Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor vervanging bitumendak:

Vervanging bitumendak

Goedemorgen, graag een offerte voor het vervangen van ons bitumendak op de aanbouw. Het dak is +/- 2,5 bij 6 mtr. Zie foto
Onze klant uit Oud Beijerland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervanging bitumendak uit heel Nederland:

Bitumen dak vervangen, zink plaatsen en loodslabben schoorsteen vernieuwen

Het bitumendak van onze dakkapel is 20 oud en aan vervanging toe. Daarnaast zijn de zinken zijwanden van de dakkapel te vernieuwen. Verder zijn de zinken slabben aan de schoorsteen te vernieuwen en willen we bij deze gelegenheid het dak laten inspecteren op beschadigde pannen en deze laten vervangen (reserve-dakpannen zijn beschikbaar). Zie foto's

Het bitumendak vervangen en isoleren

Het betreft het platte dak van een geschakelde patio woning. Dakoppervkak +/- 160 m2, waarvan 50 m2 verlaagd ligt (2x garage dak). De helft van dit verlaagde dak komt voor rekening van mijn buurman. Het dak is afgewerkt met bitumen, de isolatie daaronder (indien aanwezig) is waarschijnlijk ook aan vervanging toe. Het is de bedoeling dat de bitumen laag vervangen wordt. Vervolgens is het de bedoeling dat er wordt gekeken wat de huidige staat is voor de isolatie en advies wordt uitgebracht over de types isolatie die beschikbaar zijn. Er zijn 8 zonnepanelen aanwezig.

Garage dak vervangen en sedumdak aanleggen

De dakbedekking van onze garage heeft schade door aannemelijk de ouderdom. Graag zouden we een offerte ontvangen voor het vervangen van de dakbedekking. Het gaat om een plat bitumendak van 27 m2 met grind erop. Ook overwegen we om eventueel bij deze vervanging gelijk te gaan voor sedumbedekking erboven op. Graag ontvangen we advies over welke dakbedekking dan het meest geschikt is.

Vervangen dakbedekking lekkend dak schuur

Wij hebben last van lekkage van het dak op de schuur. Graag ontvangen wij uw vrijblijvende opgave voor herstel of vervanging. Betreft plat bitumendak. Zit er al jaren op. Meerdere lekkage, dus zal wel een nieuwe bedekking moeten worden. Totaal circa 15m2 Alvast hartelijk dank.

Bitumen dakbedekking vervangen

Oud bitumendak boven keukenuitbouw is aan vervanging toe. Vervanging mag bitumen, maar ook kunststof/EPDM zijn. Grootte dak is ongeveer 8 m2.

Dak met dakisolatie vervangen

Vervanging van dakbedekking inclusief isolatie van het dak. Momenteel is er sprake van lekkage. Ligt nu een bitumendak op zonder grind. Betreft een platdak. Optioneel EPDM offreren.

Dak en dakisolatie laten vervangen

Vervanging van dakbedekking inclusief isolatie van het dak. Momenteel is er sprake van lekkage. Ligt nu een bitumendak op zonder grind. Betreft een platdak. Optioneel EPDM offreren.

Dakbedekking leggen op plat bitumendak

Nieuwe bitumen dakbedekking op plat dak, over oude dakbedekking heen. Betreft 20 m2 inclusief twee lichtkoepels. Vervanging 10 m afdekkap op de rand. Vervanging twee dubbelwandige aluminium ontluchtingen (100 mm).

Bitumen dakbedekking laten vervangen

Ik heb een bitumendak dat aan vervanging toe is. De totale oppervlakte van dit dak is ongeveer 85 m2 a 90 m2. Daarnaast heb ik een dak van een dakkapel van ongeveer 4 m2. Ik zou graag weten wat een EPDM bedekking ongeveer gaat kosten. Het afval dient te worden afgevoerd.

Dak met bitumen vernieuwen

Ons dak is aan vervanging toe, 40 m2 en 16 m2. Het is een bitumendak maar wij wilen graag dat er epdm op wordt gelegd met een isolatie laag die er nu niet is.

Partners

Partners van Casius