Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor pannendak volledig renoveren:

Pannendak volledig renoveren

We willen het gehele dak vervangen inclusief latten, isolatie en andere materialen. Ons huis is van 1978, en is rond de 60 m2. Het is een schuin dak van rond de 60 m2.
Onze klant uit Papendrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor pannendak volledig renoveren uit heel Nederland:

Opbouw op de aanbouw plaatsen en woning renoveren

Ik heb een bouwvergunning voor een opbouw op de aanbouw (21 m2). Daarna moet de oude bovenverdieping en de oude benedenverdieping verbouwd worden. Tekeningen, bouw aanvraag en bestek kunnen worden aangeleverd. Het gaat om een opbouw van houtskeletbouw met schuin pannendak. Er dient dan vervolgens eventueel volledig afgewerkt te worden of casco geleverd worden. Daarna moet er een doorbraak gedaan worden van de beneden verdieping en boven verdieping en er moeten stalen profielen geplaatst worden. Alle afmetingen staan op de tekeningen.

Dakinspectie en -reparatie

Wij hebben een hoekwoning van ongeveer 8 meter breed bij 6 meter lang. Er is op dit moment op 1 plek een lekkage zichtbaar. Graag willen wij dit laten repareren. Daarnaast willen wij gelijk het pannendak laten controleren en eventueel volledig laten vervangen. Hier ontvangen wij graag advies over.

Nieuw dak met isolatie aan buitenzijde

Wij hebben een pannendak dat in matige staat is. Houtwerk in orde, zo lijkt het, maar pannen slecht (mos, sommige gebroken, liggen scheef). De zolder is momenteel aan de binnenzijde geisoleerd, bij voorkeur halen we dat weg en isoleren het dak aan de buitenzijde (warm dak) met volledig nieuwe pannen. De zonnepanelen die het dakvlak bedekken aan een zijde (20 stuks, volledige dakzijde is belegd dus) moeten dan tijdelijk verwijderd en teruggeplaatst worden. Alternatief zou zijn om zonnecelpannen te leggen, maar daarover vind ik nog weinig informatie. Weet u daar iets van?

Schade aan pannendak repareren

Door de storm is het dak op 3 locaties beschadigd. Aan 1 kant is er een dakpan los/gebroken, er is een deel dakfolie weg en aan de zijkant zijn de dakpannen los gekomen van de woning. Voor de verzekering hebben wij een offerte nodig, zodat deze de kosten kunnen vergoeden. Hierna dient de vakman de werkzaamheden uit te voeren. Separaat willen wij graag weten wat de kosten zijn wanneer de pannen op onze hoekwoning volledig worden vervangen. Dit zal ongeveer 50 m2 oppervlak zijn.

Pannendak vervangen

Het betreft het verwijderen van oude pannendak en plaatsen van nieuw pannendak, volledig nieuw dak dus inclusief nokvorsten en kielgoten herstellen. Geen isolatie is al aan de binnenkant. Zowel voor woonhuis, ongeveer 125 m2 dakoppervlak, dit is nog zonder correctie van dakkapellen, als voor garage, ongeveer 40 m2.

Pannendak vernieuwen

Het betreft een huis van 1900. Er zit houtworm in de balken. Er is vocht geconstateerd. En enkele pannen liggen niet goed. We willen een volledig nieuw dak inclusief nieuwe balken. We willen enkele dakramen en het dak laten isoleren. De woonoppervlakte is ongeveer 235 m2.

Dak isoleren en vernieuwen

Ik wil graag een dak laten isoleren en volledig vernieuwen! Net geen 60 vierkanten meter. Ik wil graag indicatie van de prijs in verband met de eventuele overname van het pand. Betreft een pannendak.

Dak repareren of vervangen

Het gaat om een huis uit de jaren´50. Het bestaat uit 3 woonlagen waarvan 2 bedekt zijn met schin dak met dakpannen, eerste verdieping en opbouw. Eerste verdieping dakpannen loopt tot aan de opbouw. Opbouw beschikt wel over een volledig pannendak. In beide gevallen loopt het dak zowel aan de voorzijde van het huis als aan de achterkant. In beide daken zit lekkage. Vermoeden bestaat dat de lekkage in de opbouw al in vergevorderd stadium is dat het hout eronder is aangetast.

Dakgoten opnieuw bekleden met EPDM of vloeibaar zink

Ik heb een pannendak dat schuin afloopt. De zinken goten gaan hier en daar lekken en zijn 40 jaar oud. Graag zou ik advies willen ontvangen voor het opnieuw bekleden met EPDM of vloeibaar zink of het volledig vervangen van de goten. Het gaat om 54 strekkende meter goot.

Woning in Uddel slopen

Ik overweeg een woning te kopen in Uddel (bij Apeldoorn). Deze woning, NB: betreft niet de monumentale boerderij er naast met rieten dak, dient dan gesloopt te worden voor nieuwbouw. De woning is volledig leeg, heeft houten vloeren en verdiepingsvloeren, pannendak, geen asbest, is zeer goed bereikbaar met zwaar materieel. De woning bestaat uit 2 gemetselde verdiepingen en een zadeldak. In de woning zijn 3 gemetselde schoorstenen voor hout/gaskachels. De woning is 9 meter breed en 13,5 meter lang.

Partners

Partners van Casius