Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakpannen vernieuwen:

Dakpannen vernieuwen

Dakpannen vernieuwen 100 m2. En een goeie check up.
Onze klant uit Pernis Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakpannen vernieuwen uit heel Nederland:

Dak vernieuwen

Ik wil de dakpannen vervangen, asbest dakbeschot verwijderen, isolatie aanbrengen, dakbeschot met panlatten aanbrengen, nieuwe zinken goten en boeiboorden en dakplanken aanbrengen. Schuin dak vrijstaande woning 2 vlakken van totaal 120 m2. Er zit 1 velum dakraam in. Ook is er een schoorsteen op de nok en een ventilatie afvoer.

Nieuw leien dak

De woning is uit 1974 en de dakpannen zijn toe aan renovatie. Plan is isolatie van buiten af te plaatsen en bedekking te vernieuwen. Nu denk ik er over dit met natuurlei te doen, liefst rood, of anders grijs. Ik doe graag dingen zelf of in eigen beheer, maar heb hier geen ervaring mee. Lengte 14 m. Dakvlak normaal, dus per kant ruim 5 m. Met aftrek van grote dakkapel aan een van de zijden. Graag richtprijs voor: leveren lei, rood of grijs, dekken dak, met en zonder isolatie, of voor combi waarin samen wordt gewerkt, dus richtprijs per manuur. + de ruimte die u al dan niet heeft om deze klus in 2018 te doen.

Dakpannen, plat dak en dakisolatie vernieuwen

Wij zijn geïnteresseerd in het vervangen van ons dak, dit is een combinatie van een plat dak, wat schuine delen met pannen en een dakkapel. Het vrijstaande gemeentelijk monument uit 1915 heet een plat deel van 50 m2 en een plat deel van 20 m2. De schuine delen met de pannen is ongeveer 60 tot 90 m2. We willen dan ook meteen kijken naar de mogelijkheden voor het aanbrengen van isolatie, voor zover nog niet gebeurd.

Vervangen bestaand dak

Ik wil graag een indicatie van de kosten voor het vervangen/ vernieuwen van een dak van 370 m2. Het gaat om een boerderij die we overwegen te kopen. Wat er moet gebeuren is: - kap achterhuis, 220 m2, uitvlakken, mits de conditie van de daksporen dit toestaat - 18 mm underlayment aanbrengen op kap voor- en achterhuis, incl. Tengels/spinvlies dampopen folie/panlatten - in het werk maken van 2 dakkapellen, ongeveer 5-6 meter lang per kapel, op noordelijk en zuidelijk dakvlak achterhuis, uitvoering kozijn /prijs nader te bepalen leggen nieuwe dakpannen, Monier Aerlox sneldek lichtgewicht betonpan zwart zijdeglans, op voor- en achterhuis vervangen, - aangetaste gootklossen voorzijde voorhuis vervangen

Pannendak vernieuwen

Dakpannen vernieuwen.

Pannendak met dakisolatie laten vernieuwen

Nieuw dak met isolatie leggen. Het oude dak (40 graden) is nagenoeg niet geïsoleerd. Ik wil graag een compleet nieuw dak met isolatie en nieuwe dakpannen. Afmeting huis: 11 x 9 meter, nokhoogte 6 meter.

Daklekkage opsporen of dakpannen vervangen

De dakpannen vernieuwen of repareren in verband met lekkage. Het gaat om een onbekend aantal m2. Het pand zal een meter of vijf tot zes breed zijn. Het pand is van 1910. Ik weet niet wat er onder de pannen zit. Het dak is op de zolderverdieping, aan de achterkant van de bovenwoning. Via het balkon is het dak bereikbaar of daar kan mogelijk ook een steiger geplaatst worden. Graag uw advies om de lekkage aan te pakken.

Vernieuwen van het dakbeschot en aanverwanten

Het oppervlak is ca. 46m2 Het betreft vervangen dakbeschot, daktengels, panlatten en dakpannen. Aanbrengen folie. Herstellen of vervangen muurplaat achterzijde ca 5,80m1

Dakplaat en pannen vernieuwen

Dakplaat en dakpannen vervangen woning. Aangekocht per 1 december klus moet met spoed uitgevoerd worden. Graag offerte. Woning is nog te zien op internet op funda. Dit zodat u een indruk kunt krijgen

Dak vernieuwen en isoleren

Wij hebben een oude geschakelde woning uit bouwjaar 1910 gekocht en gaan deze helemaal opknappen. We zoeken een aannemer voor het vernieuwen en isoleren van het dak. De oude dakpannen zijn kapot en er is veel lekkage geweest op het dakhout. Hierdoor moeten vermoedelijk de dakplaten vervangen worden. We denken dat de balken en gordingen nog in goede staat zijn. We willen er nieuw dakhout op en het dak dan ook direct laten isoleren. Daarna moet het worden afgewerkt met nieuwe dakpannen. Er staan foto's van de woning op Funda. Wij willen een afspraak maken om het dak te beoordelen en de klus op te meten. Daarna ontvangen wij graag uw advies en een offerte. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Partners

Partners van Casius