Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Poortugaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Poortugaal heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Poortugaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Poortugaal of directe omgeving.

147 klanten uit Poortugaal bevelen een bij Casius in Poortugaal aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Poortugaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak isolatie en vernieuwen van dakpannen van meerdere woningen, dakbedekking vervangen, serre naar vaste uitbouw, schildkap dak realiseren op nieuwbouw woning, advies en onderzoek naar mogelijke asbest van garageboxen, dak vervangen, isoleren en zonnepanelen plaatsen, bitumen dak renoveren, dak vervangen, dak vervangen, dakpannen vervangen en dak isoleren, totale renovatie woonboerderij, asbest verwijderen, dakconstructie vervangen, dak vervangen, dak vervangen, isoleren en koepel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Poortugaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Poortugaal:

Pannendak vernieuwen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Pannen vernieuwen en graag nieuwe panlatten aan de westkant, 300 x 720 cm: 22 m2. Aan de Oost-kant 600 x 720 cm: 44 m2. Onder de pannen zit Ruberoid controleren en zo nodig vernieuwen

Leidak met asbest vervangen

We willen een woning kopen met zadeldak uit 1990 met leisteen welke vermoedelijk asbesthoudend is. Deze zouden we willen laten vervangen voor andere dakbedekking (mag leisteen, maar meer reguliere dakpannen zijn ook optie). Per zijde is dak ongeveer 50 m2. Graag prijsrichting en liefst al offerte voor het onderzoeken van het dak op asbest en, als het aanwezig is, dit verwijderen en afvoeren.

Daklekkage repareren

Lekkage onder dakpannen en een lekkage dakkapel.

Lekkage repareren op dakkapel

Daklekkage opsporen en repareren. Het betreft een dakkapel van circa 10 m2. Graag een vrijblijvende opgave en inspectie.

Lekkende dakgoot repareren

Er is een lekkage aanwezig bij de aansluiting tussen de garage en de woning. Er dienen 2 loodpuntjes gerepareerd te worden. Daarnaast ligt er een soort vijverfolie, deze dien ook goed geplakt worden.

Lichtkoepel in platdak van beton

Graag ontvang ik een prijs voor het plaatsen van een lichtkoepel op een plat dak beton met een afmeting van 150 X 50 cm, vlakke lichtkoepel strak uiterlijk. Tevens wil ik weten hoe groot de schade aan de binnenkant van het plafon dan is, is dit direct weer afgewerkt of moet het hele plafon opnieuw geverfd worden.

Lekkage op het pannendak opsporen

Oude lekkage plekken boven 3 meter, nok 4,80, in scheidingswand , geplaatst waar de balken het dak dragen en op circa 3 meter hoogte een horizontale balk de vliering draagt.

Regenpijp vervangen en op riool aansluiten

Wij hebben sinds een maand een nieuwe bestaande 2 onder 1 kap woning uit 1992 betrokken. Door het hevige noodweer van afgelopen donderdag ontstond er flinke lekkage binnen via balkon op 1e verdieping. Dit kwam doordat de regenpijp aan de voorkant compleet verstopt blijkt door iets wat lijkt op kalkafzetting. We hebben 'm nu losgekoppeld om verdere lekkage binnen te voorkomen. Moet dus MET SPOED vervangen worden en aangesloten worden op riool dus moet er ook wat gegraven worden. Regenpijp loopt van grond tot eerste verdieping dus ongeveer 3 meter. Zaterdag of zondag geen bezwaar.

Complete dakgoot vervangen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het vervangen van onze huidige dakgoot. De goot is namelijk lek en een beetje scheef. We hebben momenteel een gietijzeren dakgoot en weten niet precies waar we de goot door willen laten vervangen. Het zou leuk zijn als het een beetje de authentieke uitstraling houdt die het nu heeft. Het betreft ongeveer 10 meter dakgoot. Er is een foto beschikbaar.

Lekkende verbinding van de dakgoot

Bij de vebinding tussen de dakgoot van mijn buren en mij is het gaan lekken een houten steundeel dat gedeeltelijk buiten en gedeeltelijk in de muur zit is verrot en door en door nat, hierdoor lekt het bij de buren . Het is een oude zinken goot die misschien helemaal vervangen of gerepareerd moet worden

Schoorsteen verwijderen en dak aanhelen

Schoorsteen verwijderen van het dak tot onder het pannendak en het het dak herstellen. Pannen zijn aanwezig - alleen pannenlatten moeten nog geleverd. Ik wil graag weten wat de kosten ongeveer zijn?

Dakkapeldak vernieuwen

Door lekkage bij de dakspanten is de dakkapel van ongeveer 2 meter breed verrot. Schuin dak met dakpannen. Daarom willen we het dak van de dakkapel laten vernieuwen.

Lekke dakgoot

De dakgoot aan de achterkant van mijn rijtjeshuis is lek. Wat kost het om dat te repareren of eventueel te vervangen? Houten omlijsting en ik denk zinken dakgoot. 5 a 6 meter breed. Dak van de schuur is ook lek bij de regenpijp.

Pannendak vernieuwen

Het vernieuwen van alle dakpannen van een hoekhuis. Huis is van 1955 en is de eerste keer dat het vervangen moet worden dus de panlatten zullen ook wel aan de beurt zijn. Het gaat om ong. 620 gewone pannen en 30 stuks hoekpannen. Er zijn geen nokpannen nodig omdat de dakkapel afwatert over het pannendak en niet via een goot. Leveren en plaatsen van de pannen.

Kunststof dakbedekking vervangen door bitumen

Bestaande kunststof dakbedekking van tussendak, voorzien van 2 lichtkoepels aan voorzijde, geheel of gedeeltelijk vervangen door bitumen dakbedekking. Maten bij gehele vervanging ca. 7.30x1.30m, bij gedeeltelijke vervanging ca. 3.50x1.30m (moeilijkheid hierbij is de lichtkoepels). Hoogte ca. 4-5m en te bereiken via schuin dak met dakpannen. Flexibele timing.

Golfplaten vervangen van schuur

Van de schuur (320x320) het golfplatendak vervangen voor nieuwe platen in verband met lekkage.

Blokhut 2,50m * 2,50m met houten dak (4 ...

Blokhut 2,50m * 2,50m met houten dak (4 gelijke driehoeken die in een punt bij elkaar komen) moet bedekt worden. Voorkeur dakpan idee in kleur rood of terra cotta. (geschat opp dak totaal ongeveer 7 m2)

bestaand dakpannen vervangen door Migeon ...

bestaand dakpannen vervangen door Migeon Actua pannen. Dak beschoeing vervangen voor onderhoudsvrij. Nieuwe zinken dakgoten.

Bestaand dak moet worden vervangen. In ...

Bestaand dak moet worden vervangen. In totaal circa 900 pannen, 14 nokvorsten en 14 gevelpannen. Hollandse dakpan (grijs). Tengels en panlatten dienen vermoedelijk te worden vervangen.