Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor nieuw hellend zadeldak aanbrengen:

Nieuw hellend zadeldak aanbrengen

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Stalen dakplaten / dakpanplaten Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) Zadeldak van 6 bij 3,5 meter lang, stahoogte is 210 cm, nokhoogte is 325 cm Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik laat een overkapping plaatsen waar men shingles mee levert maar ik wil graag dakpannen er op, met vochtwerend folie er onder en op rachels. Compleet afgewerkt met nokvorstplaten, zijplaten et cetera.
Onze klant uit Oud Beijerland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuw hellend zadeldak aanbrengen uit heel Nederland:

Hellend pannendak isoleren en vervangen

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Pannen Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) 100 m2 Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Graag een offerte voor het uitvoeren van isoleren dak vanaf de buitenzijde Basis scope Het gaat over een zadeldak Activiteiten voorzien: - stelling - weghalen pannen - weghalen panlatten - plaatsen isolatie platen buitenzijde - aanbrengen nieuwe panlatten - terugplaatsen pannen - randpannen correctie ivm hoogte isolatie - nieuwe nokvorsten (rood) ivm huidige met specie vast gezet Optioneel prijs voor nieuwe pannen Gr Cees

Bitumen dak op stacaravan vernieuwen

Ik wil in verband met een lekkage van 1 van de 4 HWA putjes wil ik het gehele bitumen dak van onze stacaravan laten vernieuwen. Inclusief de 4 HWA putjes dus. Afmeting circa 10 x 3.80 meter. Het betreft vervanging of een nieuwe laag bitumen over de originele dakbedekking aanbrengen, als dat kan. De stacaravan is 25 jaar oud. Het heeft een soort zadeldak: een kort en lang hellend dak), enkele dakdoorvoeren in verband met een kachel pijp (buiten gebruik) en ventilatie. De stacaravan staat in Ermelo. Alleen indicaties/offertes per mail.

Vervangen van dakpannen

Huidige OVH dakpannen vervangen voor nieuwe betonpannen (zwart glazuren) en eventueel onderliggende folie vervangen. Betreft een hellend zadeldak van ongeveer 90 vierkante meter groot. Het is een vrijstaande woning en het dak begint op ongeveer 3 meter hoogte. Graag ontvang ik een offerte.

Dakplaten vervangen

Zadeldak van 13 meter lang met een hellend vlak van 4 meter en een hellend vlak van 2 meter vervangen van een dak

Bitumen dakbedekking van chalet vervangen

Ik wil het bitumen dak van mijn chalet laten vervangen. Het chalet is ongeveer 9 x 4 meter. Het chalet heeft een naar 2 kanten licht hellend zadeldak.

Dakpannen op een hellend dak vervangen

Ik wil graag alle pannen op het dak laten vervangen. Het betreft een hellend zadeldak met een totale oppervlakte van ongeveer 65 m2. Het gaat om een vrijstaande woning (1960). Er zit geen dakraam of dakkapel op het dak en het regelwerk is nog in orde. De nieuwe dakpannen moeten we nog uitzoeken maar moeten bij de stijl van de woning passen. Graag ontvang ik een offerte.

Bitumendak vervangen

Een bestaand bitumendak moet worden vervangen. Vervanging d.m.v. dakpanplaten behoort tot de opties. Het betreft een flauw hellend zadeldak van in totaal circa 200 m2. De dakhelling is circa 20 graden. Afstand goot/nok circa 4,50 meter. Ik heb een voorkeur voor het merk: Nautracom.

Mijn dak lekt. Het is een licht hellend ...

Mijn dak lekt. Het is een licht hellend zadeldak met bitumen erop. Ik wil echter ook dat het dak geisoleerd wordt en er twee dakramen in geplaatst worden (velux kunststof). Evt. kan er ook een ander dakmateriaal op bv. pannen, aluminium etc, afhankelijk van kostenplaatje. Naast het huis (op de kopse kant) zit aan een kant een brede goot ( 1 meter?) die ook bedekt moet worden. Hij loopt nu niet af naar de dakgoot, dat moet wel aflopen. Nu blijft er water in staan. Het huis is 11 bij 5 meter.

woning van 6,6 meter breed en 10 meter ...

woning van 6,6 meter breed en 10 meter lang met aan de rechterzijde de ingang en een gedeeltelijk aangbouwde garage. Rechtsachter de woning een uitbouw van 2,5 bij 3,5 meter. 3 slaapkamers en 1 badkamer op de 1e verdieping. Vanaf de 2e verdieping een zadeldak met maximale helling van 30 graden. Tevens dienen de uitbouw en garage eveneens te worden voorzien van een dak met een helling van maximaal 30 graden. Voor het huis een erker (met hellend dak) van 1 meter diep en 3 meter breed.

Wij willen in een zolder etage met een ...

Wij willen in een zolder etage met een hellend zadeldak een inpandig dakterras laten maken. Wat zijn de mogelijkheden en zeer ruwe prijsschattingen?