Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dak renoveren:

Dak renoveren

Vervangen dakpannen, windveren, panlatten, dakbeschot en eventueel gordingen (hier zit iets van houtworm in, dus zelf even inspecteren of dit wel of niet nodig is). Oppervlakte van de woning is ongeveer 8 bij 8 meter.
Onze klant uit Pijnacker (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak renoveren uit heel Nederland:

Zolder renoveren

De zolder renoveren. Dak+muren met gipsplaten afwerken en deze daar na filleren dit is ongeveer 35m2. Het materiaal lever ik zelf. Onderkant van dak/muur graag zo maken dat er spullen kunnen worden opgeslagen en je er makkelijk bij kunt. Verder moet er nog een ombouw van ongeveer 4 meter bij 0.5 meter worden gemaakt om de keuken

Plat dak renovatie

Wij willen een plat dak renoveren, dat wilt zeggen: verwijderen huidige bitumen, het dak voorzien van nieuwe bitumen, loodrand etc.(ivm lekkage die wij hebben gehad. Het is tijdelijk gerepareerd, maar kregen het advies om het te renoveren). Oppervlakte is 95 m2. Er liggen zonnepanelen op, deze moeten tijdelijk worden verwijderd. Er zit een lichtkoepel (1m bij 1m ) in, deze moet waarschijnlijk worden verwijderd. Daarna moet hier een nieuwe rand gemaakt worden. Graag ontvangen wij een prijsindicatie.

Het dak van een oude uitbouw voorzien van een sedumdak

Ik zoek een dakdekker die het dak van onze uitbouw kan renoveren. We zouden hier graag een sedumdak van laten maken. In de zomer is het namelijk erg warm. Het is een betonnen dak wat momenteel (waarschijnlijk) bedekt is met bitumen. Het gaat om 15 m2.

Het renoveren van een groot zadeldak

Ik zoek een dakdekker die het dak van onze vrijstaande woning kan renoveren. Het gaat om een zadeldak met een oppervlakte van 160 m2 en een hellingshoek van ongeveer 45 graden. Het gaat om het verwijderen van de bestaande pannen, nieuw dakfolie plaatsen en vervolgens keramische glanzende dakpannen plaatsen op het dak.

Het vervangen van dakpannen en controleren staat dak

Ik zoek een dakdekker die het dak van mijn woning kan renoveren. Het gaat om een vrijstaande woning waarvan het pannendak vervangen moet worden. Afmeting per kant ca 9.00 x 5.60 meter. Beide kanten hebben 2 dakramen. Ik weet niet hoe het staat met de panlatten en dakleer. Daar moet dus ook naar gekeken worden. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden met de vakman.

Een schuurdak renoveren naar groendak

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van mijn schuur kan vervangen. Het huidige dak is rot en de laag bitumen lekt door. Ik wil dat het dak gerenoveerd wordt naar een groen dak. Het dak is 25 m2 groot.

Plat en puntdak inspecteren en renoveren

Ik zoek een dakdekker die zowel de platte als schuine dakdelen van mijn woning kan inspecteren en renoveren daar waar nodig is. Huidige situatie is dat er een plat dak achter is van ongeveer 14 m2 en een klein plat dak voor van ongeveer 2 m2. Daartussen zit ook nog een laag puntdak. Platte daken moeten zeker op korte termijn vervangen worden. Puntdak daar wil ik graag advies over hebben. Ik denk zelf dat nieuwe pannen voldoende zal zijn. Maar ik ben geen specialist. De platte daken hebben een houten constructie.

Het verhelpen van een behoorlijk lek schuurdak

Ik zoek een dakdekker die mijn schuurdak kan renoveren. Het gaat om een plat dak van 3 bij 4 meter wat bedekt is met bitumen en een houten constructie heeft. Het dak is behoorlijk lek en ik zoek hier een goede oplossing/vakman voor.

Aanbouw (32m2) realiseren en beneden verdieping totaal renoveren

Ik wil graag een aanbouw van 8x4m als slaapkamer voorzien van vloerverwarming, inloopdouche, toilet en wastafel. schuifpui aan de tuinzijde. Zie schetsje. Ik heb de omgevingsvergunning tool van de gemeente Oosterhout ingevuld en daar uit volgde dat een melding volstaat (ipv een vergunning aanvraag) Over de dakconstructie overleg ik graag met de vakman. Ofwel een plat dak, ofwel het bestaande dak doorzetten. Meest praktische en goedkoopste is een plat dak. Er zal een fundering gemaakt moeten worden. Huid is van 1974. Mag houtskelet worden met een buitenblad van metselwerk. Of geheel in in metselwerk. Overige installatiewerk: We krijgen de sleutel op 3 augustus. Over de gehele begane vloer (100m2) moet een 10 cm stampbetonvloer verwijderd worden en een nieuwe geisoleerde vloer met vloerverwarming komen. Er zit geen kruipruimte onder. Elektra dient vervangen voor zover het de stoppenkast betreft. Plus uitbreiden naar de aanbouw.

Gevel renoveren

Ik wil het schuine gevelpunt op het platte dak herstellen om waterdoorlating naar onder de terrasoverkapping te stoppen. 1e etage, je kan er goed bij vanaf platdak. Voegwerk herstellen, stenen reinigen en goed waterdicht impregneren. Ongeveer 3 à 4 m2.

Partners

Partners van Casius