Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Reeuwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Reeuwijk heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Reeuwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Reeuwijk of directe omgeving.

99 klanten uit Reeuwijk bevelen een bij Casius in Reeuwijk aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 7,9/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Reeuwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: het maken van een schilddak op een bouwproject, vervangen riet en dakpannen (monument), rieten dak vervangen door dakpannen, 4 nieuwe daken bedekken, het vervangen van dakpannen door panplaten, pVC dakbedekking voor koelcellen complex, pvc deklaag op dak aanbrengen, nieuw geïsoleerd dak plaatsen op boerderijwoning (270 m2), dakgoot verleggen, schoorsteen verwijderen, zonnepanelen aanbrengen en mogelijk dakkapel realiseren, dak en dakkapel vervangen, inclusief dak isoleren, een schuin pannendak van een tussenwoning renoveren, new roof with insulation, dak inclusief dakbeschot vervangen, groendak onderhoud extensief, dak vervangen en isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Reeuwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Reeuwijk:

Rieten dak vernieuwen

Ik heb een 6 kantige kap waar kunst riet of normaal riet op moet komen van 100 m2. De huidige bedekking bestaat uit riet. Maar binnen 3 maanden wordt het gehele dak vernieuwd, daarna kan deze klus starten.

Betonnen dakpannen vernieuwen en dak isoleren

Ik wil graag mijn dak laten isoleren. Huidige dakpannen zijn 40 jaar oude betonnen dakpannen die redelijk versleten zijn. Mijn dak is 88 m2, en er zitten 2 dakramen en 1 dakkapel in. Het is een rijtjes huis dus wil de buren ook vragen of ze interesse hebben als ik een prijs indicatie heb.

Het reinigen van een schuin pannendak

Ik zoek een partij die het schuine pannendak van mijn woning kan schoonmaken ten behoeve van zonnepanelen die geplaatst gaan worden. Het dat is ongeveer 100 m2 groot.

Plat dak voorzien van bitumen

Ik overweeg om de isolatie op het plat dak (afmeting 10 x 5.5 m2) af te werken met roofing (bitumen). Overigens ligt er momenteel ook bitumen op het dak.

Nieuw hellend dak

Ik heb nu een dakpannen zadeldak en wil dit eventueel vervangen door zink, afhankelijk van de prijs. Het huis is ongeveer 48 m2. Ik kan eventueel foto's mailen.

Zadelgoten vervangen bij meerdere woningen

Het betreft een vijf a zestal zadelgoten over de gehele diepte van de woningen. De diepte van de woning is 11 meter en het gaat om 5 woningen. Deze zijn zwaar verouderd en moeten vervangen worden. Ook herstelwerkzaamheden rondom de goten moeten per woning worden bekeken. Graag opnamen komen doen. Bewoners zijn met elkaar in overleg over de termijn en willen de werkzaamheden gezamenlijk laten uitvoeren. Afbeeldingen nog niet aanwezig. Zie Google voor het soort woningen.

Loketten op het dak vastzetten

Bij de laatste stormen is een aantal loketten los komen te zitten. Het gaat om ongeveer 5 loketten, die dus nog wel vast zitten in de muur, maar onderling los zijn geraakt waardoor ze beginnen te klapperen en niet netjes meer aansluiten op de muur en onderliggende loodslab. De loketten zijn eenvoudig vanaf de garage te bereiken. Graag een vrijblijvende, globale, indicatie van de kosten.

Verwijderen en afvoeren van asbesthoudende geschroefde dakplaten

Het verwijderen en afvoeren van asbesthoudende geschroefde dakplaten (golfplaten en nokstukken) van een zomerwoning en een berging totaal 85 m2. Maximale hoogte is 3 meter en rondom goed bereikbaar. Asbest inventarisatie rapport is aanwezig.

Goten laten reinigen

Het gaat om het reinigen van de dakgoten aan de voor- en achterkant van ons huis. Circa 5.70 meter per kant. Graag een prijsopgave.

Lichtkoepel op de aanbouw plaatsen

Graag willen wij 2 lichtkoepels laten plaatsen in de aanbouw met plat dak. De aanbouw is 3.80 bij 2 meter ongeveer. Wij zouden graag 2 koepels van 1 bij 1 meter laten plaatsen.

Lichtkoepel op dak inspecteren en/of repareren

Wij hebben een lichtkoepel welke luchtlekkage vertoont, bij regen is er geen probleem maar als het waait gaat er een sterke luchtstroom door de woonkamer.

Dakpannen inspecteren, repareren of vervangen

Na de plaatsing van nieuwe zonnepanelen en andere werkzaamheden zijn onze dakpannen schots en scheef komen te liggen en waarschijnlijk is er een aantal kapot. Gewenste actie: herleggen/inspectie met zo nodig vervangen kapotte pannen. Tevens inspectie dakgoot tussen 2 daken, de oppervlakte is ongeveer 30 m2 en makkelijk bereikbaar.

Nokvorsten vastzetten

Graag prijsopgave per e-mail voor het vastzetten en afkistten van 6,0 m nokvorsten.

Shingels op het tuinhuisje vervangen

Houten tuinhuisje met puntdakje. Werkzaamheden : Bestaande Shingels verwijderen en afvoeren. Nieuwe ( kleur rood ) plaatsen. Oppervlakte 6. 25 m2 ( detail foto bijgesloten ) Bij voorkeur vragen en aanbiedingen per email. leveren en monteren

Loodslab vervangen

Het vervangen van circa 6 strekkende meter loodslab op aansluiting muur / plat garagedak. optie A: weghakken van buitensteensslaag, vervangen van loodslab tot binnenspouwblad, herstellen buitensteenslaag. optie B: verwijderen voeg, vervangen van loodslab, herstellen van voeg. Uitsluitend beide opties afprijzen.

Dakgoten en boeidelen reviseren

Revisie dakgoten/boeidelen. Gaat om zinken goten en houten boeidelen. In totaal ongeveer 50 meter. Vooral bij de hoeken is het in slechte staat. Gaat om reparatie/gedeeltelijke vervanging.

dakgoot lekt

Mijn dakgoot aan de voorzijde en achterzijde van de woning heeft lekkage. Stukje repareren en lekkage bij naad.

Dakoverstek is aan vervanging ...

Dakoverstek is aan vervanging toe. Huidige situatie geeft houtwerk dat rot is. Aan twee kanten van het huis, het is een geknikt dak met pannen gedekt.

Het is een tussen woning met een plat ...

Het is een tussen woning met een plat dak ( 3 hoog ), met een schuin gedeelte , wat bekleed is met houten singels. We willen het verangen voor stenen leien.

8,05 m² dakkapel opnieuw bedekken. ...

8,05 m² dakkapel opnieuw bedekken. dakranden afwerken en aansluiting regenpijpje en lood Werkzaamheden vervanging