Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Papendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Papendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Papendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Papendrecht of directe omgeving.

368 klanten uit Papendrecht bevelen een bij Casius in Papendrecht aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Papendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: het maken van een schilddak op een bouwproject, vervangen riet en dakpannen (monument), rieten dak vervangen door dakpannen, 4 nieuwe daken bedekken, het vervangen van dakpannen door panplaten, pVC dakbedekking voor koelcellen complex, pvc deklaag op dak aanbrengen, nieuw geïsoleerd dak plaatsen op boerderijwoning (270 m2), dakgoot verleggen, schoorsteen verwijderen, zonnepanelen aanbrengen en mogelijk dakkapel realiseren, dak en dakkapel vervangen, inclusief dak isoleren, een schuin pannendak van een tussenwoning renoveren, new roof with insulation, dak inclusief dakbeschot vervangen, groendak onderhoud extensief, dak vervangen en isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Papendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Papendrecht:

Het reinigen en coaten van betonnen dakpannen

Ik zoek een dakdekker die alle betonnen dakpannen van mijn woning en garage kan reinigen en coaten. Het betreft 300 m2. De daken hebben een flauwe helling en zijn goed bereikbaar.

Dakbedekking dakkapel vervangen

Wij willen een nieuwe dakbedekking op de dakkapel. De oppervlakte bedraagt ongeveer zo'n 3 meter breed en 2 meter diep. Ik weet niet wat voor materiaal er nu op ligt.

Groen schuurdak

Op mijn nieuw te bouwen schuur moet EPDM dakbedekking worden aangebracht zodat daarop een sedum dak te maken is. De afmeting van het dak is 6 x 3 meter en ligt onder een helling van 15 graden.

Dak isoleren

Ik wil mijn dak laten isoleren. Ik laat mij graag adviseren over de mogelijkheden van materialen. Het huis is uit 1970. Heeft 2 dakkappelen. Netto met dakkappelen er af gehaald circa 40 m2. Naar mijn info geen asbest. Ik wil bij onze diverse buren ook een actie houden. Heeft geen haast maar voor volgend winter zou wel fijn zijn. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest

Bitumen dak repareren of deels vervangen

Ik heb vochtplekjes gekregen in mijn plafond en dat zou denk ik komen door lekkage. Wij hebben een plat dak. Dus ik denk dat ergens de dakbedekking niet goed is. Het plekje dat vochtig is is ongeveer 1 m2. Ik heb een bitumendak met grindstenen. Dit wil ik repareren of deels vervangen. Het dak zelf is ongeveer 80 m2.

Bituum op een schuur en dakkapel plaatsen

Het betreft het opnieuw bedekken met bitumen van een schuurtje, ongeveer 9 m2 en een dakkapel van ongeveer 7 m2. Op beide is er nu bituum aanwezig en geen lekkage. Bij de schuur is er een heel klein plekje zichtbaar.

Dakgoot vervangen

Mijn dakgoten zouden vervangen moeten worden. Het gaat om een hoekwoning, voor- en achterkant, in totaal 2x 6 meter. Het zijn inpandige goten van zink. De nieuwe goten mogen ook van kunststof zijn. De boeiboorden zijn goed en hoeven niet vervangen te worden. De dakgoten zitten op 5 meter hoogte.

Kunststof dakgoot vervangen

Bij mijn tussenwoning hebben wij aan de voor- en achterzijde houten goten met een bitumen bekleding. Graag laat ik deze vervangen door kunststof goten. De lengte is 6 meter. Verder hebben wij ook nog een garage van ongeveer 3 meter breed en 4 meter diep.

Pannendak volledig renoveren

We willen het gehele dak vervangen inclusief latten, isolatie en andere materialen. Ons huis is van 1978, en is rond de 60 m2. Het is een schuin dak van rond de 60 m2.

Plat dak isoleren en een laag overheen plaatsen

Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)? 109,2 m2. Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil een volledig nieuw dak laten plaatsen door een aannemer en zoek een bedrijf die dit dak vervolgens kan isoleren en er een laag overheen kan doen. Ik wil graag voor bitumen en kunststof een offerte.

Dakgoot bij de schuur vervangen

De schuur is aan de kant van de buren verzakt, waardoor het water niet meer door de regenpijp, maar via de zijkant er afloopt. De kunststof dakgoot wil ik graag laten vervangen. De lengte van de goot is 6 meter. De afvoer zal daarnaast op de regenton aangesloten moeten worden.

Dakgoot lekkage verhelpen

De zinken dakgoot geeft lekkage bij het koppelstuk. De goot aan de voorzijde van de woning is ongeveer 5.50 meter lang. Graag laat ik de lekkage oplossen.

Vlakke lichtkoepel leveren en plaatsen

Er dient een lichtkoepel geïnstalleerd te worden in een uitbouw met een houten dak en bedekt met bitumen. De maat van de lichtkoepel 50 x 150 cm.

Boeiboord vervangen

Ik wil graag op korte termijn het boeiboord aan de achterzijde van mijn woning laten vervangen. Ik wil graag een voorstel voor een vervanging.

Lekkende zinken dakgoot repareren

Ik heb lekkage in mijn zinken dakgoot. Deze is 6 meter lang. De lekkage bevindt zich in het midden. De dakgoot is makkelijk te bereiken via de achtertuin en het gaat om de dakgoot op de 2e verdieping. Deze kan middels een ladder bereikt worden.

Dakgoot met lekkende lasnaad repareren

Dakgoot van zink ziet nog goed uit. Alleen de lasnaad middenin lekt. Kan dit gerepareerd worden? Situatie ter plaatse bekijken kan voor 8 juli of na 31 juli.

Dakpannen vervangen en de nok vernieuwen

Dakpannen vervangen op schuin dak 52 m2. Noordzijde is 6x6 meter. Zuidzijde met dakkapel. De nok moet ook vernieuwd.

EPDM op dak leggen

Epdm + lijm is al in huis en het dak is al schoon epdm moet alleen nog geplaats worden oppervlakte is 45 m2 Het is een plat dak zonder lichtkoepel in pijpen Als het kan zo snel mogelijk.

Pannendak repareren of vervangen

De staat van de dakpannen is niet super goed meer. Scheuren etc.

Sedumdak controleren op een appartementencomplex

Voor ons sedumdak op een appartementencomplex van 7 appartementen, Papendrecht zijn we op zoek naar een bedrijf om een eenmalige controle te doen en daarna eventueel de nodige aanpassingen te verrichten. Graag ontvangen we als V.V.E. een offerte hiervoor. Het dak is ongeveer 350 m2 groot.

Nieuwe dakpannen aanbrengen

De oude dakpannen verwijderen en nieuwe dakpannen plaatsen. Ik heb een hoekhuis met 2 dakkapellen. Mijn huis is 6.50 meter breed en 9 meter diep. Ik heb een schuin pannendak. Het gaat alleen om de dakpannen, ik denk dat de constructie nog in orde is. Wellicht dat de nok wel meegenomen moet worden. Het is een huis uit 1969.

Dakgoot op de lasnaad laten repareren

De zinken dakgoot aan de achterkant van het huis moet gerepareerd worden. Waarschijnlijk zit er een lek op de lasnaad. De dakgoot hangt boven de eerste verdieping, op een meter of vijf, zes.

Plat garagedak bedekken met aquaplan

Wij hebben een plat garagedak van ongeveer 5,70 x 10,00 meter met bitumen dakbedekking met leislag. Wij hebben op meerdere plekken lekkage. Op het dak staan 2 afvoeren en 1 "paddenstoel" voor ontluchting. Wij willen Aquaplan dakbedekking aanschaffen bij Gamma en die laten plaatsen. We willen vooraf graag even advies over de beste aanpak en materiaalkeuze en een offerte ontvangen.

Zinken bakgoot en PVC HWA vervangen

Vervanging van circa 12 meter zinken bakgoot (2 woningen) inclusief één hwa van PVC. De hoogte van de goot is circa 5 meter.

Dakkoepels in uitbouw vervangen

In de uitbouw van mijn woning zijn op het platte dak twee Velux dakkoepels, dubbelwandig; afmeting 1,00 x 1,00 meter, gemonteerd. Nu na 22 jaar begint de isolatielaag te verbrokkelen tussen het glas. Ik wil deze laten vervangen door dakkoepels met HR++-glas en eventueel zonwering aan de buitenzijde. Wilt u mij daarvan een prijsopgaaf toesturen. Bij voorkeur uitvoering met vaste koepels en met elektrische bedienbaar en zonnewering aan de buitenzijde.