Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Pernis Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Pernis Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Pernis Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Pernis Rotterdam of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Pernis Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: plat dak renoveren, dakpannen vervangen, asbesthoudend golfplaten dak verwijderen en vervangen, dakrenovatie uitvoeren, prijsopvraag groendak, isoleren van een nieuwbouw dak van boerderijwoning, dak vervangen, dakpannen plaatsen en dak isoleren, dak vervangen, volledig dak vervangen, asbest dak woonhuis vervangen, zonnepanelen plaatsen en aansluiten, dakbedekking vernieuwen, plat dak repareren, dak isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Pernis Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Pernis Rotterdam:

Dakpannen vervangen

Wij hebben een huis gekocht en willen graag wat richtprijzen. Wij willen aan de voor- en achterkant een kunststof dakkapel laten plaatsen van allebei 7 meter. (Dus dit scheelt dakpannen). Daarnaast willen we de dakpannen laten vervangen, het dakbeschot laten controleren en de schoorsteen laten opknappen. Voor foto's of plattegronden zie funda.

Sedum dakbedekking aanleggen op een plat dak

Welke bedekking moet er over de isolatie geplaatst worden? Groendak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Wij wilden ons dak laten bedekken met sedum. Het gaat om een plat dat en is circa 9 meter x 3,5 meter.

Dakpannen vernieuwen

Dakpannen vernieuwen 100 m2. En een goeie check up.

Daklekkage verhelpen en dakgoot reparatie

Ik heb twee gaatjes in mijn dakgoot die gerepareerd moeten worden. Daarnaast heb ik daklekkage aan een schoorsteendoorvoer op mijn schuur. Houten dak voorzien van shingels. Schoorsteen is van een houtkachel. Graag ontvang ik een prijs voor beide reparaties.

Boeidelen laten vervangen

Ik zou graag de boeidelen van de voorkant en achterkant van ons huis willen laten vervangen door kunststof/trespa ? Deze zijn nu van hout en zijn aan vervanging toe. Dit loopt ook een klein deel boven de voordeur en is ook een dakgoot, en lekt nu als het slecht weer is. Ik denk dat het ongeveer 20 meter bij elkaar is, maar ik denk dat er wel iemand moet komen kijken om te meten.

Dakpannen plaatsen

Ik wil op mijn schuur dakpannen laten leggen. Het dak is ongeveer 40 m2 en nieuw. Er is nu alleen dakbeschot aanwezig. Het betreft een puntdak.

Nest onder de dakpannen verwijderen

Naast de "schoorsteen" van de CV op zolder hoor ik duidelijk geluiden van vogels vanachter het hout komen. Na wat gelezen te hebben kan dit blijkbaar schadelijk zijn voor mijn dak en ik zou dan ook graag prijzen te weten willen komen, zodat ik dit nest kan laten verwijderen en een permanente oplossing kan vinden, zoals dakschotten, dat dit niet meer voorkomt.

Dakpannen en nokvorsten vervangen

De huidige dakpannen en nokvorsten dienen te worden vervangen. Het betreft een tussenwoning en heeft aan de voor- en achterzijde dakkapellen. Het dak zal ongeveer 5 meter breed zijn en 1.5 meter diep aan beide kanten. Graag willen wij de werkzaamheden voor het einde van dit jaar laten uitvoeren.

Plat dak met een lichte lekkage repareren

Ik heb een plat dak en heb lichte lekkage in 1 kamer.

Dakpannen en panlatten vernieuwen

Ik heb een dak met Franse kap en daar moeten nieuwe dakpannen en panlatten op. Het gaat volgens mij om ongeveer 70 m2. Oranje pan, welk merk of soort weet ik niet. Aan de voorzijde is het mogelijk om een steiger neer te zetten.

Dak nok vervangen

Ik wil graag de nok van mijn dak vervangen! Hij is ongeveer 5 meter breed. De nok en de dakpannen zijn meer dan 100 jaar oud. Dakpannen zijn gewone gebakken pannen, redelijk standaard naar eigen idee. Oude nokpannen eraf en nieuwe erop.

Nieuwe dakbedekking aanbrengen

De bitumen op mijn aanbouw dient vervangen te worden. De oppervlakte is ongeveer 5 m2.

Daklood van de schoorsteen vervangen

Het lood rondom de schoorsteen is los / kapot en dit laat nu water door, graag wil ik van u weten wat hiervan de kosten zijn om te repareren en / of te vervangen.

boeiborden rond om het huis

Ik ben op zoek naar iemand die mijn boeiboorden kan vervangen. Voorkant en zijkant moeten zeker gedaan worden. Achterkant wordt verbouwd. Graag wens ik een offerte

Heb denk ik lekkage aan de afvoer van ...

Heb denk ik lekkage aan de afvoer van mijn dakgoot,de dakgoot is denk ik erg oud en is aan vervanging toe maar deze is verbonden met 3 huizen dus ik wil een uitgebreide offerte met eventueel een berekening voor 3 huizen

Heb een plat dak wil daar een punt dak ...

Heb een plat dak wil daar een punt dak (met dakpannen) van laten maken met twee kamers en 4 klapramen en een cv installatie en trap naar boven. De cv ketel staat nu nog op de eerste verdieping en wil hem graag naar de tweede.