Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Pijnacker te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Pijnacker heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Pijnacker u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Pijnacker of directe omgeving.

412 klanten uit Pijnacker bevelen een bij Casius in Pijnacker aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Pijnacker bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: rieten kap plaatsen op onze nieuwe woning, dak vernieuwen van appartementencomplexen, inclusief isolatie en sedumdak, gehele dak verhoging 2 onder 1 kap buren ook, vervangen Rieten dak naar dakpannen leisteen, kantoordak isoleren en bitumen vervangen 220 m2, puntdak met asbest vervangen, inclusief isolatie en zonnepanelen, dakpannen vervangen, isoleren en extra dakkapel aanbrengen, plat dak vervangen van woning met isolatie, asbest golfplaten verwijderen en nieuw dak plaatsen, dakbedekking vervangen van een garagedak, dak renovatie, dakpannen vervangen, het vervangen van een daklaag van bitumen, kap op garage plus doorbreken dak, lekkage verhelpen aan het dak van onze bijkeuken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Pijnacker staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Pijnacker:

Dak renoveren

Vervangen dakpannen, windveren, panlatten, dakbeschot en eventueel gordingen (hier zit iets van houtworm in, dus zelf even inspecteren of dit wel of niet nodig is). Oppervlakte van de woning is ongeveer 8 bij 8 meter.

Dakpannen vervangen

Het gaat om een bestaand dak van 30 jaar oud. De dakpannen zijn behoorlijk verweert. Graag advies over uit te voeren werkzaamheden idm ook voor goot.

Daklekkage repareren

Ik heb een daklekkage op het garagedak, en ik wil dit graag laten repareren. Het betreft EPDM bedekking. De lekkage is ter hoogte van de afvoer/regenpijp. Het gaat om 3 x 6 meter.

Dak bedekken met EPDM

Betreft plat dak van dakkapel eenvoudig bereikbaar met de maat 500x250 cm. Verwijderen en vernieuwen van de bestaande dakbedekking met EPDM. Bij offertes gaarne opgave dikte van de EPDM folie.

Dak van buitenaf isoleren en opnieuw bekleden

Ik wil het dak van het huis van buitenaf isoleren. Het is een huis uit 1935, waarschijnlijk niet of slecht geïsoleerd. Het schilddak is met rode dakpannen (TDN44 ?) uitgevoerd. Ik wil graag een hoogwaardige isolatie van 150 mm. Het is een schilddak van 6 bij 15 meter met drie dakkapellen van een meter breed, dit worden er vier op drie dakvlakken. Op beide 6 meter vlakken een dakkapel en op de 10 meter twee dakkapellen. Op het andere 15 meter dakvlak komen zonnepanelen te liggen. De goot is nu een mastiek of rubber boven de buitenmuur, ik wil hier een goot van zink voor terug. Ik wil het van buitenaf isoleren. het hele dak wil ik gelijk vervangen hebben, ook graag de afvoerkosten vermelden op de offerte. Nou weet ik niet wat handig is om te gebruiken als nieuw dakbedekking. Ik heb begrepen dat er ook prefab delen bestaan waar direct zonnepanelen op zitten. is dit misschien een mogelijkheid? Een steiger plaatsen is mogelijk aan drie kanten. De dakrand zit ongeveer op 7 meter hoogte en de nok ongeveer op 10 meter hoog. Het gaat om een klassiek herenhuis. Ik wil graag gebruikmaken van de subsidieregeling. Graag ontvang ik advies en een offerte.

Dak isoleren en opnieuw bedekken

Samen met de buurvrouw een slecht plat dak laten isoleren en weer laten bedekken. Er ligt nu bitumen op, en het is ongeveer 12 m2. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden zijn.

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen en later terugplaatsen

Ik ben op zoek naar een dakdekker die mijn zonnepanelen tijdelijk kan verwijderen en op een later moment in een andere oriëntatie kan terugplaatsen. Er wordt 11 juli een dakkapel geplaatst, hiervoor wordt het verwijderd worden.

Koepel plaatsen en gat maken in het dak

Het betreft een betonnen dak met dakbedekking. Er moet een gat uitgezaagd worden voor de badkamer in verband met ventilatie. De badkamer is 180 bij 260 cm. De grootte van de lichtkoepel in overleg. De koepel moet wel open kunnen.

Bitumen dak vervangen

Ik wil een nieuw dak van bitumen of epdm laten plaatsen. Het gaat om een oppervlakte van 150 cm x 250 cm op 8 meter hoogte.

Dakpannen vervangen

Ik wil graag zonnepanelen op mijn dak gaan plaatsen maar ik kwam er achter dat er een aantal dakpannen niet goed zitten. Deze zou ik graag willen vervangen. Eventueel voor meerdere woningen. Het gaat om een eengezinswoning uit 1984. Graag een offerte

Groendak

Wij willen een groendak op onze uitbouw (oplevering april 2019). Het dak zal al voorzien zijn van EPDM folie. Het dak is 3 x 5 meter.

Vegetatiedak aanleggen

Ik wil graag een groen dak laten plaatsen van 3 bij 4 meter. Ik heb een plat bitumen dak denk ik. Het dak is ongeveer 2-3 meter hoog.

Boeidelen vervangen

In een houten boeideel zit momenteel een gat, graag verneem ik wat de kosten zijn voor vervanging en inspectie van de andere delen, betreft zijkant van een hoekwoning, dit deel van het dak is denk ik alleen te bereiken met een (kleine) hoogwerker, steiger is niet mogelijk omdat er een klein opslagruimte in de "weg" staat.

Bitumen dakbedekking vervangen

Oude bitumen dakbedekking en kiezels verwijderen, nieuwe laag aanbrengen. Oppervlak is ongeveer 20 vierkante meter.

Lekkage rond schoorsteen en dakdoorvoeren repareren

Rond de schoorsteen en een dakdoorvoer is er lekkage.

Nokpannen vastleggen

Er ligt een nokpan los, die bij een flinke windvlaag naar beneden komt, denk ik. Kunnen de andere nokpannen ook gecontroleerd worden cq vastgelegd worden en tevens het hele dak controleren op ligging van pannen.

Vogelnesten onder dakpannen verwijderen en voorkomen

Ik wil graag 2 vogelnesten laten weghalen onder de dakpannen, het gaat om nesten van kraaien. Ook wil ik de dakranden en de nok volledig laten afsluiten voor nieuwe nesten in het voorjaar. De dakgoot zit op zeven meter hoogte. Het gaat alleen om de voorkant van de woning.

Schuur opnieuw met EPDM bedekken

Wat zijn de kosten voor mijn schuur opnieuw te bekleden met EPDM. Het dakje is 3 bij 4 meter inclusief ontluchtingspijpje, stadsuitloop en daktrimmen. Het oude bituum met grind dient te worden verwijderd. Ik ben het beste per email bereikbaar.

Daknok laten repareren

Gehele nok aansluiting reparatie. Betreft de storm van 08-02-2016. Door de storm is de gehele nok losgekomen, waardoor de nokpannen los liggen. Gebruikte materiaal: flexim. (Dit is een stormvaste dak mortel). De nok vorsten in de kunststof stellen. Lengte nok circa 6 meter.

Dakbedekking op dakkapellen vernieuwen

Onze 2 dakkapellen zijn voorzien van bitumineuze dakbedekking met leislag waar bij de mastiekranden scheurvorming zichtbaar is. Ook de dakpannen van het schuine dak rusten bijna op het platte dak van de dakkapel en zouden misschien iets moeten worden ingekort. Kunt u mij vertellen hoeveel dit gaat kosten? Graag hoor ik van u.

Nokvorsten vast laten zetten

Bij de nokvorsten komt de specie los en dit komt in stukjes naar beneden. Hierom wil ik nokvorsten vast laten zetten, het zijn 4 rijen van ongeveer 6 meter, elke rij heeft een begin- en eindpan. Het is op de tweede verdieping, ongeveer 9 meter boven straatniveau. Het betreft een hoekwoning en een tussenwoning.

Loodslab op het dak vervangen

Graag wil ik de loodslab laten vervangen van het dak op de eerste etage. De huidige loodslab heeft scheuren op diverse plaatsen. De lengte van wat ik zie wat vervangen moet worden is rond de 2,5 tot 3 meter. Er is eventueel een foto beschikbaar.

Vervangen van zinken dakgoot

Op dit moment heb ik een zinken goot. Graag een offerte voor het vervangen van de goot door een kunststof dakgoot (mastgoot). De lengte is ongeveer 13 meter. De hoogte van het huis is ongeveer 5.5 meter. Beugels zijn nog goed. Graag ontvang ik een offerte voor een kunststof en een zinken goot.

Boeidelen en zinken daklijsten vervangen

Het betreft het vervangen van ongeveer 25 meter boeidelen. De Trespa hiervoor is al aanwezig. Daarnaast dienen ook de daarboven aanwezige zinken daklijsten vervangen te worden.

Dakrenovatie

Het betreft een woning uit 1934 waarbij ik overweeg het dak, niet geïsoleerd, te laten renoveren. De daklatten, dakpannen en het dakbeschot dienen te worden vervangen en het dak dient te worden geïsoleerd. Er zal dan waarschijnlijk ook een dakkapel geplaatst moeten worden, hiervoor dient nog een vergunning voor aangevraagd te worden. Op dit moment hebben wij geen lekkage.