Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Piershil te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Piershil heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Piershil u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Piershil of directe omgeving.

47 klanten uit Piershil bevelen een bij Casius in Piershil aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Piershil bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: plat dak renoveren, dakpannen vervangen, asbesthoudend golfplaten dak verwijderen en vervangen, dakrenovatie uitvoeren, prijsopvraag groendak, isoleren van een nieuwbouw dak van boerderijwoning, dakpannen plaatsen en dak isoleren, dak vervangen, volledig dak vervangen, asbest dak woonhuis vervangen, zonnepanelen plaatsen en aansluiten, dak isoleren en dakpannen plaatsen, dak isoleren, vernieuwen van een garagedek, dak leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Piershil staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Piershil:

Overkapping en schuur met dakbedekking bedekken

Ik heb een overkapping gezet die is 12 vierkante meter (plat dak) en heb een een schuur er naast staan (puntdakje) die is 15 vierkante meter. Zou u mij de prijs kunnen geven voor bitumen en EPDM?

Lekkend dak repareren

Ik heb waterlekkage bij regenval. Het is een pannendak. Vermoedelijk 1 lekkageplek. Heeft waarschijnlijk te maken met de dakkapel of de dakgoot. Inspectie en offerte voor herstel van de daklekkage.

Zinken dakgoot plaatsen

Zinken dakgoot plaatsen aan de aanbouw. Goot van circa 6 meter en circa 15 cm breed inclusief 1 afvoer.

Het gaat hier om een kap met oudholl. ...

Het gaat hier om een kap met oudholl. pannen waarin twee dakkapellen vervangen moeten, balkconstructie hersteld, dakbeschot hersteld en voorzien van isolatie (renovatieplaten). De bedoeling is zo veel mogelijk oude meterialen te hergebruiken. Het gaat hier om ee nrijksmonument. Vergunningen zijn inmiddels rond. Details op tekening uitgewerkt. Verdelen van de uit te voeren werkzaamheden bespreek ik graag. Ik zal zelf ook een stuk van de uit te voeren werkzaamheden op mij nemen.

het gaat om een in slechte staat ...

het gaat om een in slechte staat verkerend pannendak van een monumentaal pand waarbij de nok verzakt is en het dakbeschot slecht is. Ook is er geen isolatie aangebracht. Het is de bedoeling dat er een aantal dakkapellen geplaatst gaan worden. Het wordt op prijs gestelt als er mogelijkheden zijn om zelf hand en spandiensten te verrichten. Dit kan in de voorbereiding zijn, tijdens de werkzaamheden en in de afwerking.