaken ten behoeve van zonnepanelen die geplaatst gaan worden. Het dat is ongeveer 100 m2 groot.
Onze klant uit Reeuwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het reinigen van een schuin pannendak uit heel Nederland:

Reinigen van het dak en de dakgoot

Ik wil mijn dak en dakgoten laten reinigen. Er ligt veel mos op. De dakgoot is 12 meter lang en het huis is 40-50 m2. Het gaat om een schuin pannendak.

Het dak reinigen en coaten

Ik wil de daken van mijn huis en garage schoonmaken en vervolgens coaten. Het gaat om een schuin dak en garage dak van ongeveer 250 m2. Het huis is ongeveer 8 meter hoog.

Badkamer betegelen

Ik wil graag tegels plaatsen in mijn badkamer. Ik heb een erg kleine badkamer die schuin afloopt (schuin dak. De grond oppervlakte is Nog minder dan 2 bij 2 meter. Douchegedeelte 80 bij 80 cm. Verder is de kant van de muur aan de deurzijde 1,80 hoog en 1,5 breed met een hoek erin van 1,80 hoog en 40 cm breed. 'lange kant aan douchecel is zijn op het rechte stuk 1,80 bij 90 cm dan loopt hij af voor 80 cm naar hoogte 65 cm. De overkant waar de wasbak hangt is bij het rechte stuk 1,1 bij 1,80 dan loopt hij weer af voor 80 cm naar de hoogte van 65 cm. Het kleine gedeelte aan de overkant is 1,8 breed en 65 cm hoog. Dat komt volgens mij neer op een totale oppervlakte van ongeveer 16,5 m2. Wij zullen zelf al alles schoonmaken, leeghalen en reinigen. Zodat jullie alleen maar tegel hoeven te snijden en te zetten. De nieuwe tegels over de huidige tegels zetten.

Dak laten reinigen en impregneren

Ik wil mijn dak laten reinigen en impregneren. Het betref een 2 onder 1 kap woning welke vanaf de eerste etage schuin loopt. Ik schat dat het 10 x 8 meter is. Wat is de beste tijd van het jaar om dit te doen?

Dak reinigen van mos

Het betreft een woning uit 1988. Aan de noordzijde groeit er mos op de betonnen dakpannen. Graag laat ik dit verwijderen en het dak reinigen. Eventueel dient er hierna een impregnatie laag geplaatst te worden. Dit zou ik graag separaat geoffreerd zien. De woning is 5 meter breed en dak loopt vanaf 2e etage schuin.

Gevel opnieuw voegen en reinigen

Per 25 Augustus krijg ik de sleutel van mijn nieuwe hoekwoning gelegen in Almere haven, waarvan de voegen opnieuw gevoegd zullen moeten worden. Graag zou ik daarvan een offerte willen opvragen. Het zal gaan om de oude voegen verwijderen, op nieuw voegen en eventueel impregneren. De gevel aan de zijkant in zijn geheel, is bijna 12 meter breed met drie verdiepingen. De voor- en achterzijde moeten ook gebeuren, maar zijn een stuk minder want de woning heeft een schuin dak met dakpannen. Hierdoor (en natuurlijk de nodige ramen en deuren) is het oppervlakte aanzienlijk minder t.o.v. de zijkant.

Voetlood en mastgoot vastzetten

Ik wil de voetlood van mijn achterdak (schuin) vervangen. Is meerdere malen gescheurd en gerepareerd. Ik wil daarnaast een offerte om de mastgoot opnieuw te laten beugelen naar hemelafvoer. En ik wil mijn dakgoten laten reinigen.

Dakpannen schoonmaken en coaten

Wij zouden graag onze dakpannen willen laten reinigen. Er zit veel mos op. Schoonmaken en coaten. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte! Zie Google maps voor het huis. Ik weet niet hoeveel m2 het dak is, kan ik nog wel opzoeken. Het is een driehoekig dak met erachter nog een schuin dak.

Pannendak reinigen en impregneren

Graag ontvang ik van u een offerte voor het reinigen van mijn dak van totaal 80m2. Het betreft een schuin pannendak, waarbij de dakgoot begint op 2,5 meter hoogte. Op de foto op de volgende link kunt u zien hoe het dak eruit ziet (of kijk in de meegestuurde bijlage). De afmetingen zijn 6,5mtr(breedte)X6mtr(lengte) Kunt u mij vier offertes toesturen: - 1 offerte voor reinigen van 1x 80m2 - 1 offerte voor reinigen van 1x 80m2 inclusief impregneren - 1 offerte voor reinigen van 2 daken aansluitend op elkaar dus totaal 160m2 (mogelijk wil mijn buurman dit ook) - 1 offerte voor reinigen van 2 daken aansluitend inclusief impregneren Als het niet teveel gevraagd is kunt u ook nog 2 offertes maken voor de hele rij dan gooi ik de prijzen per dak in de brievenbussen bij mijn buren, graag dan ook 2x offerte inclusief/exclusief impregneren. Het hele blok bestaat uit 6 huizen en alle daken zijn aardig vervuild en zorgen voor veel mosafval dat naar beneden valt. Mogelijk kiezen er dus meer mensen voor als de prijs goed is. Ik hoor graag van u.

Ramen en kozijnen reinigen

Bovenkant serre is schuin en van glas. Dit bevat glas en kunststof kozijnen. 9 m lang en ca 2. 40 m diep (schuin omhoog) Ramen en kozijnen schoonmaken ..